GeorgeMan Δεκέμβριος 9, 2010 #41 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 9, 2010 Εδωσα +0.5 ταση, κατεβασα τις μνημες σε μικρες συχνοτητες, απενεργοποιησα το cool n quiet.. Τζιφοοος.. Αραγε αν βαλω windows 7 32bit παιζει σαν του Georgeman?? Παντως ο δικος μου "ελλατωματικος" για μερικους, παιζει μεχρι στιγμης στο κατεβαστηρι με uptime κανα διβδομαδο χωρις προβλημα. Μαλιστα του εβγαλα τελειως τον ανεμιστηρα και απο τον επεξεργαστη (πλεον μονο του τροφοδοτικου υπαρχει) και εχω μετα απο 2 βδομαδες on, idle* 39 :D Idle = chrome με 8 tabs και msn και utorrent με 6 torrents active και μουσικουλα να παιζει. PS: Στα 2,7Ghz με 1,075 volt @ bios = 1,09 volts @ windows @ load. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mixa Δεκέμβριος 9, 2010 #42 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 9, 2010 Μην παιδευεστε με ελλατωματικους πυρηνες.Ειχα εναν sempron πριν μαθω τα καθεκαστα για τα ξεκλειδωματα και τα τοιαυτα και οταν επιχειρησα να τον ξεκλειδωσω πηγε σφεντονα διπυρηνο και τωρα στα 3.6 χωρις κανενα προβλημα.Αναλογα εναν 720 που εχω δοκιμασα οτι πιθανο συνδηασμο υπαρχει και πετυχα καποιες φορες να λειτουργει αλλα σε βαθος χρονου ετρωγα κατι μπλε οθονες,επανεκιννησεις κτλ.Οταν κατι ειναι μια χαρα απο την αρχη φαινεται.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
yanni Δεκέμβριος 11, 2010 #43 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 11, 2010 Επειδή δεν είναι ο Sempron που ξεκλειδώνει και δουλεύει μέχρι στιγμής αλάνθαστα, αλλά αυτός που έχει πρόβλημα με κάποιες εφαρμογές, το ποστ αυτό μάλλον δεν έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον. Παρόλα αυτά μιας και έτυχε να τον βγάλω από το κουτί είπα να ποστάρω μια φωτογραφία του για όσους τους ενδιαφέρουν οι κωδικοί που βρίσκονται πάνω του. Link to comment Share on other sites More sharing options...
yanni Φεβρουάριος 26, 2011 #44 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 26, 2011 Ας ποστάρω και κάτι ποιο χρήσιμο. Ο παρακάτω Sempron 140 είναι αυτός που όχι μόνο ξεκλειδώνει ο δεύτερος πυρήνας αλλά μήνες τώρα δεν μου έχει κολλήσει ούτε ένα πρόγραμμα. Κανονικότατος Χ2 με λίγα λόγια. Link to comment Share on other sites More sharing options...
anthis Φεβρουάριος 26, 2011 Author #45 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 26, 2011 Εισαι ωραιος !!! :magic: :dance3: Link to comment Share on other sites More sharing options...
yanni Φεβρουάριος 26, 2011 #46 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 26, 2011 Έχω βάλει τον άλλον πάνω με τον ελαφρώς κουτσό πυρήνα διότι ήθελα να τον δω λιγάκι ξανά. Δεν θυμόμουν ότι κρασάρει και ο Catalyst (όχι όμως το Nvidia panel). Αν εξαιρέσω αυτό δύσκολα κάποιος πολύ παίρνει χαμπάρι το πρόβλημα σε στημένο σύστημα. Πρέπει να πέσεις πάνω σε κάποια εφαρμογή η οποία να χτυπάει και να αρχίσεις να ψάχνεσαι. Εκεί χρησιμοποιήσεις το παρακάτω προγραμματάκι StartAffinity και όλα καλά. Σημειωτέον ότι ένα System Stabillity tester που μόλις έτρεξα σε αυτόν που έχει πρόβλημα ο ένας πυρήνας, έτσι για να σας το δείξω, πάνω και στους δύο πυρήνες χωρίς affinity και ιστορίες (άλλωστε δεν θα είχε νόημα) βγαίνει κανονικά. Οπότε επαναλαμβάνω, προσοχή στους ξεκλείδωτους. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.