Dark Oblivion Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 6, 2010 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 6, 2010 Καλημερα... Δεν εχει τυχει ( :P ) ποτε μου να χρησιμοποιησω antivirus. Αυτες τις μερες πηρα εναν 1t σκληρο και θα αδειασω σε αυτον εναν εξωτερικο 500αρη και εναν εσωτερικο 250αρη. Αλλα ξερω οτι ειδικα στον εσωτερικο θα γινεται της 'κοπελας που μας κανει να χαμογελαμε' ,απο μικρο-ιους ... θελω καθε φακελο που μεταφερω να τον κανω και ενα σκαναρισμα με καποιο προγραμμα. Ποιο θα εκανε για αυτην την δουλεια??? Εχω ενα σφραγισμενο πακετο NORTON 360 εκδοση 3.0..... αλλα εχω ακουσει οτι τα Norton γονατιζουν τα pc. Ειδικα αν ειναι παλια. Κανα AVG θα μου εκανε? Και για να καταλαβω καλα.....οταν ενα antivirus βρισκει εναν ιο.... σβηνει το αρχειο με τον ιο ή καθαριζει το αρχειο απο τον ιο? Ευχαριστω... Link to comment Share on other sites More sharing options...
kostasdriver Οκτώβριος 6, 2010 #2 Κοινοποίηση Οκτώβριος 6, 2010 κατεβασε το avira θα στην κανει την δουλεια σου!!ελαφρυ κ free.....βαλε να κανει ολο τον δισκο....κ αστο να υπαρχει!!!:look: Link to comment Share on other sites More sharing options...
o polonos Οκτώβριος 6, 2010 #3 Κοινοποίηση Οκτώβριος 6, 2010 avast σε συνδυασμο με http://www.malwarebytes.org/mbam.php Και θα εισαι κομπλε Link to comment Share on other sites More sharing options...
yanni Οκτώβριος 6, 2010 #4 Κοινοποίηση Οκτώβριος 6, 2010 Ότι antivirus και αν επιλέξεις τελικά, όπως γράφει και o polonos, συνδύασέ το με το anti-malware. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dark Oblivion Οκτώβριος 7, 2010 Author #5 Κοινοποίηση Οκτώβριος 7, 2010 Ευχαριστω παιδια για τις συμβουλες...Αλλα κανεις δεν μου ειπε τελικα τι κανει ενα antivirus.Οταν λες να βαλω να μου κανει ολο το σκληρο???Θα 'πηξει' αμα το κανω αυτο.Εγω σκεφτομουν να κανω copy-paste τον καθε φακελο....και στο καθε copy-paste να σκαναρω και με το antivirus στον καινουριο σκληρο... Link to comment Share on other sites More sharing options...
cabdik Οκτώβριος 7, 2010 #6 Κοινοποίηση Οκτώβριος 7, 2010 κανε αυτο που σου ειπαν οι παραπανω. αν κατσεις να σκαναρεις ενα-ενα φακελο, περισσοτερο χρονο θα φας και την ιδια δουλεια θα κανεις, διοτι η ποσοτητα των φακελων ειναι ιδια. ειτε το κανεις μια κι εξω, ειτε εναν-εναν!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
jax7480 Οκτώβριος 7, 2010 #7 Κοινοποίηση Οκτώβριος 7, 2010 Microsoft Security Essentials.Free και ελαφρυ και πιο γρηγορο στο scanning απο το Avira και Avast.To Antivirus θα προσπαθησει πρωτα να διορθωσει το αρχειο, αν δεν μπορει θα το κανει quarantine και αν παλι δεν μπορει θα το σβησει.Φυσικα ολα τα παραπανω ειναι επιλογες μεσα απο το antivirus.Μπορεις π.χ. να του πεις να μην σβηνει τιποτα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dark Oblivion Οκτώβριος 7, 2010 Author #8 Κοινοποίηση Οκτώβριος 7, 2010 Microsoft Security Essentials.Free και ελαφρυ και πιο γρηγορο στο scanning απο το Avira και Avast.To Antivirus θα προσπαθησει πρωτα να διορθωσει το αρχειο, αν δεν μπορει θα το κανει quarantine και αν παλι δεν μπορει θα το σβησει.Φυσικα ολα τα παραπανω ειναι επιλογες μεσα απο το antivirus.Μπορεις π.χ. να του πεις να μην σβηνει τιποτα.Αν δεν κανει delete τιποτα.... ο ιος/ιοι δεν θα παραμεινουν? Link to comment Share on other sites More sharing options...
