arisanth Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 10, 2010 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 10, 2010 Καλημέρα σε όλους.Έχω μια ερώτηση να σας κάνω για έναν παλιό υπολογιστή.Μέσα αυτός έχει 2 ανεμιστήρια, ένα του τροφοδοτικού και ένα του επεξεργαστή.Το κουτί του όμως παίρνει άλλον έναν, αλλά δεν έχω....Ορισμένες φορές, ειδικά όταν παίζω, fifa 2004 ζεσταίνεται το κουτί από έξω...Κοντά στον επεξεργαστή του...Πειράζει λέτε ή όχι...;;;Ανησυχώ διότι θέλω να τον κρατήσω και να μην χαλάσει μιας και για καινούργιο money δεν υπάρχουν...Ευχαριστώ προκαταβολικά. Link to comment Share on other sites More sharing options...
2cpu Οκτώβριος 10, 2010 #2 Κοινοποίηση Οκτώβριος 10, 2010 Δες τι μεγεθος παιρνει και βαλε εναν.Kαλα ειναι να υπαρχει ενας ακομα για να υπαρχει σωστη κυκλοφορια του αερα. Καλο κανεις κακο οχι Link to comment Share on other sites More sharing options...
arisanth Οκτώβριος 10, 2010 Author #3 Κοινοποίηση Οκτώβριος 10, 2010 Έχεις να προτείνεις κάποιον..;;;Κάτι ακόμη...Μέσα στο κουτί εχω 80 αρη σκληρό...Βλέπω όμως ότι καίει όταν τον ακουμπάω, πειράζει λές ή όχι..;;;Το speedfan μου δείχνει 37...Είναι πολύ 'η όχι...;;; Link to comment Share on other sites More sharing options...
2cpu Οκτώβριος 10, 2010 #4 Κοινοποίηση Οκτώβριος 10, 2010 Βασικα εχεις καποιο επωνυμο κουτι? Αν ναι ποιο.Αν δεν ειναι επωνυμο δες ποσες θεσεις εχει για εξτρα ανεμηστηρεςκαι τι μεγεθους εκαστος.Οσο για τον δισκο εαν δεις τι θεσεις εχει ισως εχει και θεση μπροστααπο τον δισκο ωστε να εισαγει αερα μεσα αλλα και να τον ψυχει.Εαν εχεις τωρα και εμπρος και πισω θεσεις βαλε και στις δυο ωστε να εχεις μια ροηαερα μεσα στο κουτι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
arisanth Οκτώβριος 10, 2010 Author #5 Κοινοποίηση Οκτώβριος 10, 2010 Το κουτί δεν έχει θέση μπροστά, αλλά λέω να βάλω έναν μικρό εκεί( μπροστά από το σκληρό), μιας και η μητρική παίρνει 2 fan.. Θα βάλω έναν από πίσω κάτω από τροφοδοτικό για να φεύγει αέρας...Κάτι σαν ρεύμα να δημιουργήσω... Όπως και νά χει σε ευχαριστώ...Θα ρωτήσω και κανα φίλο να δούμε... Link to comment Share on other sites More sharing options...
2cpu Οκτώβριος 10, 2010 #6 Κοινοποίηση Οκτώβριος 10, 2010 Αν μπορεις βαλτον(μπροστα απο τον δισκο)και βαλε και τον πισω θα σε βοηθησεινα πετυχεις το ρευμα αερος που θες.:thank_you2: Link to comment Share on other sites More sharing options...
arisanth Οκτώβριος 10, 2010 Author #7 Κοινοποίηση Οκτώβριος 10, 2010 That's what i am going to do... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.