distefano Ιούνιος 17, 2011 #21 Ιούνιος 17, 2011 καλησπερα παιδια εχω κι εγω το ιδιο προβλημα συνδεω ενα esata στο nod αλλα δεν τον αναγνωριζει τον σκληρο μονο καρτες και στικακια,μηπως μπορει κανεις να βοηθησει?ευχαριστω!
tengai34 Ιούνιος 25, 2011 #22 Ιούνιος 25, 2011 καλησπερα παιδια εχω κι εγω το ιδιο προβλημα συνδεω ενα esata στο nod αλλα δεν τον αναγνωριζει τον σκληρο μονο καρτες και στικακια,μηπως μπορει κανεις να βοηθησει?ευχαριστω!διαβασε τα προηγουμενα ποστ ,προσωπικα το ελυσα με αναβαθμιση των drivers της μητρικης και αφου ενεργοποιησα το AHCI mode (υπαρχει και link με οδηγιες που ανακαλυψα )
George_Marinopoulos Φεβρουάριος 18, 2012 #23 Φεβρουάριος 18, 2012 Είχα το ίδιο ακριβώς πρόβλημα με το NOD και e-sata to sata cable απευθείας από την μητρική και με τα λεγόμενα ποιο πάνω Drivers καινούριους και ενεργοποίηση AHCI όλα δουλεύουν άψογα!
tengai34 Φεβρουάριος 20, 2012 #24 Φεβρουάριος 20, 2012 Είχα το ίδιο ακριβώς πρόβλημα με το NOD και e-sata to sata cable απευθείας από την μητρική και με τα λεγόμενα ποιο πάνω Drivers καινούριους και ενεργοποίηση AHCI όλα δουλεύουν άψογα!καλημερα αν δεν σου κανει κοπο γραψε με τι ταχυτητες δουλευει η μεταφορα αρχειων .ευχαριστω
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.