subneo Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 9, 2010 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 9, 2010 Προσπαθώ να δώσω εικόνα στην τηλεόραση μέσο tvout αλλα δεν τα καταφέρνω.Αφού έχω κάνει τις συνδέσεις και τις ρυθμίσεις, πατάω εφαρμογή και δείχνει κανονικά την εικόνα στην τηλεόραση για μισό δευτερόλεπτο και μετά τίποτα!Έχω δοκιμάσει όλες τις ρυθμίσεις και έχω βάλει και διαφορετικούς drivers χωρίς αποτέλεσμα...Plz help... Link to comment Share on other sites More sharing options...
lord Οκτώβριος 9, 2010 #2 Κοινοποίηση Οκτώβριος 9, 2010 μια 8600gt που εχω της msi δουλευει μια χαρα εμενα παντοσ. το μονο του κανω ειναι να βαλω την επιλογη clone TV+philips oθονη που εχω Link to comment Share on other sites More sharing options...
subneo Οκτώβριος 10, 2010 Author #3 Κοινοποίηση Οκτώβριος 10, 2010 Αν δεν έδειχνε τίποτα στην τηλεόραση θα έλεγα πως κάτι δεν κάνω σωστά αλλα αυτό που με τρελαίνει είναι πως όταν πατάω εφαρμογή δείχνει κανονικά την εικόνα στην τηλεόραση για μισό δευτερόλεπτο και μετά τίποτα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.