Jump to content

Περί ΗΣΑΠ/ Μετρό (και τα έργα που εκτελούνται εκεί)

johncsj

Recommended Posts

Λοιπόν παίδες...

Κατ' αρχήν συγχωρείστε με αν έχει γίνει παρόμοιο thread εδώ και δεν το έχω πάρει χαμπάρι.

Έχω να σας κάνω μία ερώτηση για τον ηλεκτρικό, γιατί ενώ έρχομαι εκεί σε αυτές τις "δύσκολες" ώρες δεν ξέρω τίποτα από Αθήνα. :p

1.Προσωπικά, θέλω να πάω από Πειραιά έως τη στάση Ειρήνης (Δευτέρα πρωί), όπου και είναι η σχολή μου (Α.Σ.ΠΑΙ.Τ.Ε/ ΣΕΛΕΤΕ, ή όπως αλλιώς την ξέρετε/ αν την ξέρετε). Διαφορετικά, είναι τα κτήρια απέναντι από το Mall (για όσους δεν ξέρουν που είναι η στάση Ειρήνη). :flower::)

Το θέμα είναι ότι έχει δημιουργηθεί ένα χάος αυτές τις μέρες με τα μέσα μεταφοράς, και δεν ξέρω ποιο κομμάτι του ηλεκτρικού είναι κομμένο, όπως και επίσης, από ποιά στάση έως ποιά άλλη θα πρέπει να πάρω το μετρό.

Θα σας ήμουν υπόχρεος αν μου λέγατε πως θα αλλάξω τα μέσα, και σε ποια στάση για να φτάσω ως την Ειρήνη.

:help::help::help:

Και μία ακόμα ερωτησούλα: Ξέρετε μέχρι πότε (στο περίπου) θα διαρκέσουν τα έργα; :...:

Αυτά... όλες οι απαντήσεις ευπρόσδεκτες. Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων. :flower::):)

το μόνο κομμάτι που ξέρω να σου απαντήσω είναι ότι "τα έργα θα κρατήσουν [τουλάχιστον - δική μου προσθήκη αυτό] μέχρι το τέλος του 2010"

Αυτό αναφέρεται στο τμήμα Μοναστηράκι - Αττική [για αυτό το κομμάτι σου προτείνω να πηγαίνεις Δουκίσσης Πλακεντίας, και από εκεί να παίρνεις τον Προ-αστεια-κό, εφόσον βέβαια λειτουργεί, για Νερατζιώτισσα]. Κατά περιόδους διακόπτεται και η κίνηση σε άλλα τμήματα του δικτύου, και για αυτά δε γνωρίζω.

Σας ευχαριστώ πααααααααάρα πολύ παιδία. :) :) :) :) :)

Deninho εσένα για την extra πληροφορία (για να ξέρω πόσο καιρό θα τραβάω αυτό το μαρτύριο :p), και εσένα hayabusa για την κύρια πληροφορία που ζητούσα.

Thanks και πάλι παιδιά. Σας ευχαριστώ πολύ. :flower::)

[:offtopic2:] Α βρε Gomar... δύσκολα, αλλά μπορεί να σου κάνω μια έκπληξη. ;):)

Δεν μπορώ να σου εγγυηθώ τίποτα ακόμα, γιατί κάθε βράδυ σχεδόν θα έχω προπονήσεις εκεί απάνω, σε ομάδα που δεν ξέρω που πέφτει to γήπεδό της. :hehe:

Υγ: Πλάκα στην πλάκα... το bike που θα το βάλω εφόσον δεν επιτρέπεται στο μετρό; Ας μην πει κάποιος την "φαεινή" ιδέα του, να διασχίσω όλο τον Πειραιά και την Αθήνα. Από θέμα αντοχής θα τη βγάλω... από τα αμάξια ποιος θα με σώσει; :hehe: [/:offtopic2:]

Sorry admins n mods για το off topic. :o

Αυτό που είπε ο Ζαννης είναι το καλύτερο.

Και εγώ πάω κάθε πρωί απο Κηφισιά -> Ομόνοια / Πανεπιστήμιο και τα τραβάω @$@)$*#$.

Αν και τωρα νομίζω στον ηλεκτρικό τελευταίο βαγόνι βαζεις ποδήλατο, δεν ξέρω στο μετρό τι παίζει βέβαια...

ΑΛΛΑ.

ΟΤΙ και να κάνεις, ΠΟΤΕ ΠΟΤΕ ΠΟΤΕ (την έχω πατήσει χ2) ΜΗΝ πάρεις λεωφορείο αν δεν μπορείς να είσαι στον ηλεκτρικό.

ΠΟΤΕ. όποτε το έκανα εφυγα απο το σπιτι στις 7.45 και εφτασα δουλειά μετά τις 10.30.

Λεωφορος Ηρακλείου είναι ΑΚΙΝΗΤΗ το πρωί.

To ξέρω ντόλλυ.

Όταν είχα πρωτοανέβει για εγγραφή από κάτω πατήσια έως Ειρήνη, έκανα 45 λεπτά να πάω, και σύνολο 2 ώρες από Πειραιά.

Εδώ σκέφτηκα να ξαναδώσω πανελλήνιες εξ αιτίας αυτού. Λες να μην το κατάλαβα; :hehe:

Πάντως σας ευχαριστώ όλους ξανά για τις πληροφορίες. Από την πρώτη μέρα κιόλας τα βρήκα όλα με την 1η. :flower::)

• 3 months later...

Δεν αναφέρεται στα έργα, γιατί είναι μια παγιωμένη κατάσταση αυτή, στο τμήμα Αττική-Μοναστηράκι. Στα έργα αναφέρονται οι περιπτώσεις όπου διακόπτεται η κυκλοφορία σε κάποιο κομμάτι για 2-3 βδομάδες, όχι για ένα χρόνο :p

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.