jax7480 Μάρτιος 23, 2004 #21 Κοινοποίηση Μάρτιος 23, 2004 Sorry. Μπερδευτικα.Λοιπον οντως ΤwinMOS ειχα παρει με TwinMOS chips. Και αυτες πηγαν καλα. Για τις Twister δεν ξερω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vagouridis Μάρτιος 23, 2004 #22 Κοινοποίηση Μάρτιος 23, 2004 Εαν και τα κιτρινα ψυκτρακια δεν ειναι απολυτα , πρεπει να τα εχει βαλει τελευταια. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grace Μάρτιος 23, 2004 #23 Κοινοποίηση Μάρτιος 23, 2004 Αρχική απάντηση από Vagouridis [Σήμερα, στις 11:07] Εαν και τα κιτρινα ψυκτρακια δεν ειναι απολυτα , πρεπει να τα εχει βαλει τελευταια. Όλες οι Twister Series έχουν και πάντα είχαν, όλες οι απλές mainstream ΤwinMOS δεν έχουν και δεν θα έχουν. Που μπερδεύτικαμε τώρα; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vagouridis Μάρτιος 23, 2004 #24 Κοινοποίηση Μάρτιος 23, 2004 Μπερδευτηκα γιατι κατι trwister δδρ400 που πηραν φιλοι μου ( απο γνωστο μαγαζι εδω σε ζευγαρια και ετσι και γραφανε πανω twister δεν ειχαν ψτκτρακια...) Tsp δεν ειναι και τοσο σημαντικο μπορει να κανω λαθος και εγω.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grace Μάρτιος 23, 2004 #25 Κοινοποίηση Μάρτιος 23, 2004 Αρχική απάντηση από Vagouridis [Σήμερα, στις 12:35] Μπερδευτηκα γιατι κατι trwister δδρ400 που πηραν φιλοι μου ( απο γνωστο μαγαζι εδω σε ζευγαρια και ετσι και γραφανε πανω twister δεν ειχαν ψτκτρακια...) Tsp δεν ειναι και τοσο σημαντικο μπορει να κανω λαθος και εγω.. Αυτές είναι οι μόνες Twister που κυκλοφορούν. Και εδώ τα specifications της Pc3200. Επίσης η TwinMOS δεν σφραγίζει chip σαν twister. Μάλλον ήταν no-name που δεν θα εκπλαγώ καθόλου, έχω δει τα απίστευτα ονόματα.... ...πχ SupeRam, Corsair II, TheBest..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
kbilly13 Μάρτιος 23, 2004 Author #26 Κοινοποίηση Μάρτιος 23, 2004 αυτές τις ψύκτρες στις μνήμες (ειδικά τις φθηνές, non-copper) για καλό τις βάζουν??? ούτε καλή δουλειά κάνουν, και παίρνεις και γουρούνι στο σακί.. (στις περισσότερες περιπτώσεις τουλάχιστον)... και τις "βαράνε" λίγο στις τιμές .... έξυπνο.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grace Μάρτιος 23, 2004 #27 Κοινοποίηση Μάρτιος 23, 2004 Αρχική απάντηση από kbilly13 [Σήμερα, στις 12:53] αυτές τις ψύκτρες στις μνήμες (ειδικά τις φθηνές, non-copper) για καλό τις βάζουν??? ούτε καλή δουλειά κάνουν, και παίρνεις και γουρούνι στο σακί.. (στις περισσότερες περιπτώσεις τουλάχιστον)... και τις "βαράνε" λίγο στις τιμές .... Aπό πότε το marketing ήταν έγκλημα; Link to comment Share on other sites More sharing options...
kbilly13 Μάρτιος 23, 2004 Author #28 Κοινοποίηση Μάρτιος 23, 2004 μωρέ οι εταιρείες καλά κάνουν! μας δυσκολεύουν όμως λίγο..αυτό που μου αρέσει είναι ότι σε μερικά sites (Αγγλία, Γερμανία...) για Online Παραγγελία, σου γράφουν τι τσιπάκια έχουν (μερικές μνήμες τουλάχιστον) ή σου απαντάνε ευχαρίστως αν ρωτήσεις....εδώ στο 80% των περιπτώσεων με κοιτούσαν με μισό μάτι αν ρωτούσα κάτι τέτοιο... πρέπει ο μαγαζάτορας να είναι κολλητός σου - κουράστηκα να ψάχνω Link to comment Share on other sites More sharing options...
kbilly13 Μάρτιος 27, 2004 Author #29 Κοινοποίηση Μάρτιος 27, 2004 Γύρισα όλο τον Πειραιά και τη Στουρνάρη, και μνήμες με CH5 δεν βρήκα πουθενάΤελικά παρήγγειλα από "jes-computer.de" 1*512 Twinmos με CH5Πήρα και κάτι άλλα πραγματάκια, και με αναγωγή των εξόδων, μου βγήκε στα 100 ευρώ...Εδώ πωλούνται αρκετά ακριβότερα, μνήμες με "χειρότερα" chips... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.