Jump to content

shaphire 1650 pro

koukoubetses

Recommended Posts

βαζω την καρτα γραφικων του τιτλου,στο συστημα της υπογραφης μου,και δεν την βλεπουν τα windows.την πιανω και ειναι ζεστη,οχι καυτη,αρα περναει ρευμα,τι να εχει?

Bγάζεις την προηγούμενη κάρτα και βάζεις μόνη αυτή;

Την συνδέεις μαζί;

Αλλάζεις τις συνδέσεις;

Τροφοδοσίες ελέγχεις;

Λειτουργική είναι; ( εξού και το αν δούλευε πιο πριν )

οχι και τις δυο τις εβαλα.τροφοδοσια δεν εχει,πιο πριν δουλευε αλλα εβγαζε μηνυμα no signal......

Συγνώμη αλλά κάτι δεν κατάλαβα καλά απο ότι φαίνεται , όταν λες <<βαζω την καρτα γραφικων του τιτλου,στο συστημα της υπογραφης μου..>> δηλαδή την Χ1650 pro aka AGP να την κάνεις τι ρε φίλε ? Γιατί εγώ βλέπω στην υπογραφή σου ένα PC τούμπανο , σε τι θα σε χρησίμευε μια παλιά AGP ? και που βρήκες AGP θύρα στην μητρική σου εάν μιλάμε για αυτήν

Συγνώμη αλλά κάτι δεν κατάλαβα καλά απο ότι φαίνεται , όταν λες <<βαζω την καρτα γραφικων του τιτλου,στο συστημα της υπογραφης μου..>> δηλαδή την Χ1650 pro aka AGP να την κάνεις τι ρε φίλε ? Γιατί εγώ βλέπω στην υπογραφή σου ένα PC τούμπανο , σε τι θα σε χρησίμευε μια παλιά AGP ? και που βρήκες AGP θύρα στην μητρική σου εάν μιλάμε για αυτήν

pci ειναι,αφου την κουμπωσα πανω.ειναι απο το pc ενος φιλου,και την πηρα για να δω τι εχει.δυστηχως δεν εχω προλαβει ακομα να την κουμπωσω μονη της,γιατι εχω υδροψυξη στη δικη μου,και ειναι ολοκληρη ιστορια να την βγαλω.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.