Jump to content

Ψύξη σε παλιό υπολογιστή

arisanth

Recommended Posts

Καλημέρα σε όλους.Έχω μια ερώτηση να σας κάνω για έναν παλιό υπολογιστή.Μέσα αυτός έχει 2 ανεμιστήρια, ένα του τροφοδοτικού και ένα του επεξεργαστή.Το κουτί του όμως παίρνει άλλον έναν, αλλά δεν έχω....

Ορισμένες φορές, ειδικά όταν παίζω, fifa 2004 ζεσταίνεται το κουτί από έξω...Κοντά στον επεξεργαστή του...Πειράζει λέτε ή όχι...;;;

Ανησυχώ διότι θέλω να τον κρατήσω και να μην χαλάσει μιας και για καινούργιο money δεν υπάρχουν...

Ευχαριστώ προκαταβολικά.

Έχεις να προτείνεις κάποιον..;;;

Κάτι ακόμη...Μέσα στο κουτί εχω 80 αρη σκληρό...Βλέπω όμως ότι καίει όταν τον ακουμπάω, πειράζει λές ή όχι..;;;Το speedfan μου δείχνει 37...Είναι πολύ 'η όχι...;;;

Βασικα εχεις καποιο επωνυμο κουτι? Αν ναι ποιο.

Αν δεν ειναι επωνυμο δες ποσες θεσεις εχει για εξτρα ανεμηστηρες

και τι μεγεθους εκαστος.

Οσο για τον δισκο εαν δεις τι θεσεις εχει ισως εχει και θεση μπροστα

απο τον δισκο ωστε να εισαγει αερα μεσα αλλα και να τον ψυχει.

Εαν εχεις τωρα και εμπρος και πισω θεσεις βαλε και στις δυο ωστε να εχεις μια ροη

αερα μεσα στο κουτι.

Το κουτί δεν έχει θέση μπροστά, αλλά λέω να βάλω έναν μικρό εκεί( μπροστά από το σκληρό), μιας και η μητρική παίρνει 2 fan..

Θα βάλω έναν από πίσω κάτω από τροφοδοτικό για να φεύγει αέρας...Κάτι σαν ρεύμα να δημιουργήσω...

Όπως και νά χει σε ευχαριστώ...Θα ρωτήσω και κανα φίλο να δούμε...

:)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.