Jump to content

μπλε οθονη μη αναγνωρηση ram και μη αναγνωριση αντιγραφικου...

D Ace

Recommended Posts

παιδια τα προβληματα που περιγραφω πανω ειναι σε 3 pc.

1) μετα απο o/c σε ι7 920 ποτε μου διαβαζει 2gb ram, ποτε 4gb ποτε 6.... ειναι οντως απο το o/c? απο καμια φορα μου τα γυριζει σε stock μονο του... (gigabyte x58 ud3r)

2)ενας φιλος μου εκανε φορματ και μετα απο λιγο του εσκασε 2-3 απανωτες μπλε οθωνες... ειχε και αυτος o/c στον phenom 2 χ4 955 black... τα γυρισε στα stock και απο οτι μου ειπε εφτιαξε... ακομη οτι και να καναμε πριν το φορματ πανω απο τα 3,7 δεν ανοιγε.... (gigabyte 790fxt ud5p αν θυμαμαι καλα...)

3)στο pc του αδερφου μου δεν αναγνωριζει το αντιγραφικο. ειναι ide. σε rampage formula...

1) αστο στοκ για καποιες μερες να δεις αν θα στην αναγνωριζει σωστα

2) αν με τα στοκ εφτιαξε , τοτε ευθυνεται το ocing

3) να ρυθμισει το master / slave (jumperaki πισω στην συσκευη) και λογικα θα το βρει

1) μετα το o/c αναλογα τα κεφια του. απο οτι ειδα ομως εχτες δεν παταγανε καλα....

2) διαβασε στο ιντερνετ και ειδε πως και αλλοι με την ιδια mtb εχουν τα ιδια προβληματα, μετα τα 3,7-3,8 system fail...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.