kostasdriver Οκτώβριος 7, 2010 #9 Κοινοποίηση Οκτώβριος 7, 2010 Αν δεν κανει delete τιποτα.... ο ιος/ιοι δεν θα παραμεινουν?Ναι αν δεν στον σβησει η δεν τον quarantine θα παραμεινει!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
DS-7- Οκτώβριος 7, 2010 #10 Κοινοποίηση Οκτώβριος 7, 2010 Microsoft Security Essentials.Free και ελαφρυ και πιο γρηγορο στο scanning απο το Avira και Avast.To Antivirus θα προσπαθησει πρωτα να διορθωσει το αρχειο, αν δεν μπορει θα το κανει quarantine και αν παλι δεν μπορει θα το σβησει.Φυσικα ολα τα παραπανω ειναι επιλογες μεσα απο το antivirus.Μπορεις π.χ. να του πεις να μην σβηνει τιποτα.Επισήμανση:Απαραίτητη προυπόθεση είναι να έχεις γνήσιο λειτουργικό για το συγκεκριμένο...Ένα άλλο που προτείνω με συνδρομή είναι Panda Internet Security 2010.Λίγο βαρύ αλλά παρα πολύ καλό... Link to comment Share on other sites More sharing options...
jax7480 Οκτώβριος 7, 2010 #11 Κοινοποίηση Οκτώβριος 7, 2010 Επισήμανση:Απαραίτητη προυπόθεση είναι να έχεις γνήσιο λειτουργικό για το συγκεκριμένο...γκουχ.....γκουχου....γκουχ....γκουχου........οχι απαραιτητα..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dark Oblivion Οκτώβριος 7, 2010 Author #12 Κοινοποίηση Οκτώβριος 7, 2010 Kaspersky?ήNot32??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
winters Οκτώβριος 7, 2010 #13 Κοινοποίηση Οκτώβριος 7, 2010 Το ίδιο είναι. Οι μισοί θα σου πούν kaspersky και οι άλλοι μισοί nod32. Link to comment Share on other sites More sharing options...
greekfragma Οκτώβριος 7, 2010 #14 Κοινοποίηση Οκτώβριος 7, 2010 εδώ και 3-4 χρόνια βάζω πάντα απέναντι στο nod32 το kaspersky που με έχουν πρήξει μερικοί οτι είναι το ίδιο καλό.το kaspersky γονατίζει το σύστημα και πιάνει τα μισά από το nod32. γνώμη μου.φυσικα malwarebytes σκίζει τα πάντα και σε συνδυασμό με nod32 δε περνάει τίποτα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dark Oblivion Οκτώβριος 7, 2010 Author #15 Κοινοποίηση Οκτώβριος 7, 2010 Αρα.... ???1. Panda?2. Kaspersky?3. Nod32? Link to comment Share on other sites More sharing options...
hot_sauce Οκτώβριος 7, 2010 #16 Κοινοποίηση Οκτώβριος 7, 2010 πρόγραμμα που να κάνει live svanning ενώ περνάς τους φακέλους από τον έναν σκληρό στον άλλον....δε νομίζω να βρεις....αλλά αν τα σκανάρεις μία πριν τα μεταφέρεις και μία μετά....πιστεύω θα σαι οκ...εγώ έχω το AVG αλλά για όλα τα προγράμματα που ανέφεραν τα παιδιά έχω ακούσει τα καλύτερα.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
freemannnn Οκτώβριος 18, 2010 #17 Κοινοποίηση Οκτώβριος 18, 2010 και της Microsoft to security essentials καλο ειναι για free Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nephiλiμ Οκτώβριος 19, 2010 #18 Κοινοποίηση Οκτώβριος 19, 2010 http://www.thelab.gr/834180-post6.html Link to comment Share on other sites More sharing options...
Snips Οκτώβριος 22, 2010 #19 Κοινοποίηση Οκτώβριος 22, 2010 Neph, πότε καταλαβαίνεις ότι έχεις κολλήσει κάτι; Τι συπτώματα δηλαδή μπορεί να παρουσιάσει ένα μηχάνημα και κατά πόσο θα προλάβουμε μεγαλύτερη ζημιά; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.