redbighunter Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 6, 2010 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 6, 2010 Με εχουν πρηξει οι γονεις μου να βλεπουν ταινιες στην tv καθε 3 και λιγο! ετσι αποφασησα να τους παρω εναν media player, να τους χωνω μεσα ταινιες και να ξενιαξω! το θεμα ειναι οτι διαβαζω απο δω και απο εκει πως η πλεοψηφια τους παρουσιαζει καποια μπερδεματα με τους ελληνικους υποτιτλους! εχετε να μου προτινεται κανεναν της προκοπης? εχω διαβασει και τα διαφορα review που εχουν γινει εδω μεσα απο τα παιδια απλα εχουν κυκλοφορησει τοσα μοντελα που εχω χασει το μπουσουλα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
sstav Οκτώβριος 6, 2010 #2 Κοινοποίηση Οκτώβριος 6, 2010 Xtreamer PRO@169€<Popcorn Hour A-200@190€< Popocorn C200@299€=HDI Dune Base@279€από το φθηνότερο στο ακριβότεροΈχω το xtreamer pro και είμαι απόλυτα ευχαριστημένος για την χρήση που θέλω (οι ανάγκες μου πρέπει να είναι ίδιες με των γονιών σου)η dune εβγαλε και νέα κουτάκια HDI dune smart! (@245€) ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
STINK Οκτώβριος 6, 2010 #3 Κοινοποίηση Οκτώβριος 6, 2010 Κοίταξε αν σε βολεύει ένα xbox360 που συγχρονίζει με media center πολύ εύκολα και γρήγορα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GT88 Οκτώβριος 6, 2010 #4 Κοινοποίηση Οκτώβριος 6, 2010 οι western υποστηρίζουν ελληνικούς υπότιτλους? Link to comment Share on other sites More sharing options...
redbighunter Οκτώβριος 6, 2010 Author #5 Κοινοποίηση Οκτώβριος 6, 2010 Κοίταξε αν σε βολεύει ένα xbox360 που συγχρονίζει με media center πολύ εύκολα και γρήγορα.προοριζεται για τους γονεις μου οι οποιοι ειναι σκραπες σε οτι τεχνολογικο! επομενως θελουμε κατι plug & play! Link to comment Share on other sites More sharing options...
STINK Οκτώβριος 6, 2010 #6 Κοινοποίηση Οκτώβριος 6, 2010 Plug & play είναι και παίρνεις κι ένα τηλεκοντρόλ και είσαι πρώτος. Μπορείς να βρεις πολλά βίντεο και review και να δεις ότι είναι πολύ friendly use και εννοείτε ότι θα παίζεις τα πάντα χωρίς πατέντες και convert. Link to comment Share on other sites More sharing options...
lefteris Οκτώβριος 6, 2010 #7 Κοινοποίηση Οκτώβριος 6, 2010 To xtreamer pro να πάρεις.Πολύ καλό, απλό και αξιόπιστο! Link to comment Share on other sites More sharing options...
redbighunter Οκτώβριος 7, 2010 Author #8 Κοινοποίηση Οκτώβριος 7, 2010 To xtreamer pro να πάρεις.Πολύ καλό, απλό και αξιόπιστο!μονο που δεν το βρισκω πουθενα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
sstav Οκτώβριος 7, 2010 #9 Κοινοποίηση Οκτώβριος 7, 2010 το δικό μου το πήρα από έναν Ισπανό στο ebayhttp://cgi.ebay.it/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=120606480709&ssPageName=ADME:X:AAQ:IT:1123H πιο γρήγορη παράδοση με DHL EVER! 14:00 παρήγγειλα και 12:40 την επόμενη ήταν στα χέρια μου. Έτυχε, Πέτυχε δεν ξέρω.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
redbighunter Οκτώβριος 7, 2010 Author #10 Κοινοποίηση Οκτώβριος 7, 2010 το δικό μου το πήρα από έναν Ισπανό στο ebayhttp://cgi.ebay.it/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=120606480709&ssPageName=ADME:X:AAQ:IT:1123H πιο γρήγορη παράδοση με DHL EVER! 14:00 παρήγγειλα και 12:40 την επόμενη ήταν στα χέρια μου. Έτυχε, Πέτυχε δεν ξέρω....ωραια ευχαριστω!!! το extreme-pro μεσα εχει ηδη σκληρο δισκο ή του βαζουμε εμεις? και κατι ακομη! με ps3 γινεται δουλεια? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Viper-kt Οκτώβριος 7, 2010 #11 Κοινοποίηση Οκτώβριος 7, 2010 Egreat S1A. Τα παιζει ολα σε καλη τιμη.Με PS3 γινεται δουλεια με τον PS3 media server αλλα δεν ειναι plug & play... Link to comment Share on other sites More sharing options...
lefteris Οκτώβριος 7, 2010 #12 Κοινοποίηση Οκτώβριος 7, 2010 μονο που δεν το βρισκω πουθενα!Μπορείς να το αγοράσεις από το xtreamer.net. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.