Jump to content

προβλημα με λαπτοπ (πιθανότατα κάρτα γραφικών)

lord

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

έχω ένα λαπτοπ ACER 5920G 602g25mn και δεν βλέπω καθόλου εικόνα

ούτε και τα αρχικά όταν βλέπω τις επιλογές του bios

δοκίμασα να τον ενώσω με εξωτερική οθόνη CRT με συνδυασμό των πλήκτρων

Fn + f3

Fn + f4

Fn + f5

Fn + f6

αλλά δεν τα κατάφερα με τίποτα

το λαπτοπ φαίνεται να λειτουργεί κανονικά ακούω των ήχο όταν φορτώνει τα windows και όταν κλεινή

καμία ιδέα βρε παιδιά επίσης εάν φταίει η κάρτα γραφικών μπορεί να γίνει αλλαγή μόνο της κάρτας γραφικών?

• 2 weeks later...

το οτι δε βλέπεις κάτι σε εξωτερική οθόνη ειναι κακό σημάδι , λογικά θα πρεπε τουλάχιστων να βλέπεις απο τη στιγμή που κάνει ποστ το bios μέχρι την ωρα που ξεκινάνε τα windows , μετά υπάρχει περίπτωση για απενεργοποίηση της έξοδος για λόγους οικονομίας

το αν αλλάζει μόνο η γραφικών ειναι θέμα αν ειναι ενσωματωμένη στη μητρική η ξεχωριστά ,στο δικό σου λίγο που έψαξα είναι πάνω στη μητρική

100% κάρτα γραφικών. 9 στα 10 5920g που έχουν περάσει από τα χέρια μου (μια 15αριά) είχαν θέμα με την nvidia 8600 που φορούσαν επάνω.

μπορεί να γίνει αλλαγή μόνο κάρτας γραφικών μιας και είναι τύπου MXM. Βλέπω οτι είσαι Ξάνθη. Αν ήσουν Αθήνα θα μπορούσαμε να δοκιμάσουμε διαφορετική κάρτα γραφικών π.χ. Ati 3650 που έχω spare για να σιγουρευτούμε.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.