filthy_dwarf Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 8, 2010 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 8, 2010 Το IMDB.com άλλαξε λούκ και πακέτο ήρθαν τα greeklish (πχ i ekti esthish) . Για να τα βγάλετε πρώτα γραφτείτε στη σελίδα ή απλά κάντε Log in με το facebook account σας. Link to comment Share on other sites More sharing options...
aggelopas Οκτώβριος 8, 2010 #2 Κοινοποίηση Οκτώβριος 8, 2010 το ντιφολτ για ελληνικη ip ειναι γκρικλις δλδ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
filthy_dwarf Οκτώβριος 8, 2010 Author #3 Κοινοποίηση Οκτώβριος 8, 2010 yup lol Link to comment Share on other sites More sharing options...
tragikos Οκτώβριος 8, 2010 #4 Κοινοποίηση Οκτώβριος 8, 2010 Μπορούμε και με κάποιο τρόπο να γυρίσουμε στο παλιό template; Το νέο δε με βολεύει καθόλου άσε που δεν βρίσκω σημαντικά πράγματα όπως η διάρκεια. Που στο καλό την βάλανε; Link to comment Share on other sites More sharing options...
filthy_dwarf Οκτώβριος 8, 2010 Author #5 Κοινοποίηση Οκτώβριος 8, 2010 δεν έχω δει κάτι τέτοιο. Εμένα μου αρέσει πάντως Link to comment Share on other sites More sharing options...
RCkiller Οκτώβριος 10, 2010 #6 Κοινοποίηση Οκτώβριος 10, 2010 Μπορούμε και με κάποιο τρόπο να γυρίσουμε στο παλιό template; Το νέο δε με βολεύει καθόλου άσε που δεν βρίσκω σημαντικά πράγματα όπως η διάρκεια. Που στο καλό την βάλανε;Αν κάνεις κλικ στο πρώτο κουτάκι που φαίνεται στην εικόνα: Show previous title and name page design (reference view), θα επανέλθει ο παλιός σχεδιασμός της σελίδας. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.