koukoubetses Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 6, 2010 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 6, 2010 βαζω την καρτα γραφικων του τιτλου,στο συστημα της υπογραφης μου,και δεν την βλεπουν τα windows.την πιανω και ειναι ζεστη,οχι καυτη,αρα περναει ρευμα,τι να εχει? Link to comment Share on other sites More sharing options...
z3et Οκτώβριος 7, 2010 #2 Κοινοποίηση Οκτώβριος 7, 2010 Πιο πριν που δουλευε? Link to comment Share on other sites More sharing options...
koukoubetses Οκτώβριος 7, 2010 Author #3 Κοινοποίηση Οκτώβριος 7, 2010 Πιο πριν που δουλευε?σε αλλο υπολογιστη,γιατι παιζει ρολο? Link to comment Share on other sites More sharing options...
jiohkor3 Οκτώβριος 9, 2010 #4 Κοινοποίηση Οκτώβριος 9, 2010 Bγάζεις την προηγούμενη κάρτα και βάζεις μόνη αυτή;Την συνδέεις μαζί;Αλλάζεις τις συνδέσεις;Τροφοδοσίες ελέγχεις;Λειτουργική είναι; ( εξού και το αν δούλευε πιο πριν ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
koukoubetses Οκτώβριος 9, 2010 Author #5 Κοινοποίηση Οκτώβριος 9, 2010 Bγάζεις την προηγούμενη κάρτα και βάζεις μόνη αυτή;Την συνδέεις μαζί;Αλλάζεις τις συνδέσεις;Τροφοδοσίες ελέγχεις;Λειτουργική είναι; ( εξού και το αν δούλευε πιο πριν )οχι και τις δυο τις εβαλα.τροφοδοσια δεν εχει,πιο πριν δουλευε αλλα εβγαζε μηνυμα no signal...... Link to comment Share on other sites More sharing options...
jiohkor3 Οκτώβριος 9, 2010 #6 Κοινοποίηση Οκτώβριος 9, 2010 Δοκίμασε την και μόνη, νο signal πιθανολογώ ότι αν δε φτάνει καν σήμα στην οθόνη ίσως είναι νεκρή.Αλλά τσέκαρε την μόνη της και στο πισί σου και σε κανά άλλο να βεβαιωθείς. Link to comment Share on other sites More sharing options...
pavou Οκτώβριος 14, 2010 #7 Κοινοποίηση Οκτώβριος 14, 2010 Συγνώμη αλλά κάτι δεν κατάλαβα καλά απο ότι φαίνεται , όταν λες <<βαζω την καρτα γραφικων του τιτλου,στο συστημα της υπογραφης μου..>> δηλαδή την Χ1650 pro aka AGP να την κάνεις τι ρε φίλε ? Γιατί εγώ βλέπω στην υπογραφή σου ένα PC τούμπανο , σε τι θα σε χρησίμευε μια παλιά AGP ? και που βρήκες AGP θύρα στην μητρική σου εάν μιλάμε για αυτήν Link to comment Share on other sites More sharing options...
Billys Οκτώβριος 15, 2010 #8 Κοινοποίηση Οκτώβριος 15, 2010 Δεν βγαινει μονο σε agp ρε συ η συγκεκριμενη...εχει κ pci-e.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
koukoubetses Οκτώβριος 15, 2010 Author #9 Κοινοποίηση Οκτώβριος 15, 2010 Συγνώμη αλλά κάτι δεν κατάλαβα καλά απο ότι φαίνεται , όταν λες <<βαζω την καρτα γραφικων του τιτλου,στο συστημα της υπογραφης μου..>> δηλαδή την Χ1650 pro aka AGP να την κάνεις τι ρε φίλε ? Γιατί εγώ βλέπω στην υπογραφή σου ένα PC τούμπανο , σε τι θα σε χρησίμευε μια παλιά AGP ? και που βρήκες AGP θύρα στην μητρική σου εάν μιλάμε για αυτήνpci ειναι,αφου την κουμπωσα πανω.ειναι απο το pc ενος φιλου,και την πηρα για να δω τι εχει.δυστηχως δεν εχω προλαβει ακομα να την κουμπωσω μονη της,γιατι εχω υδροψυξη στη δικη μου,και ειναι ολοκληρη ιστορια να την βγαλω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
pavou Οκτώβριος 15, 2010 #10 Κοινοποίηση Οκτώβριος 15, 2010 Οκ φίλε μου τώρα το κατάλαβα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.