ea6gka Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 22, 2004 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 22, 2004 παιδια καλημερα κια χαιρομαι που που ποσταρω για πρωτη φορα μετα απο πολυ καιρο . Θελω να τρυπησω το πλαινο του heroichi 6A19 που εχω αλλα δεν εχω ιδεα πως να το κανω και δεν εχω και τα εργαλεια. ξερει κανενας στην αθηνα αν αναλαμβανει καποιος να κανει αυτη τη δουλεια? Θελω μερακληδικη δουλεια να γινει καθως η επερχομενη DFI LANPARTY πρεπει να φαινετε καλα περιμενω τις απαντησεις σας Link to comment Share on other sites More sharing options...
PGM Μάρτιος 22, 2004 #2 Κοινοποίηση Μάρτιος 22, 2004 Οσο για την διαδικασια ριξε μια ματια εδω Οσο αναφορα το κουτακι σου , μια πιθανη λυση ειναι η παρακατω : Link to comment Share on other sites More sharing options...
antonisk7 Μάρτιος 22, 2004 #3 Κοινοποίηση Μάρτιος 22, 2004 Ή κατι τέτοιο πιο κομμενο ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
voudas Μάρτιος 22, 2004 #4 Κοινοποίηση Μάρτιος 22, 2004 ή κάτι με σχέδιο... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ea6gka Μάρτιος 22, 2004 Author #5 Κοινοποίηση Μάρτιος 22, 2004 υπαρχει κανενας που αναλαμβανει τετοιες δουλειες, μου φαινεται πως δεν εχω το χρονο για τετοιες δουλεια. αν υπαρχει ας επικοινωνησει μαζι μου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
georgeadams Μάρτιος 22, 2004 #6 Κοινοποίηση Μάρτιος 22, 2004 Έχω την εντύπωση πως πουλιέται και πλαϊνό πάνελ έτοιμο με παράθυρο για το HeroIchi. Για κάνε μια ερώτηση σε μαγαζιά που πουλάνε τέτοια κουτιά (ramshop?)... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ea6gka Μάρτιος 22, 2004 Author #7 Κοινοποίηση Μάρτιος 22, 2004 μπα δεν εχουνε , θα ηθελα εξαλλου να το κανω οπως θελω εγω, μονο που δεν μπορω μιας και δεν εχω εργαλεια ουτε χρονο γμτ Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJD Μάρτιος 22, 2004 #8 Κοινοποίηση Μάρτιος 22, 2004 Νομίζω ότι στο Η.Α.C. αναλαμβάνουν να σου κόψουν το πλαινό και να σου βάλουν παράθυρο. Τώρα σχήμα κτλ δε ξέρω.. Δε χάνεις κάτι να ρωτήσεις.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shaman Μάρτιος 22, 2004 #9 Κοινοποίηση Μάρτιος 22, 2004 Υπάρχει έτοιμο πλαϊνό για το συγκεκριμένο κουτί!Στο MgManager θα το βρεις σίγουρα..Είναι αρκετά καλό και μάλιστα έχει και ανεμιστήρα με σωλήνα (κάτι σαν ducting mod) που οδηγεί τον αέρα πάνω στη CPU. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ea6gka Μάρτιος 22, 2004 Author #10 Κοινοποίηση Μάρτιος 22, 2004 καλη φαση θα το τσεκαρω αυριο Link to comment Share on other sites More sharing options...
aristos87 Μάρτιος 22, 2004 #11 Κοινοποίηση Μάρτιος 22, 2004 Αρχική απάντηση από antonisk7 Ή κατι τέτοιο πιο κομμενο ... ΤΕΛΕΙΟ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΤΟ ΘΕΛΩ ΚΑΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΕΤΣΙ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :woot: :worship: :worship: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elpis Μάρτιος 23, 2004 #12 Κοινοποίηση Μάρτιος 23, 2004 βουδα πως εκοψες ετσι το κουτι σου??? ΚΑΛΟΟΟΟ Link to comment Share on other sites More sharing options...
maniac Απρίλιος 5, 2004 #13 Κοινοποίηση Απρίλιος 5, 2004 τα κουτια που ειναι πολυ κομμενα λενε αγρια Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.