Jump to content

θορυβος απο τα fan της 5850

thanos21

Recommended Posts

εδω και 2 εβδομαδες το ανεμιστηρι της asus 5850 κανει τρομερο θορυβο και για μενα θεωρηται τρομερος διοτι το υπολοιπο κουτι ειναι στη κυριολεξια αθορυβο αν δε δεις τα led δε καταλαβαινεις οτι ειναι ανοιχτο το pc.

για να μη ξαναπιανουμε τη κουβεντα οτι 13 χρονια με nvidia ουδεποτε αντιμετωπισα τετοια περιστατικο κλπ(και θεωρηθω κομπλεξικος) παμε στο κεντρικο θεμα :

Ερωτω , η καρτα ειναι απο πλαισιο αγορασμενη 26-1-2010 και εχει 3 χρονια εγγυηση τη γινεται στη προκειμενη περιπτωση ???

Υπαρχη λυση σε αυτο το προβλημα του θορυβου ???

Το συγκεκριμενο προβλημα λογιζετε ως λογος rma ???

Θα ζω με τη ρυθμικη βαβουρα διπλα στο αυτι μου ?? (ειδικα μολις ξεκινηση 3d απογειωνεται)

ή μπαινω και εγω στην ομαδα του να σιχτιριζω το εν λογω καταστημα οπως κανει ο καθενας με το αλυτο προβλημα του σε διαφορα μαγαζια.

απο οτι θυμαμε υπαρχουν μελοι εδω που εργαζονται στο εν λογω καταστημα και επειδη δε μπορω να μεταβω αθηνα να μιλησω απο κοντα και απο τηλεφωνο δε πιστευω να βγαλω ακρη , θα ηθελα μια απαντηση διοτι ειναι η πρωτη φορα απου αντιμετωπιζω προβλημα απο προιον αγορασμενο απο το πλαισιο εν αντιθεση με αρκετα απο e-shop τα οποια λυθηκανε ΟΛΑ.

ευχαριστω.

να συμπληρωσω οτι κατα 95% ο θορυβος ειναι συνεχεισ σε πολυ λιγες περιπτωσεις δουλευει χωρις να κανει θορυβο !

Για αρχη δοκιμασε να καθαρισεις λιγο την ψυκτρα και το ανεμιστηρακι.ριξε και λιγο οινοπνευμα μπας και εχει μπει τιποτα μεσα στον ανεμιστηρα.και πες μας αν εχει γινει τιποτα...

Πάω στοίχημα ότι δεν έχει τίποτα το ανεμισηράκι, ούτε σκόνες η ψήκτρα (όταν τα νοίξεις θα δεις ότι είναι μια χαρά)... ΔΥΣΤΥΧΩΣ, η ΑΤΙ ξαναχτυπά: είναι πολλά τα περιστατικά που μαθαίνω τελευταία για "τρελαμένες" 5850, είτε σε θέματα ψύξης (βλέπε ξαφνική αλλαγή της θερμικής συμπεριφοράς), είτε σε θέματα λογισμικού (βλέπε κρασσαρίσματα και κάθε είδους κουλαμάρες από το πουθενά σε κάρτες που δούλευαν άψογα για μήνες ολόκληρους).

Για RMA δεν παίζει, θα σου πούνε ο ανεμιστήρας και η κάρτα δουλεύουν εντός των προδιαγραφών τους, η συμπεριφορά αυτή δεν είναι μεμπτή γιατί δεν έχει χαλάσει κάτι (GPU/vrm/ram).

Μιλάω ως παθών, καθώς εν μία νυκτή η κατά τα άλλα άψογη 5850 μου έγινε από αρνάκι τουρμπίνα, με απαράδεκτα υψηλές θερμοκρασίες και συμπεριφορά ανεμιστήρα!... Η stock ψήκτρα πήρε πόδι (καλυτερα να χάσω την εγγύηση, παρά την ψυχική μου ηρεμάι λόγω θορύβου) και τώρα είμαι μια χαρά με την Prolima. Ξέρω ότι δε συμβάλλω με θετικό τρόπο στη συζήτηση, αλλά έτσι έχουν τα πράγματα κατά τη γνώμη μου... :unsure:

Θα σου πρότεινα να μην κάνεις απολύτως τίποτα στην κάρτα και να την επιστρέψεις στο κατάστημα όπου και να είσαι σίγουρος ότι θα σου την αλλάξουν. Έχω αλλάξει 2 5970 λόγω θορύβου του ανεμιστήρα, μία στο πλαίσιο και μια στο multirama, χωρίς το παραμικρό πρόβλημα.

Ξέρω ότι για τις ATI τουλάχιστον επειδή είναι γνωστό το πρόβλημα με τα ανεμιστηράκια, αν δεν έχεις πειράξει την κάρτα, η εταιρεία τη δέχεται χωρίς κουβέντα, άρα και τα καταστήματα.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.