mech5107 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 7, 2010 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 7, 2010 Ψάχνω τον ninja των ασυρμάτων.Να περνά τοίχους, να μην του αντιστέκονται πόρτες, να αδιαφορεί για τα παράθυρα, να φτύνει κατάμουτρα τις παρεμβολές από τα wifi.Τιμή αδιάφορη.Προτίμηση να είναι από το Πλαίσιο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SirDiman Οκτώβριος 7, 2010 #2 Κοινοποίηση Οκτώβριος 7, 2010 Υπάρχουν καλύτερα ασύρματα απο τα Panasonic? Οχι βέβαια.1ος οροφος, βαση στο κεντρο του σπιτιου και πιανει μεχρι απέναντι απο το σπιτι μου (κανα 40αρι μετρα) Link to comment Share on other sites More sharing options...
johncsj Οκτώβριος 7, 2010 #3 Κοινοποίηση Οκτώβριος 7, 2010 +1 στον SirDiman. Προσωπικά έχω αυτό εδώ το τηλέφωνο, και παλιά ενώ ήταν συνδεδεμένο στο ισόγειο, έπαιζε σχεδόν καθαρότατα στον 2ο. Απλά ακουγόταν αυτός/ή με τον/την οποίο/α μίλαγα πιο χαμηλόφωνα (ελάχιστα). Αυτά από εμένα... :flower: Link to comment Share on other sites More sharing options...
z3et Οκτώβριος 7, 2010 #4 Κοινοποίηση Οκτώβριος 7, 2010 +1 στα Panasonic. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Borg Οκτώβριος 7, 2010 #5 Κοινοποίηση Οκτώβριος 7, 2010 καλός κακός, μόνο panasonic Link to comment Share on other sites More sharing options...
dimitris_s Οκτώβριος 8, 2010 #6 Κοινοποίηση Οκτώβριος 8, 2010 Έχω ένα μοντέλο πριν από (99% ίδιο με τα εμφανισιακά) αυτό εδώ, και είναι μπόμπα, δεν καταλαβαίνει από wifi, RF και τέτοια ποταπά πράγματα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
z3et Οκτώβριος 8, 2010 #7 Κοινοποίηση Οκτώβριος 8, 2010 Οπως καταλαβαινεις, θα παρεις Siemens γιατι τα Panasonic ειναι μουφα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
nickstamat Οκτώβριος 8, 2010 #8 Κοινοποίηση Οκτώβριος 8, 2010 Καλά και τα Siemens δεν είναι άσχημα παιδιά. Εγώ πήρα πρώτη φορά Siemens γιατί το παλιό Panasonic περιέργως δεν δούλευε με φίλτρο στη γραμμή του. Αν πάρεις Panasonic πάντως δε θα μετανιώσεις. Βρες κάποιο μοντέλο από τα καλά της και τσίμπα το. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mech5107 Οκτώβριος 8, 2010 Author #9 Κοινοποίηση Οκτώβριος 8, 2010 Λοιπόν panasonic είναι το τωρινό και θα πάρω siemens, από τα μεγάλα με την κεραία. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.