Jump to content

Antonisjk

Recommended Posts

Καλησπέρα, έχω το Compal FL92 που έχει συναρμολογίσει η Multirama. Έχουν περάσει τα 2 χρόνια της εγγύησης που είχα, και πριν από 2-3 εβδομάδες κάηκε η κάρτα γραφικών. Να μην τα πολυλογώ, παράγγειλα άλλη και την άλλαξα.

Το πρόβλημα που συνάντησα στην επανασύνδεση του laptop είναι το πληκτρολόγιο. Το πλατύ καλώδιο του πληκτρολογίου με δυσκολεύει αφάνταστα να μπει στην θέση του... Υπάρχει κάποια ιδέα-τρόπος που να απλουστεύει την κατάσταση; Μου έσπασε τα νεύρα χθες!

Επιστρέφω με κάποια πραγματάκια που βρήκα στο νετ. Μπορεί να βοηθήσουν πριν πάω σπίτι για τις φωτογραφίες.

Η φωτογραφία του πληκτρολογίου είναι αυτή:

http://www.notebook-doctor.com/popup_image.php?pID=2360981

Το καλώδιο που λέω φαίνεται από κάτω.

Στο παρακάτω βίντεο φαίνεται ότι σπρώχνει το πλαστικό της υποδοχής πάνω. Εμένα αυτό το πλαστικό βγαίνει τελείως. Αυτό ακριβώς είναι που με παιδεύει να το βάλω...

http://www.youtube.com/watch?v=y3KgVgY6F2U&feature=player_embedded#!

Το πλαστικο κομματι (νο3)ειναι η ασφαλεια του κονεκτορα (νο1) ωστε η ταινια να μενει στην θεση της.Η ασφαλεια(νο3) εφοσον βγηκε και δεν εχει σπασει μπαινει κουμπωτη πανω στον κονεκτορα και πιανει με 2 "αυτακια" αριστερα και δεξια μετα παει κατω και προς τα πισω και ασφαλιζει την καλωδιοταινια του πληκτρολογιου.Αν εχει σπασει η ασφαλεια θα μπορουσες να βαλεις κανα 2 μικρα κοματια σελοτειπ αλλα δεν ξερω τι μπορει να παρουσιαστει στο μελλον λογω κραδασμων που δεχετε το λαπτοπ.:nerd:

Ευχαριστώ! Το κατάφερα.

Τώρα όμως, η οθόνη του Pc δεν φαίνεται να ανταποκρίνεται. Μπορεί να φταίνε πολλά.

Ίσως δεν συνδέθηκε σωστά η κάρτα γραφικών.

Ίσως δεν μπήκε κάποιο καλώδιο.

Ίσως υπάρχει κάποιο άλλο πρόβλημα που δεν μπορώ να εντοπίσω...

Το πρόβλημα φαίνεται ότι είναι της οθόνης. Το άφησα να ανοίξει το laptop (και όχι το pc που έγραψα κατά λάθος στο προηγούμενο ποστ) και φαίνεται να ανοίγει κανονικά...

• 11 months later...

Καλησπέρα, έχω το ίδιο Compal FL92 που έχει συναρμολογίσει η Multirama. Έχουν περάσει τα χρόνια της εγγύησης που είχα, και μάλλον μου κάηκε η κάρτα γραφικών λογικά γιατί ενώ λειτουργεί εμφανίζει στην οθόνη θολές γραμμές κ εξωτερική δεύτερη οθόνη δεν αναγνωρίζει καθόλου. Να μην τα πολυλογώ, μήπως μπορείς να μου πεις από που πήρες κ αν αξίζει να αντικαταστήσω την κάρτα;

Το πρόβλημα με το κούμπωμα το έχω κ εγώ αλλά με μια μακριά λεπτή τσιμπίδα με λίγο δυσκολία το κουμπώνεις

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.