brdj13 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 8, 2010 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 8, 2010 Θέλω να μου πείτε αν αξίζει να αγοράσω αυτή την οθόνη...Την θέλω για ταινίες και για για games. Games συνήθως Call Of Duty και Pes. Ταινίες συνήθως bdrip.Θα παίρνει εικόνα από μία HD5770 με HDMI.Θα ήθελα πληροφορίες για την απόκριση στα παιγνίδια και για την κίνηση στις ταινίες.Επίσης είναι ικανοποιητική η εικόνα της? Αποδίδει καλά για led που είναι ή όχι?Προτάσεις δεκτές και για άλλες οθόνες 40-42 με περίπου 700€. Link to comment Share on other sites More sharing options...
redbighunter Οκτώβριος 9, 2010 #2 Κοινοποίηση Οκτώβριος 9, 2010 καλως ηρθες στο club...http://thelab.gr/showthread.php?t=84538&page=2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
brdj13 Οκτώβριος 10, 2010 Author #3 Κοινοποίηση Οκτώβριος 10, 2010 Να αναφέρω επίσης ότι δεν ψάχνω την υπεροθόνη που θα έχει ελάχιστο input lag.Απλά θέλω να έχει καλή κίνηση στα mkv και να μπορώ να παίξω και κάποιο game σαν άνθρωπος.Αν έχει δει κάποιος την τηλεόραση που αναφέρω θέλω να μου πει την άποψή του. Link to comment Share on other sites More sharing options...
brdj13 Οκτώβριος 11, 2010 Author #4 Κοινοποίηση Οκτώβριος 11, 2010 Τι λέτε για την LG 50PK550?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
sofix Οκτώβριος 11, 2010 #5 Κοινοποίηση Οκτώβριος 11, 2010 Τι λέτε για την LG 50PK550??εδω εισαιεχε στο νου σου οτι plasma-gaming θελει λιγο προσοχη ο συνδυασμος..δεν κανουν οι πλασμα για χρηση μονιτορ υπολογιστη..αν θες να παιζεις πολλες ωρες την μερα,καλυτερα κοιτα προς lcd.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
brdj13 Δεκέμβριος 26, 2010 Author #6 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 26, 2010 Τελικά αγόρασα την LG 42LE5300 πριν από περίπου 2 μήνες για 700€. Είμαι απόλυτα ευχαριστημένος από την εικόνα, την κίνηση, το input lag (δεν παρατήρησα καθόλου) τα χρώματα και εντυπωσιασμένος από το design (2 δάχτυλα παρά κάτι ) Γενικά πίστευα πως με 700€ δεν υπήρχε περίπτωση να τα έχω όλα αυτά. Περίμενα λίγο για να πω τις εντυπώσεις μου για να έχω μια καλή εικόνα. Απόλυτα ικανοποιημένος για την επιλογή μου. Απίστευτο value for money. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.