Daytime Dreamer Οκτώβριος 21, 2010 #21 Κοινοποίηση Οκτώβριος 21, 2010 Εγω στα ειπα και MSN ... εγινε κουκλι. Παιρνω και εγω ιδεες για τον δικο μου γαμιστ ...ε γκαρσονιερα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoMaR Οκτώβριος 21, 2010 Author #22 Κοινοποίηση Οκτώβριος 21, 2010 νοικιαζω γκαρσονιερα αν θες. rofl να στε καλα παιδες Link to comment Share on other sites More sharing options...
Borg Οκτώβριος 24, 2010 #23 Κοινοποίηση Οκτώβριος 24, 2010 sssuper το δωμάτιο εύγε Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mischeif Οκτώβριος 24, 2010 #24 Κοινοποίηση Οκτώβριος 24, 2010 Στείλε το εδώ apartment therapy είναι πραγματικά καλή δουλειά Link to comment Share on other sites More sharing options...
aeroengine Οκτώβριος 25, 2010 #25 Κοινοποίηση Οκτώβριος 25, 2010 Φετος εκανα και εγω μια ανακαινιση στο δωματιο μου αλλα δυστυχως δεν μπορεσα να κανω κατι παρομοιο με εναν προβολεα επειδη χρειαζομουν βιβλιοθηκη και δεν εμενε χωρος,τελικα κατεφυγα σε 32'' τηλεοραση. Παντως μου αρεσει πολυ ο χωρος σου και ειδικα ο προβολεας και το στηριγμα για το ποδηλατο.Ωραια χρωματα ουδετερα, γενικα πολυ καλη δουλεια που συμφωνει και με τα δικα μου γουστα Link to comment Share on other sites More sharing options...
kezm Οκτώβριος 29, 2010 #26 Κοινοποίηση Οκτώβριος 29, 2010 gomar εκπληκτικό το δωμάτιο Να φανταστώ ότι είναι δικό σου σπίτι και όχι νοικιασμένο ε; Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoMaR Οκτώβριος 29, 2010 Author #27 Κοινοποίηση Οκτώβριος 29, 2010 σε ευχαριστω με τους δικους μου μενω ακομα. και ναι ειναι δικο μας Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.