Jump to content

Recommended Posts

Έχουμε και λέμε:

Έχουμε μερικές χιλιάδες φώτο. Θέλουμε να τις έχουμε κάπου online, σε κάποια σοβαρή ανάλυση, με τις εξής δυνατότητες:

1) Να μπορεί κάποιος να τις βλέπει online

2) Να μπορεί να ανεβάζει δικές του

3) Να μπορεί να κατεβάσει όσες θέλει (αν γίνεται και πολλές μαζί)

4) Να μην μπορεί να τις σβήσει

Και αν γίνεται free...αν όχι τότε κάπως φτηνό.

Αν τα 25Gb σου είναι αρκετά δοκίμασε το windows live photo. Μπορείς να ανεβάσεις ταχύτατα στο πραγματικό μέγεθος τις φώτο είναι εύχρηστο για share έχει πολλές δυνατότητες δουλεύει με όλα τα σύγχρονα smartphone.

Γίνεται να έχεις thumbnail view σε ftp?

Για να τσεκάρω μια το freenas...

Edit: Κατάφερνα να δώ μια φωτό, με το smart ftp client.

Γενικά ψάχνω κάτι απλό, δεν είμαι μόνο εγώ και να έχει ο κάθε ένας application για να κάνει δουλειά δεν "παίζει".

Sorry για το διπλό post, αλλά πρέπει να ρωτήσω κάτι απλό, που δεν βρήκα στα faq των gallery παραπάνω.

Πως ανεβαίνουν οι φώτο? Της ανεβάζεις σε κάποιο folder με ftp ας πούμε και από κει τις βλέπει μόνο του και τις προσθέτει στην λίστα, ή πρέπει να μπαίνει κάποιος και να τις βάζει χειροκίνητα?

Sorry παίδες, αλλά με τα web είμαι παντελώς άσχετος...

τα περισσότερα έχουν administrator panel, με το οποίο επιλέγεις τις φωτογραφίες που υπάρχουν στο σκληρό σου, και τις ανεβάζεις [χοντρικά, σα να κάνεις επισύναψη αρχείων σε e-mail]

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.