Jump to content

Call of Duty 4 @ TWMN

SkySurfer

Recommended Posts

• Replies 202
  • Created
  • Last Reply
Μην μπερδευεις το horny με τον τσατισμενο , εγω horny ειμαι με το grover σου......

I'm gona make u an offer u can't resist....

2QhkjNVj3E4

Παίζαμε 6-7 :D Unfair :p

Έλα μην κλαίγεσαι και εσύ..ο Krew και ενας αλλος απο μας..δεν ηταν καν Level 55 για να εχουν σωστα οπλα.:D

παιδιά για να μπώ στον σερβερ πρεπει να έχω ******* το cod 4??

Ρε συ πατριδα..ακομα να μαθεις οτι δεν μιλαμε για πειρατικα σε forum??:)

Κρυφτουλι

[ATTACH]7770[/ATTACH]

Όταν παίζεις no respawn αυτή είναι η τακτική ;) Ούτε κρυφτούλι, ούτε καμπέρωμα ούτε τίποτα.

Παίζαμε 6-7 :D Unfair :p

Βασικά παίζαμε πολύ λιγότεροι σε κάθε ομάδα αν λάβεις υπόψη το πως παίζει ο καθένας... Πολλοί μπερδεύουν το sabotage με deathmatch...

Όπως και να χει 10-0 ήταν too much. Αφού δεν έπαθε καρδιακό το babe πάλι καλά :D

Hello παλικαρια. Βλέπω δεν χάσατε το ενδιαφέρον σας για το game και μετά από τόσο καιρό που έχω να μπω σίγουρα το επίπεδο από ψιλό που ήταν θα έχει εκτιναχθεί στα ύψη...

Θέλω να ρωτήσω. Με το MW2 τι γίνετε? Αυτό παίζεται online?

Hello παλικαρια. Βλέπω δεν χάσατε το ενδιαφέρον σας για το game και μετά από τόσο καιρό που έχω να μπω σίγουρα το επίπεδο από ψιλό που ήταν θα έχει εκτιναχθεί στα ύψη...

Θέλω να ρωτήσω. Με το MW2 τι γίνετε? Αυτό παίζεται online?

Παίζεται Online..αλλά με Server της Εταιρίας του..:)

• 4 weeks later...
  • 3 months later...
  • 1 month later...

Παίζει ακόμα το CoD4?? Έχουμε internet-ική ip?

Στείλτε κανα pm ρε παιδιά με info για server και TeamSpeak!

• 8 months later...

Σε μία σελίδα έχουμε 2009, 2010 2011 :p

Αντε ρε ψηθείτε να ριξουμε καμια σφαίρα το σαββατοκύριακο.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.