Jump to content

Ηλεκτρικες κιθαρες

Nina

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Καλημερα σε ολους! ΄Ξέρω πως έχει ξαναπέσει το θέμα και συγνωμη που επαναλαμβάνομαι, αλλά ειμαι καινούρια την παρέα, και χρειάζομαι πολύ πολύ βοήθεια! Ασχολούμαι με ηλεκτρική κιθάρα εδώ και δυο χρόνια περίπου. Δεν τολμάω να πω ακόμα ότι ξέρω να παίζω βέβαια. Ο σκοπός είναι όταν μπορώ να κρατήσω κιθάρα αξιοπρεπώς (γιατί τώρα με το ζόρι βγάζω ένα καθαρό σόλο) να ασχοληθώ με alternative rock, hard rock και χωρίς να θέλω να γίνω θρασύς (!) με jazz. Για την ώρα εώ μια fender squire (όπως όλοι οι αρχάριοι νομίζω!)

και ένα ενισχυτάκι επίσης fender, frontman 15G στα 35W νομίζω, αλλά μπορεί να λέω και ότι να'ναι!!! Ο ήχος της κιθάρας έχει σταματήσει να με ικανοποιεί, κι έχω χάσει τη διάθεσή μου να παίξω.. Σκέφτομαι να πάρω κάτι καλύτερο, αλλά στην πραγματικότητα είμαι πάρα πολύ άσχετη για να διαλέξω χωρίς βοήθεια! Δεν έχω καθόλου καλή σχέση με το Νάκα, αλλα δυστυχώς μένω σε επαρχιακή πόλη και οι επιλογές μου είναι λίγες. Είμαι διατεθειμένη να δώσω μέρι 1000 ευρώ περίπου, αλλά δεν ξέρω αν αξίζει τον κόπο ενώ δεν παίζω ακόμα καλά. Άσε που θέλω και ενισχυτή... Μπορεί κάποιος να με βοηθήσει?!?!?!?!?

Mαλιστα...Στο ιδιο διλημμα βρισκομαι και εγω αν και πιο πολλα χρονια κιθαρας(παραμενω αυτο-ασχετος...χαχαχα)...Η προταση μου: Epiphone Sheraton II για κιθαρα και ενισχυτη Fender blues junior! Μην σου φαινεται ο ενισχυτης μικρος καθως ειναι λαμπα 100% και εχει φανταστικο ηχο!

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.