amgamer Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 7, 2010 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 7, 2010 αναγκαστηκα να κανω ενα φορματ χθες λογο κωλοοδηγων της creative ... τα περασα ολα ομορφα... αλλα παρατηρω οτι εχω πεσμενη αποδοση στη καρτα... ενω θα πρεπε να μαι και καλυτερα με φρεσκο λειτουργικο... 10.9 και sdk2.2 περασμενα απο θεμα ατι.... directx11.... μηπως λειπει τιποτα αλλο?? αυτα τα frameworkNET τι ρολο βαρανε??? psysx last version.. με παραξενευει που στο feature test1 εχω πολυ πεσμενη αποδοση... για δειτε και σεις... επισης... καθε φορα που ανοιγω το vantage κλεινει το aero... :X αυτο δεν μου το κανε.. κ εχω κ το τελευταιο 1.02 τα κατω ειναι τα παλια σκορ και τα πανω τα νεα... με 930/1350 ολα ιδια οπως και πριν το φορματ... μηπως ειχα καλυτερα σκορ επειδη ειχαν περαστει και αλλοι driver πριν??ενω τωρα εφυγαν καρφι οι 10.9? Link to comment Share on other sites More sharing options...
9000+rpm Οκτώβριος 7, 2010 #2 Κοινοποίηση Οκτώβριος 7, 2010 180 ποντοι διαφορα δεν ειναι και μεγαλη διαφορα μην τρελενεσαι Επισης αυτο που λες με το aero εμενα παντα κλεινει μονο του οταν παω να τρεξω vantage..Ανεκαθεν μου το εκανε αυτο.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MOS Οκτώβριος 7, 2010 #3 Κοινοποίηση Οκτώβριος 7, 2010 έτσι γίνεται κάθε φορά που πάει να τρέξει το vantage !! Link to comment Share on other sites More sharing options...
LouCi4er Οκτώβριος 7, 2010 #4 Κοινοποίηση Οκτώβριος 7, 2010 Ετσι κανει και εμενα,νομιζω οτι το κανει για να παρει τη μεγιστη αποδοση της καρτας.Μη σε απασχολει αυτο οπως και αυτη η ελαχιστη διαφορα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
amgamer Οκτώβριος 7, 2010 Author #5 Κοινοποίηση Οκτώβριος 7, 2010 μα μου φαινεται περιεργο με φρεσκο λειτουργικο να χανω....μηπως λειπει τιποτα απο προγραμματα??αυτο σκεφτομαι.. μηπως θελει να περασω κανα dx9...? Link to comment Share on other sites More sharing options...
KostasNK Οκτώβριος 9, 2010 #6 Κοινοποίηση Οκτώβριος 9, 2010 Όχι. Στα windows 7 έχεις directx 11 που περιλαμβάνει όλα τα παλιότερα versions. Αυτό που βλέπεις είναι απλά αποκλίσεις στα vantage φυσιολογικές. Αν τρέξεις 5 φορές 5 διαφορετικά απότελέσματα θα πάρεις +- 200 πόντους... Μην ανησυχείς... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.