Jump to content

αποψεις για συνθεση

madas

Recommended Posts

Καλώς ήρθες στο forum μας φίλε madas. :)

Μερικών υποσυστημάτων τα links δε δουλεύουν, και δε μπορώ (εγώ προσωπικά) να βγάλω κάποιο συμπέρασμα. Εάν μπορείς, γράψε μας σε τι budget θα "παίξεις", και για τη χρήση προορίζεται ο υπολογιστής που θες, να σου φτιάξουμε εμείς μια σύνθεση. :flower::)

Κοίτα... είδα τα links, αλλά και πάλι δε μου είπες για τι χρήση προορίζεται. :p

Αν παίζεις παιχνίδια (χαμηλών σχετικά απαιτήσεων, τύπου pro κλπ κλπ) είναι μια χαρά.

Αν πάλι παίζεις "δυνατά" παιχνίδια:

1.Θα πρέπει να αλλάξεις κάρτα γραφικών και να πας σε κάτι πιο δυνατό.

2.Μάλλον πως θα πρέπει να προτιμήσεις κάποιον 4-πύρηνο από την intel, που σημαίνει αυτόματα και αλλαγή μητρικής, γιατί στα παιχνίδια (εφόσον μιλάμε για 4 και για 6 πυρήνες, που και οι δύο ποσότητες είναι πολλές) έχει μεγαλύτερη σχέση η συχνότητα.

Τέλος, αν πάλι κάνεις λίγο (έως πολύ) απ' όλα, και μέσα και σε αυτά είναι και οι μετατροπές βίντεο, photoshop κλπ κλπ, ο 6-πύρηνος είναι μία πάρα πολύ καλή "επένδυση" και για το μέλλον. ;)

Αυτά από εμένα... περίμενε γνώμες και άλλων παιδιών βέβαια. :flower::)

Κοίτα... είδα τα links, αλλά και πάλι δε μου είπες για τι χρήση προορίζεται. :p

Αν παίζεις παιχνίδια (χαμηλών σχετικά απαιτήσεων, τύπου pro κλπ κλπ) είναι μια χαρά.

Αν πάλι παίζεις "δυνατά" παιχνίδια:

1.Θα πρέπει να αλλάξεις κάρτα γραφικών και να πας σε κάτι πιο δυνατό.

2.Μάλλον πως θα πρέπει να προτιμήσεις κάποιον 4-πύρηνο από την intel, που σημαίνει αυτόματα και αλλαγή μητρικής, γιατί στα παιχνίδια (εφόσον μιλάμε για 4 και για 6 πυρήνες, που και οι δύο ποσότητες είναι πολλές) έχει μεγαλύτερη σχέση η συχνότητα.

Τέλος, αν πάλι κάνεις λίγο (έως πολύ) απ' όλα, και μέσα και σε αυτά είναι και οι μετατροπές βίντεο, photoshop κλπ κλπ, ο 6-πύρηνος είναι μία πάρα πολύ καλή "επένδυση" και για το μέλλον. ;)

Αυτά από εμένα... περίμενε γνώμες και άλλων παιδιών βέβαια. :flower::)

καταρχας σε ευχαριστω πολυ για την απαντηση!!!

το pc προοριζεται για ταινιες, παιχνιδια(οχι τιποτα το φοβερο), προγραμματισμο, και internet.

επισης θελω να ειναι μια καλη επενδυση για το μελλον(για αυτο και ο 6πυρηνος) καθως δεν μπορω να κανω φοβερες αναβαθμισεις καθε χρονο

καταρχας σε ευχαριστω πολυ για την απαντηση!!!

το pc προοριζεται για ταινιες, παιχνιδια(οχι τιποτα το φοβερο), προγραμματισμο, και internet.

επισης θελω να ειναι μια καλη επενδυση για το μελλον(για αυτο και ο 6πυρηνος) καθως δεν μπορω να κανω φοβερες αναβαθμισεις καθε χρονο

Αφού δεν είναι για τρομερά απαιτητικές εφαρμογές (τουλάχιστον από μεριάς παιχνιδιών, άρα και κάρτας γραφικών/γιατί ουσιαστικά εκεί ''υστερούσες'') είσαι καλυμένος.

Βέβαια... περίμενε ακόμα μια ημερούλα μπας και απαντήσει κάποιο άλλο μέλος, μα δεν τρέχει και τίποτα. :flower::)

Μια μικρή διόρθωση: Το DVD-RW είναι με σύνδεση IDE/ATAPI, βάλε ένα με σύνδεση SATA. Δεν έχει διαφορά στα χρήματα.

Επίσης η μητρική στο plus4u λέει οτι εξαντλήθηκε.

Αν όπως σου είπαν και πιο πάνω δεν παίζεις παιχνίδια σε ψηλές αναλύσεις (ανάλογα τι οθόνη έχεις) με όλα τα γραφικά στο φουλ, τότε μια χαρά είναι το σύστημα.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.