Jump to content

Μαλλον απιθανο modding

MaverickQ

Recommended Posts

Θα ηθελα να ρωτησω αν καποιος ποτε εχει δοκιμασει κατι παρομοιο: Εχω μια μητρικη ASRock 775VM800 με via chip και στη σελιδα το CPU support list λεει οτι δεχεται Pentium 4,D, Celeron D κτλ (http://www.asrock.com/mb/cpu.asp?Model=775VM800). Εχω στα χερια μου εναν Ε6400C2D που ειναι και αυτος 775. Αν τον βαλω στην μητρικη τι μπορει να γινει? Θα δουλεψει αλλα θα τον δει σαν τον ανωτερο Pentium δεχεται ή δεν θα τον δει καθολου? Επισης το modding αναφερεται σε σκεψη μου μηπως μπορω να βαλω το bios ενος μοντελου 1 κλικ πιο πανω απο αυτο που εχω, που ομως δεχεται C2D? Γινεται κατι απο αυτα ή τελικα τα σχεδια μου θα μεινουν στο πλανο της επιστημονικης φαντασιας??

Thanks εκ των προτερων και sorry αν ειναι χαζομαρες τα παραπανω απλα για να μαθουμε και εμεις που δεν ξερουμε......

δεν θα δουλέψει φίλε μου. το οτι είναι το ίδιο socket δε σημαίνει οτι θα τους δει έστω σαν πιο παλιό μοντέλο.

ο 6400 είναι Core2 αρχιτεκτονική ενώ οι Dual Core είναι διαφορετική.

επίσης δε μπορείς να βάλεις bios άλλης μητρικής και να δουλέψει.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.