Vagouridis Δεκέμβριος 3, 2011 #201 Δεκέμβριος 3, 2011 http://sakislab.changeip.net/playerlist_kills.html,Τι χαλια μαυρα ειναι αυτα? TimePlayed >>5 ωρες...... 5 ωρες ηταν μιση ολονυκτια .....και 1ος ο Σακης δευτερος ενας τσομπ ( απο το τσομπανος να φανταστω...)
sakis_the_fraud Δεκέμβριος 3, 2011 #202 Δεκέμβριος 3, 2011 ΜΠΟΥΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ Τι χαλια μαυρα ειναι αυτα? TimePlayed >>5 ωρες...... 5 ωρες ηταν μιση ολονυκτια ..... ΑΝ ΜΠΟΡΕΙΣ, μπες εσυ, ψησε και τους γνωστους αγνωστους και δεν θα με πειραξει καν αν θα ειμαι στην 5η σελιδα της καταταξης. Αλλα πλεον ολοι μονο λογια και αναμνησεις ειστε
Vagouridis Δεκέμβριος 4, 2011 #203 Δεκέμβριος 4, 2011 ΜΠΟΥΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΑΝ ΜΠΟΡΕΙΣ, μπες εσυ, ψησε και τους γνωστους αγνωστους και δεν θα με πειραξει καν αν θα ειμαι στην 5η σελιδα της καταταξης. Αλλα πλεον ολοι μονο λογια και αναμνησεις ειστε Ετσι ειναι οι παπουδες σακη παιδι μου. Εσυ βεβαια σαν σοφρων νεολαια δεν πρεπει να αντιμιλας στους παπουδες αλλα δυστηχως εγω φταιω βεβαια που σου δωσα αερα μικρο...( αμα σε ειχα .()#$) θα με λεγες και θειο)
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.