Volrath Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 7, 2010 #1 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 7, 2010 Παίδες τα φώτα σας. Ψάχνω μητρική για έναν q6600/s775 που να πληρεί τα εξής:SLI (2x16, δε χρειάζεται να είναι tri-sli) pci 2.0 (οπότε nv chipset)ddr2να πάει έναν q6600.g0 (αστεράτο) στα 3.0Ghz χωρίς προβλήματα και να μη χρειάζεται aircondition το northbridgeΑπό ότι έψαξα, όλες οι μητρικές με nv chipset για s775 ανεβάζουν Τ στο nb (εκτός απο το 790sli που έχει dd3). Υπάρχει κάποια λύση, ίσως κάποια μητρική με ενεργή ψύξη που να μην είναι ενοχλητική; Άμα δεν δώσω παραπάνω ρεύμα στο nb, μιας και μιλάμε για "μέτριο" o/c θα έχω πρόβλημα με θερμοκρασίες;
ultraex2005 Οκτώβριος 7, 2010 #2 Οκτώβριος 7, 2010 Παίδες τα φώτα σας. Ψάχνω μητρική για έναν q6600/s775 που να πληρεί τα εξής:SLI (2x16, δε χρειάζεται να είναι tri-sli) pci 2.0 (οπότε nv chipset)ddr2να πάει έναν q6600.g0 (αστεράτο) στα 3.0Ghz χωρίς προβλήματα και να μη χρειάζεται aircondition το northbridgeΑπό ότι έψαξα, όλες οι μητρικές με nv chipset για s775 ανεβάζουν Τ στο nb (εκτός απο το 790sli που έχει dd3). Υπάρχει κάποια λύση, ίσως κάποια μητρική με ενεργή ψύξη που να μην είναι ενοχλητική; Άμα δεν δώσω παραπάνω ρεύμα στο nb, μιας και μιλάμε για "μέτριο" o/c θα έχω πρόβλημα με θερμοκρασίες;που να ψαχνεις τωρα sli μητρικη χτυπα μια χ38 -χ48 κανε και το πατσακι και βουαλαδες εδωhttp://www.thelab.gr/showthread.php?t=84031
SirDiman Οκτώβριος 7, 2010 #3 Οκτώβριος 7, 2010 asus striker extreme(αν δεν παινέψεις το σπίτι σου )Τωρα για τις θερμοκρασίες τι να σου πω, εξαρτάται και απο το κουτι-ανεμιστήρες σου.
Volrath Οκτώβριος 7, 2010 Author #4 Οκτώβριος 7, 2010 που να ψαχνεις τωρα sli μητρικη χτυπα μια χ38 -χ48 κανε και το πατσακι και βουαλαδες εδω http://www.thelab.gr/showthread.php?t=84031 Μακάρι να μπορούσα με 100% σιγουριά να το κάνω. Θέλω να είναι σταθερό το σύστημα όμως και όχι μετά από κάθε driver update να ψάχνω στα forum να δω γιατί πετάει μπλε οθόνες . asus striker extreme(αν δεν παινέψεις το σπίτι σου )Τωρα για τις θερμοκρασίες τι να σου πω, εξαρτάται και απο το κουτι-ανεμιστήρες σου. Ενδιαφέρον φαίνεται. Δεν έχει βέβαια pcie 2.0, αλλά δε πιστεύω να υπάρξει πρόβλημα (2χ460 έχω). Έχει μία "bulk" στο πλαίσιο φτηνή, αλλά θα έχει backplate; Ανησυχώ επίσης γιατί έχω γομαρόψυκτρα και φαντάζει εφιάλτης η εγκατάσταση με τόσο χαλκό γύρω από το σοκετ.
TheoDV Οκτώβριος 15, 2010 #5 Οκτώβριος 15, 2010 Υπολόγισε το πρίν προβείς σε αγορά της μητρικής αν και είναι πολύ δύσκολο να μην χωράει.. Οι εταιρίες τα προβλέπουν αυτά συνήθως.. Συμφωνώ και εγώ πάντως μ' αυτό το mobo, μιας που είναι ίσως το καλύτερο γι' αυτό που ψάχνεις. +1 SirDiman
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.