Jump to content

Γνωριζει καποιος για recovery εξωτ.σκληρου?

kyuubiii

Recommended Posts

Εκανα μια χοντρη μα...κια με εναν εξωτερικο σκληρο δισκο,πατισα format στον εξωτ.δισκο αντι για τον σκληρο του pc οταν εκανα format και εχασα πολυ σημαντικα αρχεια ξερει καποιος αν υπαρχει καποιο προγραμμα κατι μηπως μπορεσω κ τα επαναφερω??? ή η μονη λυση ειναι σε εταιριες που κανουν αυτη την δουλεια???

Δοκιμασε το recuva....κανει πολυ καλη δουλεια!!αν δεν εχεις ξαναγραψει τπτε απο πανω...λογικα θα στα ξαναβρει!!!

εψαξα λιγο στο google και ειδα κ γω οτι παιζει να υπαρχει λυση και εβαλα το getbackdata το τρεχω τωρα και κανω κ προσευχες ταυτοχρονα !

αν δεν γινει κατι θα δοκιμασω και αυτο που ειπες

Έκανες quick format? Αν ναι, θα στα βρει όλα. Θα πρότεινα όμως να βγάλεις τον δίσκο από το κέλυφος και να συνδεθεί κατευθείαν με sata.

εκανα εκαθαριση δισκου απ τα dos οταν βαζεις το cd των windows πριν κανεις εγκατασταση προς το παρον το getbackdata ειναι στο 47 % θα δουμε αυριο τα αποτελεσματα

σε sata σε αυτο το pc δεν μπορω να το βαλώ ειναι αρκετα παλιο και το τροφοδικο δν σηκωνει 2ο σκληρο και το καινουριο pc θα μου ερθει σε καμια 10ρια μερες :(

Αν δε σου κάνει όλη τη δουλειά το recuva, ψάξε και βρες το file scavenger. Προσωπικά, μου επανέφερε 80gb που είχα χάσει από format σε εξωτερικό (βιασύνη της στιγμής), χωρίς να κάνει το παραμικρό πρόβλημα με τα αρχεία.

Να ξέρεις όμως (αν και θα το κατάλαβες ήδη από το recuva) θα κάνει αρκετή ώρα για να τελειώσει το recovery.

Αυτά από εμένα... :flower::)

σημερα το πρωι που το κοιταξα ειχε τελειωσει η διαδικασια και δν εγινε απολυτος τιποτα με το το getdataback εφτασε στο 100% κ μετα δεν ανοιξε ενα παρα8υρο κατι που να μπορω να δω τα αρχεια που επανεφερε.....εβαλα τωρα το recuva αντε να δουμε .....

ευχαριστω για τη βοηθεια παιδες

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.