Ερνεστος Οκτώβριος 11, 2010 #21 Κοινοποίηση Οκτώβριος 11, 2010 Από όσα είπα παραπάνω για αυτή τη ψήκτρα, φίλτατε Νικόλα, θα υπέθετες ότι δεν αξίζει? Όχι, δεν παίζει κάτι καλύτερο... Μπορείς να το κουράσεις όσο θες, η ψυχρή λογική των αριθμών/επιδόσεων φωνάζει "Μugen2"! Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikolasr200 Οκτώβριος 11, 2010 Author #22 Κοινοποίηση Οκτώβριος 11, 2010 Προτιμώ να δώσω κάτι παραπάνω για μια άλλη από το να ρισκάρω σε καινούριο μηχάνημα με αυτή..και χωρίς παρελκόμενα...στο πλαίσιο εναλλακτικά μου πρότειναν αυτήν σαν value for money http://www.plaisio.gr/Computers/Hardware/CPU-Coolers/Xigmatek-Hdt-S1284C-Achilles-CAC-SXHH4-U03.htm Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikolasr200 Οκτώβριος 11, 2010 Author #23 Κοινοποίηση Οκτώβριος 11, 2010 Από όσα είπα παραπάνω για αυτή τη ψήκτρα, φίλτατε Νικόλα, θα υπέθετες ότι δεν αξίζει? Όχι, δεν παίζει κάτι καλύτερο... Μπορείς να το κουράσεις όσο θες, η ψυχρή λογική των αριθμών/επιδόσεων φωνάζει "Μugen2"!Απλά ρώτησα διευκρινιστικά Ερνέστο γιατί στην πρώτη σου τοποθέτηση, επεσήμανες και την χαμηλή τιμή της, ενώ με δεδομένο ότι τώρα πάμε στα 42 ευρώ ξαναρώτησα μήπως σε αυτά τα λεφτά έχουμε καλύτερη επιλογή. Αφού με ξέρεις, σε κάτι που δεν ξέρω, ρωτάω για να μάθω, δεν προσπαθώ να το παίξω έξυπνος οπότε αν και στα 42 ευρώ η επιλογή είναι mugen 2, πάμε για mugen 2.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ερνεστος Οκτώβριος 11, 2010 #24 Κοινοποίηση Οκτώβριος 11, 2010 Το ξέρω, bro. Μόλις την κουμπώσεις πάνω και δεις τις σοκαριστικές θερμοκρασίες θα καταλάβεις που πηγαν τα ευρούλια σου. Όχι ότι δεν υπάρχουν καλύτερες, αλλά θα ξεφύγεις πολύ σε τιμή... Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikolasr200 Οκτώβριος 11, 2010 Author #25 Κοινοποίηση Οκτώβριος 11, 2010 το eworld είναι down...μάλλον δεν με θέλει και πολύ η mugen.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
evolution Οκτώβριος 11, 2010 #26 Κοινοποίηση Οκτώβριος 11, 2010 το eworld είναι down...μάλλον δεν με θέλει και πολύ η mugen..Εμενα κανονικα ανοιγει Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikolasr200 Οκτώβριος 11, 2010 Author #27 Κοινοποίηση Οκτώβριος 11, 2010 Restart το opera, restart το router..και ακόμα δεν ανοίγει..ούτε από internet explorer.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
daospi Οκτώβριος 11, 2010 #28 Κοινοποίηση Οκτώβριος 11, 2010 Restart το opera, restart το router..και ακόμα δεν ανοίγει..ούτε από internet explorer..Δοκίμασε να αλλάξεις DNS, είχα και εγώ πρόβλημα με το eworld και λύθηκε με αυτόν τον τρόπο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikolasr200 Οκτώβριος 11, 2010 Author #29 Κοινοποίηση Οκτώβριος 11, 2010 Δοκίμασε να αλλάξεις DNS, είχα και εγώ πρόβλημα με το eworld και λύθηκε με αυτόν τον τρόπο. συνδέθηκα και με adsm της wind από το laptop, αλλά το πρόβλημα παρέμεινε..η πλάκα είναι πως το πρωί δούλευε.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikolasr200 Οκτώβριος 13, 2010 Author #30 Κοινοποίηση Οκτώβριος 13, 2010 πως σας φαίνεται η νέα ψύκτρα μου που είχα στην κατοχή μου μία ολόκληρη ώρα? Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikolasr200 Οκτώβριος 13, 2010 Author #31 Κοινοποίηση Οκτώβριος 13, 2010 έτσι την παρέλαβα από τα φιντάνια της speedex...τα οποία και δε παραδέχθηκαν φυσικά το φταίξιμο τους..και τα έριξαν στον αποστολέα, ο οποίος την είχε στείλει κανονικά συσκευασμένη στη stock συσκευασία.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikolasr200 Οκτώβριος 16, 2010 Author #32 Κοινοποίηση Οκτώβριος 16, 2010 γιατί κάτι μου λέει ότι μάλλον πρέπει να βγει η μητρική για να τοποθετηθεί η συγκεκριμένη ψύκτρα...παρακαλώ να μου το διαψεύσει κάποιος... Link to comment Share on other sites More sharing options...
