D Ace Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 9, 2010 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 9, 2010 παιδια τα προβληματα που περιγραφω πανω ειναι σε 3 pc. 1) μετα απο o/c σε ι7 920 ποτε μου διαβαζει 2gb ram, ποτε 4gb ποτε 6.... ειναι οντως απο το o/c? απο καμια φορα μου τα γυριζει σε stock μονο του... (gigabyte x58 ud3r)2)ενας φιλος μου εκανε φορματ και μετα απο λιγο του εσκασε 2-3 απανωτες μπλε οθωνες... ειχε και αυτος o/c στον phenom 2 χ4 955 black... τα γυρισε στα stock και απο οτι μου ειπε εφτιαξε... ακομη οτι και να καναμε πριν το φορματ πανω απο τα 3,7 δεν ανοιγε.... (gigabyte 790fxt ud5p αν θυμαμαι καλα...) 3)στο pc του αδερφου μου δεν αναγνωριζει το αντιγραφικο. ειναι ide. σε rampage formula... Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoMaR Οκτώβριος 9, 2010 #2 Κοινοποίηση Οκτώβριος 9, 2010 1) αστο στοκ για καποιες μερες να δεις αν θα στην αναγνωριζει σωστα2) αν με τα στοκ εφτιαξε , τοτε ευθυνεται το ocing3) να ρυθμισει το master / slave (jumperaki πισω στην συσκευη) και λογικα θα το βρει Link to comment Share on other sites More sharing options...
D Ace Οκτώβριος 9, 2010 Author #3 Κοινοποίηση Οκτώβριος 9, 2010 1) αναγνωριζει βασικα με αναλογα με τα κεφια του!2) και εγω αυτο ελεγα... αλλαγη μητρικης αν θελει σονι και καλα ο/c?3) θα το κοιταξω! Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoMaR Οκτώβριος 9, 2010 #4 Κοινοποίηση Οκτώβριος 9, 2010 αναλογα τα κεφια του σε στοκ η σε ocing?επισης γιατι αλλαγη μητρικης επειδη θελει ocing? Την περιπτωση να μη κανει κατι σωστα την εχει σκεφτει ; Link to comment Share on other sites More sharing options...
D Ace Οκτώβριος 10, 2010 Author #5 Κοινοποίηση Οκτώβριος 10, 2010 1) μετα το o/c αναλογα τα κεφια του. απο οτι ειδα ομως εχτες δεν παταγανε καλα....2) διαβασε στο ιντερνετ και ειδε πως και αλλοι με την ιδια mtb εχουν τα ιδια προβληματα, μετα τα 3,7-3,8 system fail... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.