Jump to content

Call of Duty 4 @ TWMN

SkySurfer

Recommended Posts

• Replies 202
  • Created
  • Last Reply

Είναι πρόχειρα στημένο προς το παρών. Στις επόμενες μέρες θα είναι fully operational.

Για να παραμένουν τα στατιστικά σας θα πρέπει να μην αλλάζετe τίποτα στο nickname.

Ακόμα και το ίδιο nickname αλλά με διαφορετικό χρώμα θεωρείτε αλλαγή. Επομένως, μην αλλάζετε Nickname!

H ip του server είναι αυτη που φαινεται στο server info?Αν οχι μπορείς να μου την στείλεις με ένα pm για να δοκιμάσω και γω την τύχη μου:p

Ομηρε ΑΝ θυμαμαι καλα στο COD 2 οταν το ονομα ηταν με καποιο χρωμα δεν κρατουσε στατιστικα....

Ετσι μου ειχε πει ο Αντρεας :D

Το ιδιο γινεται και στο 4 η δεν υπαρχει προβλημα ?

EDIT βγηκε το 1.2 patch το οποιο φαινεται να λυνει το προβλημα με τα ranks που χανονται σε ασχετες στιγμες ;)

http://www.infinityward.com/modernwarfare/patch/CoD4MW-1.2-PatchSetup.exe

EDIT 2 με το περασμα του 1.2 patch δεν υπαρχουν προβληματα με servers με 1.1 version

Απο τι ξερω ο Μακης δεν το περασε ακομα

harogeo Μπαινεις απο ιντερνετ η απο ασυρματο ?

Ομηρε ΑΝ θυμαμαι καλα στο COD 2 οταν το ονομα ηταν με καποιο χρωμα δεν κρατουσε στατιστικα....

Ετσι μου ειχε πει ο Αντρεας :D

Το ιδιο γινεται και στο 4 η δεν υπαρχει προβλημα ?

Αυτό που λες για το Cod2 είναι σωστό αλλά δεν έχει σχέση με τα stats με Cod4 καθώς έχω άλλη μηχανή απο αυτή που είχε ο doom.

Αν βάλεις χρώμα θα κρατήσει stats αλλά θα είναι σαν να ξεκινάς ξανά απο την αρχή. Ο χρήστης shooter είναι διαφορετικός απο τον shooter ;)

Αυτό που λες για το Cod2 είναι σωστό αλλά δεν έχει σχέση με τα stats με Cod4 καθώς έχω άλλη μηχανή απο αυτή που είχε ο doom.

Αν βάλεις χρώμα θα κρατήσει stats αλλά θα είναι σαν να ξεκινάς ξανά απο την αρχή. Ο χρήστης shooter είναι διαφορετικός απο τον shooter ;)

Ναι αυτο το ειχα καταλαβει... Απλα ημουν περιεργος αν υπαρχει ακομα το προβλημα με τα χρωματα ;)

Η εκδοση για linux γιατι αργει να βγει τοσο πολυ ?

ΑΝΑΝΕΩΜΕΝΗ ΛΙΣΤΑ ΜΕ COMMANDS ΠΟΥ ΔΙΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΕΠΙΔΟΣΕΙΣ ΣΤΟ COD4

Ωρα λοιπον να εξηγησουμε τον τροπο που γινονται ολα αυτα ΜΙΑ ΦΟΡΑ και δεν ξανα-ασχολιομαστε παλι μαζι τους, καθως τις επομενες φορες θα φορτονονται αυτοματα...

Πριν πουμε ομως αυτο, θα κατεβασουμε απο το internet το προγραμμα notepad2 το οποιο θα μας λυσει τα χερια αργοτερα...Το βαζουμε σε οποιο σημειο του δισκου μας βολευει.

Αφου λοιπον γνωριζουμε που θα βρουμε το notepad2 προχωρουμε στη διαδικασια...

Μπαινουμε στον καταλογο profiles που βρισκεται εκει που καναμε εγκατασταση το Cod4, για παραδειγμα...

C:\Program Files\Activision\Call of Duty 4\players\profiles\your_nick

...και βρισκουμε το αρχειο...

config_mp.cfg

Παταμε ΔΕΞΙ ΚΛΙΚ πανω του και OPEN WITH (Ανοιγμα με...) και βρισκουμε το Notepad2

Στο αρχειο λοιπον config_mp.cfg θα βρειτε πολλες επιλογες. Με το Notepad2 σιγουρα δε θα χαθειτε...

Check-άρετε καλου κακου αν ειναι επιλεγμενη η επιλογη View->Word Wrap (αν δεν ειναι την κανετε ενεργη).

Ηρθε η ωρα του Search and Replace, ψαχνουμε να βρουμε τις εντολες και τις αντικαθιστουμε, ΑΝ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ τις προσθετουμε.

seta r_drawSun "0"

seta r_drawDecals "0"

seta r_rendererPreference "0"

seta r_aaAlpha "0"

seta r_detail "0"

seta r_picmip "3"

seta r_picmip_manual "1"

seta r_picmip_bump "3"

seta r_picmip_spec "3"

seta r_distortion "0"

seta r_dlightlimit "0"

seta r_fastskin "1"

seta r_ingamevideo "0"

seta r_mutliGPU "1"

seta r_outdoor "1"

seta r_texFilterAnisoMax "1"

seta r_texFilterMipMode "3"

seta r_zFeather "0"

seta cg_brass "0"

seta cg_blood "0"

seta cg_marks_ents_player_only "1"

seta fx_marks "0"

seta fx_marks_ents "0"

seta fx_marks_smodels "0"

seta sm_enable "0"

seta cg_fov "80"

seta com_maxfps "100"

seta cl_maxpackets "100"

seta snaps "30"

seta rate "25000"

Πηγη codwars.eu

Πλέον τα stats είναι κοινά και για τους 2 servers (Doom και Maax). Όπου και να παίζετε τα scores προστίθενται.

Enjoy :D

τρελο παιχνιδι ...παιχνιδαρα , τι crysis και μλκς!

βρηκα hack patch για multiplayer :D

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.