Jump to content

Τι μαρκα καρτα γραφικων να αγορασω???

Basilis2010

Recommended Posts

• Replies 41
  • Created
  • Last Reply

Φιλε zpaf..εσυ τι μου προτεινεις να κανω??...να βαλω 1 καρτα γραφικων η 2???...αλλα θελω να δεχεται το Diretx 11...θελω να παιζει τα παρακατω παιχνιδια..ειναι συγκεκριμενα...(Mafia2,Aliens Vs Predator 3,Spider-Man Shattered Dimensions,Crysis 2,Call Of Duty:Modern Warfare 2,Call Of Duty Black Ops)αυτα και οτι αλλα games θα βγουν...απο εσενα θελω τωρα να μου πεις αν 1 καρτα γραφικων μπορει να δεχτει αυτα τα games..και games του 2011..αν αυτη που μου εδειξες η καποιο αλλο παιδι κανει τελικα για αυτα τα games τοτε ωραια...ρωταω γιατι εχω προβλημα με τετοια ειδους games..τα κατεβαζω στο pc και ειτε δεν δουλευουν,ειτε δεν μπορει να δεχτει το Dirext 11,η κολαει,η δεν εχει καλα γραφικα και τα διχνει τελειως παραμορφωμενα...

Φίλε, προσωπική μου άποψη είναι να μην μπλέξεις με 2 κάρτες γραφικών. Εντάξει, απο θέμα απόδοσης, σίγουρα υπερτερούν, αλλα θεωρώ οτι θα κάνεις άψογα την δουλειά σου και με μία high end κάρτα. Η 5870 που προανέφεραν τα παιδιά είναι μια πάρα πολύ καλή λύση γι αυτό που ψάχνεις, κατα την γνώμη μου.. :)

Αν σε ενδιαφερουν τα παιχνιδια και μονο η γνωμη μου ειναι να πας σε καρτα γραφικων με ενα μονο πυρηνα.

Σημερα στην αγορα θα βρεις απο την Ati την 5870 και απο την Nvidia την gtx 480.

Ειναι και οι δυο πολυ καλες επιλογες αλλα δινω ενα προβαδισμα στην nvidia λογω της ποιο καινουργιας τεχνολογιας σε σχεση με την Ati.

Σε ευχαριστω πολυ φιλε TheouLiS :)...και zpaf σε ευχαριστω πολυ μαλλον θα αγορασω αυτα που μου προτεινες :)..αλλα τα εχει στο πλαισιο??...ευχαριστω ολους για τις χρησιμες πληροφοριες που μου δωσατε και ευχαριστω που μου ειπατε τι καρτα γραφικων να αγορασω :jump:..και φιλε johnymag..εφτιαξα το ποστ που μου ειπες..και περιμενω με ανηπομονισια να μου προτινεις τι εξαρτιματα για το pc να αγορασω...ευχαριστω εκ των προτερων :)

Μα καλά εκθεσιακά, μεταχειρισμένα κομμάτια, είναι δυνατόν ?? !!!!

post-3658-1416074628,0972_thumb.jpg

Basilis2010 έχei γίνει απλησίαστο το hardware σήμερα, σε συνιστώ να στραφείς προς μεριά amd ολοκληρωτικά,

Μην κολλάς στην λέξη πλαισιο,υπάρχουν και άλλα μαγαζιά, και εδώ,αλλά και έξω !!

post-3658-1416074628,2528_thumb.jpg

post-3658-1416074628,283_thumb.jpg

http://www.skroutz.gr/s/284690/Sapphire-Radeon-HD5870-1GB.html

Λοιπον... Ειπες 500 ευρω..! Και θα παρεις με 500 την καλυτερη καρτα της αγορας την στιγμη που μιλαμε!

http://skinflint.co.uk/eu/a483191.html

Διαλεγεις καταστημα..στελνεις e-mail ή βλεπεις εαν στελνουν Ελλαδα και παραγγελνεις και στην φερνουν στην πορτα σου!

Ακου εκει 5870 500 ευρω! Ας γελασω!:tomato:

(μην βαζεις πλαγια τα γραμματα σου διοτι γινονται κουραστικα! )

+100000 στον vasi απο επανω!

Περίμενε μέχρι τις 18 που θα ανακοινωθούν οι νέες κάρτες της ΑΤΙ. 5ΧΧΧ σειρά, ιδιαίτερα 5870 ΔΕΝ αξίζει να πάρεις τώρα, αφού θα βγάλει τις 6870/6850 σε καμιά 10ρια μέρες. Από nv 2χ460 sli από εμένα, (να έχεις και nv surround). 470 μόνο κοντά στα 300, 480 η τιμή τους είναι στον Θεό και δεν αξίζουν. Βέβαια έρχεται και χειμώνας...μπορεί να σου λείπει καμία σόμπα...

Λοιπον... Ειπες 500 ευρω..! Και θα παρεις με 500 την καλυτερη καρτα της αγορας την στιγμη που μιλαμε!

http://skinflint.co.uk/eu/a483191.html

Διαλεγεις καταστημα..στελνεις e-mail ή βλεπεις εαν στελνουν Ελλαδα και παραγγελνεις και στην φερνουν στην πορτα σου!

Ακου εκει 5870 500 ευρω! Ας γελασω!:tomato:

(μην βαζεις πλαγια τα γραμματα σου διοτι γινονται κουραστικα! )

+100000 στον vasi απο επανω!

+100000

Eπειδη τρελαθηκαν τα καρτελ σιγα μην πληρωσουμε μια 5870 500 ευρωπουλα που περισυ τετοιο καιρο την παιρναμε με 300...

Το σοφοτερο ειναι να περιμενεις λιγο να δουμε τη λενε οι νεες καρτες απο ατι μερια και να δουμε ταυτοχρονα που θα κυμανθουν και οι τιμες..Αλλιως αν θελεις ντε και καλα να παρεις τωρα καρτα πας αβλεπει για 5970 στα χρηματα που διαθετεις..

Επισης απο οτι καταλαβα το παιδι ειπε οτι θα παρει μια 23αρα οθονη για να παιζει..Eιδα οτι μπηκε στην κουβεντα και η 5870 2gb , με ποιο σκεπτικο?? Η καρτα αυτη δεν εχει να προσφερει και τιποτα το ιδιαιτερο σε γιηνες αναλυσεις σε σχεση απο την εκδοση του 1gb.. Η συγκεκριμενη ειναι χρησιμη σε αλλες περιπτωσεις (βλεπε eyefinity).

σιγουρα πριν τα χριστουγεννα οι νεες ati...δεν χρειαζεται να παρεις δανειο ισως να τα χεις μαζεψει μεχρι τοτε...''εχω κολλημα με τις λεπτομερειες τιποτε προσωπικο (οσον αφορα greeklish, bold, ορθογραφια)''

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.