lord Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 5, 2010 #1 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 5, 2010 έχω ένα λαπτοπ ACER 5920G 602g25mn και δεν βλέπω καθόλου εικόναούτε και τα αρχικά όταν βλέπω τις επιλογές του biosδοκίμασα να τον ενώσω με εξωτερική οθόνη CRT με συνδυασμό των πλήκτρωνFn + f3Fn + f4Fn + f5Fn + f6αλλά δεν τα κατάφερα με τίποτατο λαπτοπ φαίνεται να λειτουργεί κανονικά ακούω των ήχο όταν φορτώνει τα windows και όταν κλεινήκαμία ιδέα βρε παιδιά επίσης εάν φταίει η κάρτα γραφικών μπορεί να γίνει αλλαγή μόνο της κάρτας γραφικών?
aGka8lz Οκτώβριος 17, 2010 #2 Οκτώβριος 17, 2010 το οτι δε βλέπεις κάτι σε εξωτερική οθόνη ειναι κακό σημάδι , λογικά θα πρεπε τουλάχιστων να βλέπεις απο τη στιγμή που κάνει ποστ το bios μέχρι την ωρα που ξεκινάνε τα windows , μετά υπάρχει περίπτωση για απενεργοποίηση της έξοδος για λόγους οικονομίαςτο αν αλλάζει μόνο η γραφικών ειναι θέμα αν ειναι ενσωματωμένη στη μητρική η ξεχωριστά ,στο δικό σου λίγο που έψαξα είναι πάνω στη μητρική
greekfragma Οκτώβριος 17, 2010 #3 Οκτώβριος 17, 2010 100% κάρτα γραφικών. 9 στα 10 5920g που έχουν περάσει από τα χέρια μου (μια 15αριά) είχαν θέμα με την nvidia 8600 που φορούσαν επάνω.μπορεί να γίνει αλλαγή μόνο κάρτας γραφικών μιας και είναι τύπου MXM. Βλέπω οτι είσαι Ξάνθη. Αν ήσουν Αθήνα θα μπορούσαμε να δοκιμάσουμε διαφορετική κάρτα γραφικών π.χ. Ati 3650 που έχω spare για να σιγουρευτούμε.
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.