Jump to content

ειλικρινα απογοητευτικη εμπειρια

hyperion

Recommended Posts

γεια σας...ειμαι κατοχος ΟΤΕνετ...δεν ξερω γιατι και πως...αλλα απο τοτε που εγιναν οι τελευταιες και οριστικες αναβαθμισεις στον ΟΤΕ, η ποιοτητα και η ταχυτητα ειναι απελπιστικη απο πλευρας σταθεροτητας...:giveup:

τι εννοω...??? με εχει ταραξει στα disconnect...καθε μερα κανω απο 4 εως 12 ρεσταρτ στο modem/router...εχω 24mbps...ειλικρινα μου ειναι αδιαφορο που οι κατωτεροι πληρωτες ειχαν αργη ταχυτητα...τωρα εγω που καταχρεονομουν μια ζωη ξαφνικα, σε ενα μηνα, μου σπασανε τα νευρα...για να οικονομισουν παραπανω...

και να παρω το θεμα ειναι θα μου πουν να βαλω δικο τους μοντεμ, κατι που ειναι απατη...γιατι πριν μερικους μηνες, ημουν τελεια, και εκανα ρεσετ καθε 1 εβδομαδα, εχω καλο μοντεμ/ρουτερ...τωρα τι συναιβει ουδεις ξερει...βλεπω να τους σκαω καμια καταγγελεια...ιδου και μαι εικονα στατους...

post-16088-1416074619,7302_thumb.jpg

εγώ βλέπω ότι μπαίνες και γράφεις παράπονα κλπ αλλά όχι μόνο δεν παίρνεις τηλέφωνο να δεις τι γίνεται, υποθέτεις και τι θα σου πουν και λες για καταγγελίες και άλλα φαιδρά. αν πιστεύεις ότι κάτι από αυτά έχει μια στοιχειώδη λογική τι να σου πω...

PS: Προς πληροφόρηση σου, ούτε δουλεύω στον ΟΤΕ ούτε είμαι συνδρομητής.

ειναι η αληθεια γιατι το παρομοιο σκηνικο συναιβει σε εναν γειτονα μου και αναγκαστηκε και αγορασε μοντεμ απο τον ΟΤΕ, ομως εγω δεν θελω να διαθεσω λεφτα ενω εχω ηδη μοντεμ αξιας 120 ευρω οταν βγηκε...

θα παρω για ψηφιακο ελεγχο γραμμης, απλα ανοιξα το νημα εδω, επειδη, ολα τα προβληματα αρχισαν απο τις τελευταιες αναβαθμισεις, και δεν ξερω ποσοι αλλοι ξαφνικα επεσαν στην παγιδα υπερφοτωσης των φτηνων χαλκινων καλωδιων...:nuke:

Το τι γινεται στον γειτονα σου δεν εχει καμια σχεση με σενα.

Λογικο ειναι το troubleshooting που σου κανουν να στο κανουν με τον δικο τους εξοπλισμο επειδη δεν μπορει ο τεχνικος που δουλευει εκει 1.Να ξερει πως συμπεριφερεται στην γραμμη το δικο σου router 2.Να γνωριζει ενδειξεις και ρυθμισεις για καθε router της αγορας.

Λιγο καλη θεληση θελει .

Σαν πρωτο ελεγχο μπορεις να ξεκινεις με hard reset τον εξοπλισμο σου και δοκιμη του μονο του(δηλαδη χωρις φιλτρα-σπλιττερ) με μικρο καλωδιο στην κεντρικη πριζα (ειναι η 1η πριζα κοντα στην εξωπορτα-συνηθως στο χολ ή στο σαλονι) και αποσυνδεδεμενα ολα τα τηλεφωνα απο ολο το σπιτι(ακομα και τον συναγερμο αν υπαρχει) επειδη δημιουργουν θορυβο στην γραμμη και αυτος ειναι ο λογος που <<φορανε>> φιλτρα.

Οσο για το καλο ρουτερ που λες ,και εγω ειχα στην γραμμη το netgear 834g και ελεγα γιατι να βαλω το φθηνο netfaster iad2 που δινει η hol.Ελα ομως που το δοκιμασα και σαν αποτελεσμα συγχρονιζω και πιο πανω και κατεβαζω και καλυτερα.Οποτε ποτε μην βγαζεις συμπερασματα χωρις να δοκιμασεις.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.