pug_f_e Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 10, 2010 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 10, 2010 εχθες ειπα να λυσω την υδροψυξη να καθαρισω τα διαφορα κομματια. εχω ενα τριπλο ψυγειο gtx και μολις το εβγαλα ειδα οτι σε 1-2 σημεια εφυγε η μπογια και σε αρκετα εχει φουσκωματα(και ισω καποια στιγμη φυγει και απο κει η μπογια) η ερωτηση ειναι αν υπαρχει καποιο προβλημα εσωτερικα ή αν δε πειραζει και απλα εφυγε η μπογια απο καποια σημεια αν εχω ακομα εγγυηση να το αλλαξω? χρειαζεται? και βασικα θα το αλλαξουν? Link to comment Share on other sites More sharing options...
dunkel_Stern Οκτώβριος 14, 2010 #2 Κοινοποίηση Οκτώβριος 14, 2010 φιλαράκι τσέκαρε εξονυχιστικά όλα σου τα εξαρτήματα εσωτερικά να δεις σε τι κατάσταση είναι γιατί υπάρχει περίπτωση να παίζει ηλεκτρόλυση. Link to comment Share on other sites More sharing options...
pug_f_e Οκτώβριος 14, 2010 Author #3 Κοινοποίηση Οκτώβριος 14, 2010 και αν παιζει ηλεκτρολυση τι γινεται?πρεπει να κανω κατι?αυτο που εχω παρατηρησει ειναι οτι πανω στα ρακορ και σε καποια σημεια στα μπλοκ , εχει πιασει κατι σαν αλατα να το πω, σκουρια να το πω, δε ξερω.στο τανκ ας πουμε δεν εχει ιχνος απ το οτιδηποτε Link to comment Share on other sites More sharing options...
madg Οκτώβριος 14, 2010 #4 Κοινοποίηση Οκτώβριος 14, 2010 οταν τα καθάρισες βγήκε κανένα περίεργο υλικό απο μέσα (μαύρα κομματάκια κλπ)? Link to comment Share on other sites More sharing options...
pug_f_e Οκτώβριος 14, 2010 Author #5 Κοινοποίηση Οκτώβριος 14, 2010 ναι,ειχα βαλει μεσα ξυδι και βγηκαν και μικρα σωματιδια μαζι.Ηλεκτρολυση τωρα που το σκεφτομαι ,σημαινει οτι περναει ρευμα μεσα απο το νερο.Ετσι δεν ειναι?Πως γινεται να συμβαινει αυτο? Link to comment Share on other sites More sharing options...
MicAn Οκτώβριος 14, 2010 #6 Κοινοποίηση Οκτώβριος 14, 2010 Αν έχει φύγει επιφανειακά μόνο το χρώμα και δεν υπάρχει ζημιά ενδότερα, δεν νομίζω να υπάρχει πρόβλημα. Μπορείς να ανεβάσεις καλύτερες φωτογραφίες ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
pug_f_e Οκτώβριος 14, 2010 Author #7 Κοινοποίηση Οκτώβριος 14, 2010 και γω οπως το βλεπω,μου φαινεται οτι απλα εσκασε λιγο η μπογια.Λογικο ισως γαιτι το δουλευα με 2 ψοφιους ανεμιστηρες,ενω ειναι τριπλο χοντρο.το αλλο με προβληματιζει..που εχουν πιασει σαν σκουρια τα μπλοκ και τα ρακορ Link to comment Share on other sites More sharing options...
madg Οκτώβριος 14, 2010 #8 Κοινοποίηση Οκτώβριος 14, 2010 τι υγρό χρησιμοποιούσες? Link to comment Share on other sites More sharing options...
pug_f_e Οκτώβριος 14, 2010 Author #9 Κοινοποίηση Οκτώβριος 14, 2010 χρησιμοποιουσα WFI απο το φαρμακειο Link to comment Share on other sites More sharing options...
pug_f_e Οκτώβριος 20, 2010 Author #10 Κοινοποίηση Οκτώβριος 20, 2010 παιδια προσπαθησα να καθαρισω to ψυγειο. Εβαλα 3-4 φορες ξυδι και το αφησα και αρκετες ωρες, αλλα συνεχιζει να βγαζει μικρα μαυρα σωματιδια.τι ειναι αυτα και κυριως πως μπορω να απαλλαγω απο αυτα?και γενικα ειδα και στα μπλοκ κολλημενα σωματιδια,σαν σκουρια.Απο τι γινεται αυτο? Χρησιμοποιω WFIΑλατα δεν εχω(νομιζω), αλλα εχω αυτη τη "σκουρια".το περιεργο ειναι οτι στο τανκ, δεν εχει το παραμικρο, ενω στα μπλοκ και ιδιως στα ρακορ,ειναι λες και ειναι για πεταμα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.