Tsakonas Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 7, 2010 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 7, 2010 Oh hai .Μια και εχουμε καιρο να κανουμε ενα καλο φλεημ,ειδα το ποστ του φιλου http://www.alphatv.gr/Newsroom/Alpha-News/International/Θανασιμες-οδηγιες-απο-GPS.aspx για το gps που εστειλε τον αλλον στην λιμνη και ειπα να εκθεσουμε τους προβληματισμους μας για το θεμα ... Προσωπικα μου εχει τυχει κ εμενα ,ενω πηγαινω ντουγρου για ανκονα κ ειμαι στην σωστη κατευθυνση , να ζηταει το gps αναστροφη στην εθνικη στην ιταλια ,να κανω μιση ωρα παραπανω επειδη η μπιατς που λεει "σε τριακοσια μετρα στριψτε δεεεξιααα " να λεει αλλα αντ αλλων ,και χιλια δυο αλλα χαριτωμενα ,αλλα βρισκω την ειδηση τραγικα τερατολογικη.Δηλ το διπλωμα το ρημαδι το υπουργειο στον οδηγο τοχει δωσει , οχι στο τζι πι ες , πως ειναι δυνατον να φταιει το μηχανημα ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
o polonos Οκτώβριος 7, 2010 #2 Κοινοποίηση Οκτώβριος 7, 2010 Ο οδηγος σε καθε περιπτωση. Και μενα το παλιο ΜΙΟ συνεχεια με εβαζε εκει που απαγορευοταν πλεον. Δεδομενου πως το τζι πι ες ειναι ενημερωμενο για δρομους την στιγμη που κατασκευαζεται και υστερα δρομοι αλλαζουν, δρομοι φτιαχνονται κτλ κτλ. δεν μπορουμε να βασιζομαστε πανω του 100%. Καλο θα ηταν να ριχνουμε ενα βλεφαρο στο στενακι πριν στριψουμε εκει π μας λεει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoMaR Οκτώβριος 7, 2010 #3 Κοινοποίηση Οκτώβριος 7, 2010 ηθελα να παω στον dellman...ισως μυρισε φαι το gps και με πηγαινε ολο αναποδα...Αν μυριζα και εγω τυφλα το φαι , θα ειχα σκοτωθει.γιαυτο οπως λεει και ο Θωμας.Ενα βλεφαρο και λιγη λογικη αρκει.Δεν ειναι αυτοματος πιλοτος το gps Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chosen Οκτώβριος 7, 2010 #4 Κοινοποίηση Οκτώβριος 7, 2010 Τι λένε ρε, το GPS είναι για να σου δίνει προτάσεις και εναλλακτικές, όχι για να στηρίξεις την ζωή σου πάνω του.Εδώ ούτε για τα mp3 μου δεν εμπιστεύομαι το πισί μου και παίρνω κάθε βδομάδα backup και θα οδηγώ με 80 στην τύφλα μόνο με ένα Ταϊβανέζικο κομμάτι πυρίτιο να μου λέει τι να κάνω; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jiggabyte Οκτώβριος 7, 2010 #5 Κοινοποίηση Οκτώβριος 7, 2010 Ο άνθρωπος φταίει πάντα:Είτε λάθος στον χάρτη. (γιατί κύριε αλλάξατε πάλι τους μονόδρομους?)Είτε λάθος στο software.(κύριε προγραμματιστά κάτι σας ξέφυγε)Είτε κακό σήμα της συσκευής (άρα δεν φτιάξανε καλό δέκτη). Link to comment Share on other sites More sharing options...
SirDiman Οκτώβριος 7, 2010 #6 Κοινοποίηση Οκτώβριος 7, 2010 Αν το εχετε προσέξει γραφουν στις οδηγίες χρήσεως(σε ελευθερη μετάφραση) πως πρέπει να ειστε αφοσιωμένοι στο δρόμο και το τζιΠιΕς είναι απλα μια βοηθητική συσκευή και δεν πρεπει σε να βασίζεστε πανω σε αυτό. Link to comment Share on other sites More sharing options...
HotPeanut Οκτώβριος 7, 2010 #7 Κοινοποίηση Οκτώβριος 7, 2010 Link to comment Share on other sites More sharing options...
sotiris Οκτώβριος 7, 2010 #8 Κοινοποίηση Οκτώβριος 7, 2010 Εμένα μού χει έρθει να πετάξω το GPS στο χιόνι στην Ιταλία.Υπάρχει πρόβλημα διότι αυτά που λέει πολλές φορές δεν συμφωνούνε με αυτά που γράφει στην οθόνη, και στρίβεις αλλού -ντ' αλλού.Υπάρχει επίσης πρόβλημα σε μεγάλα τούνελ (π.χ. στην Πράγα, έχει ένα υπόγειο τούνελ που περνάει κάτω από το ποτάμι και είναι 1-2 χιλιόμετρα περίπου και στο τέλος του έχει διασταυρώσεις, που δεν ξέρεις που να πας). Υπάρχει πρόβλημα στον υπολογισμό των διαδρομών, που μπορεί να σε βάλει να πληρώσεις ξανά διόδια για να γλιτώσεις χρόνο.Υπάρχει πρόβλημα με τις μονοδρομήσεις και την ανανέωση των χαρτών. Υπάρχει πρόβλημα με τις πλατείες όπου τα βαφτίζει όλα εξόδους. Υπάρχουν ένα σωρό προβλήματα γενικότερα.ΑΛΛΑ: κάνει δουλειά!Θέλει να μην το παίρνεις πολύ στα σοβαρά και να μπορείς να έχεις και μια εναλλακτική λύση για να προσανατολιστείς (έναν παραδοσιακό χάρτη).Μόνο αν μπορείς να το χρησιμοποιείς χωρίς να σου αποσπά την προσοχή αξίζει.Προσωπικά με βολεύει πιο πολύ να έχω διαβάσει τη διαδρομή από χάρτη παρά να έχω τη βλακεία να μου σπάει τα νεύρα. Παρ'όλ'αυτά, θα το βάλω στην έκτακτη ανάγκη. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chosen Οκτώβριος 7, 2010 #9 Κοινοποίηση Οκτώβριος 7, 2010 :OT: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Borg Οκτώβριος 10, 2010 #10 Κοινοποίηση Οκτώβριος 10, 2010 έχω το mio moov 330 που έχω με full updates μου έχει κάνει τα εξής κουλά και εμέναμε στέλνει σε αδιέξοδοσε μερικά σημεία που ξέρω τον δρόμο το gps έβγαζε ότι ήμουνα μέσα στο κενό/χωράφιαμερικές φορές με στέλνει σε δρόμους που δεν επιτρέπετεκαι το χειρότερο είναι που με εχει στείλει 2 φορές σε δρόμο με κοτρόνες(στην αρχη φαινόταν κανονικό οδόστρωμα) και να μην μπορώ να κάνω αναστροφή.....και γκράμπα γκρούμπα η μάσκα του αυτοκινήτου :fist: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.