Jump to content

Crash κάρτας Γραφικών !!!

pwnz0r

Recommended Posts

Κατ' αρχήν γεια σε όλα τα παιδιά του forum μιας που είμαι νέος εδώ.

Αντιμετοπίζω ένα πρόβλημα εδώ και πάρα πού καιρό...

Όταν πέζω παιχνίδια στο PC μου μετά απο κάποια ώρα crashάρει μαζί με τον ήχο και δεν λειτουργεί τίποτα εκτός από hard reset.

OCZ 600W STEALTHXSTREAM

ASUS P5N-E SLI (s775,i650,DDR2, SLI)

INTEL CORE 2 QUAD Q6600(s775\2,4Ghz)

TEAMXTREEM 2GB KIT DDR2 800 ELITE x2

ASUS Nvidia 8600GT SILENT 512MB HDCP x2

Αυτά έχει το PC μου, drivers είναι οι τελευταίοι σε κάρτες γραφικών.

Παρακάτω σας δείχνω το μύνημα λάθους που βγάζει το action center των windows

Description

A problem with your video hardware caused Windows to stop working correctly.

Problem signature

Problem Event Name: LiveKernelEvent

OS Version: 6.1.7600.2.0.0.256.1

Locale ID: 1032

Extra information about the problem

BCCode: 117

BCP1: 85E15008

BCP2: 9271FA30

BCP3: 00000000

BCP4: 00000000

OS Version: 6_1_7600

Service Pack: 0_0

Product: 256_1

Bucket ID: 0x117_Tdr:2_IMAGE_nvlddmkm.sys

Server information: f8680390-e210-4da1-85a9-dcc8887b95cc

(Εκτός από την τελευταία γραμμή που αλλάζει κάθε φορά τα άλλα είναι ίδια σε όλα τα μυνήματα νομίζω)

Σας παρακαλώ πολύ όποιος έχει την καλοσύνη να με βοηθήσει και αν γίνετε να τα λέτε λίγο απλά γιατί είμαι και λίγο άσχετος:-O

Μηπως η καρτουλα γραφικων σου παιρνει φωτια?θυμαμαι ειχαμε φαει πολλες τετοιες επιστροφη στο πλαισιο.Βαλε ενα fanaki να τη φυσαει και δες αμα σου κανει και τωρα τα ιδια.

Πλαίσιο ε; από εκεί πήρα το PC μου :p

Η κανονική θερμοκρασία λειτουργίας πόσο είναι; γιατί έχω ένα προγραμματάκι που βλέπει θερμοκρασίες να το τσεκάρω αν είναι να σου πω αν είναι απο αυτό

EDIT: Ξεχασα να πω οτι 2-3 απο τισ φορες που εχει crashαρει δεν κολισε αλλα επεξε μια φορα η οθονη (οπως οταν φτιαχνεις την αναλυση που κανει σαν να αναβοσβηνει) και εβγαλε κατω στην taskbar ενα μυνημα που ελεγε windows has recovered from a serious problem ι κάτι τέτοιο

Δοκίμασε όπως σου είπαν και πιο πάνω με ένα ανεμιστηράκι να φυσάει στην κάρτα. 60-61 που δείχνει (του πυρήνα) ίσως να μην είναι πολλά αλλά να ανεβάζει κάποιο άλλο (VRM, μνήμη) και να σου κάνει την ζημιά.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.