evolution Οκτώβριος 16, 2010 #33 Κοινοποίηση Οκτώβριος 16, 2010 γιατί κάτι μου λέει ότι μάλλον πρέπει να βγει η μητρική για να τοποθετηθεί η συγκεκριμένη ψύκτρα...παρακαλώ να μου το διαψεύσει κάποιος... για ποια μιλαμε ?παντως στις περισσοτερες θελει να βγει η μητρικη πλεον Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikolasr200 Οκτώβριος 16, 2010 Author #34 Κοινοποίηση Οκτώβριος 16, 2010 για την mugen 2....φακ!! μου φαίνεται υπερβολικά παράτολμο για μένα.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikolasr200 Οκτώβριος 16, 2010 Author #35 Κοινοποίηση Οκτώβριος 16, 2010 [ame=http://www.youtube.com/watch?v=QSGr-7NqUbI]YouTube - eiskaltmacher.de Montage Scythe Mugen 2[/ame] :wall::wall::wall::wall: Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikolasr200 Οκτώβριος 20, 2010 Author #36 Κοινοποίηση Οκτώβριος 20, 2010 το κανα τελικά το εγχείρημα..και όλα φαίνονται εντάξει προς το παρόν..και ο θόρυβος ακόμα και με gaming (wrc) ανεκτότατος...μιας που ανέφερα όμως το gaming, παρατήρησα με το που έκλεισα το παιχνίδι gpu 50C μήπως είναι too much? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ερνεστος Οκτώβριος 20, 2010 #37 Κοινοποίηση Οκτώβριος 20, 2010 Μεγειές τη Mugen! 50C για GPU μετά από gaming είναι άριστο νουμεράκι.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
deNordic Οκτώβριος 20, 2010 #38 Κοινοποίηση Οκτώβριος 20, 2010 Και εγώ σε μηχάνημα με Χ4 965, άλλαξα την στοκ-απάτη ψύχτρα και έβαλα μια Mugen 2. Βρήκα την υγειά μου... αθόρυβη και αποτελεσματική σε πολύ καλή τιμή!το ίδιο πρόβλημά είχα και εγώ μόλις άλλαξα την ψήκτρα βρήκα την ησυχία μου! Πιστεύω ότι με μια mugen2 θα είσαι εντάξει!Το H70 αξίζει τα λεφτά του; Διάβαζα σε ένα review sto XS ότι παίζει και -20C από το Η50 σε full load. Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikolasr200 Οκτώβριος 20, 2010 Author #39 Κοινοποίηση Οκτώβριος 20, 2010 Μεγειές τη Mugen! 50C για GPU μετά από gaming είναι άριστο νουμεράκι....α ok, απλά απόρησα γιατί το speedfan είχε μια φλόγα από δίπλα και ήμουν έτοιμος να πάρω τον πυροσβεστήρα...!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.