Jump to content

Μητρική για s775(ddr2) με SLI;

Volrath

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Παίδες τα φώτα σας. Ψάχνω μητρική για έναν q6600/s775 που να πληρεί τα εξής:

SLI (2x16, δε χρειάζεται να είναι tri-sli) pci 2.0 (οπότε nv chipset)

ddr2

να πάει έναν q6600.g0 (αστεράτο) στα 3.0Ghz χωρίς προβλήματα

και να μη χρειάζεται aircondition το northbridge

Από ότι έψαξα, όλες οι μητρικές με nv chipset για s775 ανεβάζουν Τ στο nb (εκτός απο το 790sli που έχει dd3). Υπάρχει κάποια λύση, ίσως κάποια μητρική με ενεργή ψύξη που να μην είναι ενοχλητική; Άμα δεν δώσω παραπάνω ρεύμα στο nb, μιας και μιλάμε για "μέτριο" o/c θα έχω πρόβλημα με θερμοκρασίες;

Παίδες τα φώτα σας. Ψάχνω μητρική για έναν q6600/s775 που να πληρεί τα εξής:

SLI (2x16, δε χρειάζεται να είναι tri-sli) pci 2.0 (οπότε nv chipset)

ddr2

να πάει έναν q6600.g0 (αστεράτο) στα 3.0Ghz χωρίς προβλήματα

και να μη χρειάζεται aircondition το northbridge

Από ότι έψαξα, όλες οι μητρικές με nv chipset για s775 ανεβάζουν Τ στο nb (εκτός απο το 790sli που έχει dd3). Υπάρχει κάποια λύση, ίσως κάποια μητρική με ενεργή ψύξη που να μην είναι ενοχλητική; Άμα δεν δώσω παραπάνω ρεύμα στο nb, μιας και μιλάμε για "μέτριο" o/c θα έχω πρόβλημα με θερμοκρασίες;

που να ψαχνεις τωρα sli μητρικη χτυπα μια χ38 -χ48 κανε και το πατσακι και βουαλα

δες εδω

http://www.thelab.gr/showthread.php?t=84031

asus striker extreme(αν δεν παινέψεις το σπίτι σου )

Τωρα για τις θερμοκρασίες τι να σου πω, εξαρτάται και απο το κουτι-ανεμιστήρες σου.

που να ψαχνεις τωρα sli μητρικη χτυπα μια χ38 -χ48 κανε και το πατσακι και βουαλα

δες εδω

http://www.thelab.gr/showthread.php?t=84031

Μακάρι να μπορούσα με 100% σιγουριά να το κάνω. Θέλω να είναι σταθερό το σύστημα όμως και όχι μετά από κάθε driver update να ψάχνω στα forum να δω γιατί πετάει μπλε οθόνες :( .

asus striker extreme(αν δεν παινέψεις το σπίτι σου )

Τωρα για τις θερμοκρασίες τι να σου πω, εξαρτάται και απο το κουτι-ανεμιστήρες σου.

Ενδιαφέρον φαίνεται. Δεν έχει βέβαια pcie 2.0, αλλά δε πιστεύω να υπάρξει πρόβλημα (2χ460 έχω). Έχει μία "bulk" στο πλαίσιο φτηνή, αλλά θα έχει backplate; Ανησυχώ επίσης γιατί έχω γομαρόψυκτρα και φαντάζει εφιάλτης η εγκατάσταση με τόσο χαλκό γύρω από το σοκετ.

Υπολόγισε το πρίν προβείς σε αγορά της μητρικής αν και είναι πολύ δύσκολο να μην χωράει.. Οι εταιρίες τα προβλέπουν αυτά συνήθως..:)

Συμφωνώ και εγώ πάντως μ' αυτό το mobo, μιας που είναι ίσως το καλύτερο γι' αυτό που ψάχνεις.:)

+1 SirDiman ;)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.