Jump to content

Mobile me

.38-.45

Recommended Posts

Αρχική απάντηση από .38-.45 [19-03-2004 21:56]

βρεθηκε ενα πολυ καλος ανθρωπος, εκανε τα κουμαντα του και τον εφερε απο εξω, και τον ευχαριστω παρα πολυ γι αυτο.

Πάνω που έστησα το Intel βρε παιδιά με βάλατε να σκέφτομαι να ξηλώσω τα πάντα και να κοτσάρω κανέναν mobile και εγώ. Τους έκοψα με το μάτι ότι θα πηγαίνανε αρκετά καλά. Να δούμε του Θοδωρή που είναι 2600+ τι θα κάνει.

παρήγγειλα και εγώ έναν XP-m 2600... δεν άντεξα!

αυτό που λέτε για το L12 mod... γιατί δεν κάνετε το pin mod, που είναι πολύ εύκολο, και να δηλωθεί σαν default fsb το 200? (αφού πρώτα μπείτε bios και χαμηλώσετε το multi!)

λένε ότι βοηθάει έναν επεξεργαστή από default fsb 266, σε 333 ή 400, να ανέβει περισσότερο (σε fsb ocing) - δεν το έχω επαληθεύσει προσωπικά.

Πάντως δουλεύει, και ίσως να ισχύει. Το έχω κάνει σε μία περίπτωση, όπου το Motherboard ήταν ένα GB 7VT600, σε έναν 1800+DLT3C.Αυτό το Motherboard δεν έχει multi setting, το divider είναι αυτόματο (με βάση το default fsb του cpu 266>1/4, 333>1/5, 400>1/6) , και το vcore ανεβαίνει σε 3 βαθμίδες σε %ποσοστό) - χάλια για ocing δλδ..

αρχίζω και εγώ με τα συρματάκια, και με αυτά άλλαξα τα default σε: fsb200, multi 10X, Vcore 1.65. To αποτέλεσμα? Δουλεύει τώρα στα 10*218! χωρίς κανένα πρόβλημα... κάτι που φυσικά ήταν αδύνατο πριν.. (και δεν έχει πρόβλημα με clear cmos ή safe defaults, γιατί bootάρει στα 10*200 με 1.65)

Το μόνο άσχημο είναι ότι αν κάνεις τώρα το mod για το fsb σε έναν mobile, και χρειαστεί να κάνεις clear cmos, ή load fail safe defaults, μάλλον θα χρειστεί να το βγάλεις, και να αφαιρέσεις τα συρματάκια... πιο ασφαλές εδώ είναι το Mod για 166 fsb... πχ ενας 2600 στα 15(default)*166 ίσως και να bootάρει με 1.65(τόσο δεν δίνουν στους mobile, default, τα mobos?) - για 200 δεν το συζητάω!

Βέβαια εγώ δεν θα κάνω το mod αρχικά... θα δω πως πάει, και βλέπουμε...

Σήμερα έδωσα και τον τελευταίο mobile από αυτούς που είχα φέρει. Περιμένω ακόμα τον Μάριο να μου πει εντυπώσεις (μόνο αυτόν φοβάμαι λόγω καθέξιν γκαντεμίασης). Όλοι πήγαν >2.3Ghz με 1.5-1.55ν και μάλλον όλοι θα περάσουν τα 2.5 με λογικές τάσεις. Τελικά το stepping ΙΧΧΧΧΧ είναι πολύ καλύτερο από το AXXXXX κάι όσοι ψάχνουν ακόμα ας το κυνηγήσουν καθώς δυσκολεύομαι πια να βρω ακόμα και από Αμερική.

Η καλύτερη αγορά αυτήν την εποχή για AMD.

Αρχική απάντηση από zyx [Σήμερα, στις 15:24]

γκουχου γκουχου

Για τους 2500+ λέω. Ο δικός σου 2600+ δεν μετράει :nuke:

Τον έβαλες πάνω σε καμμιά μητρική της προκοπής?

Αρχική απάντηση από tristeno

Για τους 2500+ λέω. Ο δικός σου 2600+ δεν μετράει :nuke:

Τον έβαλες πάνω σε καμμιά μητρική της προκοπής?

μητρικη τις προκοπης χμ....

:(:p

τουλαχιστον τον εβαλα απανο σημερα κατι ειναι και αυτο.:blink::D

Kαταρχας να σας χαιρετησω ολους μιας κ ειναι το πρωτο μου ποστ απο αυτη τη μερια ;)

Αρχική απάντηση από tristeno [25-03-2004 15:04]

Σήμερα έδωσα και τον τελευταίο mobile από αυτούς που είχα φέρει. Περιμένω ακόμα τον Μάριο να μου πει εντυπώσεις (μόνο αυτόν φοβάμαι λόγω καθέξιν γκαντεμίασης). Όλοι πήγαν >2.3Ghz με 1.5-1.55ν και μάλλον όλοι θα περάσουν τα 2.5 με λογικές τάσεις. Τελικά το stepping ΙΧΧΧΧΧ είναι πολύ καλύτερο από το AXXXXX κάι όσοι ψάχνουν ακόμα ας το κυνηγήσουν καθώς δυσκολεύομαι πια να βρω ακόμα και από Αμερική.

Η καλύτερη αγορά αυτήν την εποχή για AMD.

Το οτι οι ΙΧΧΧΧ ειναι οι πιο clockable ειναι λιγο πολυ γνωστο αλλα τι ακριβως σημαινει το πρωτο γρμμα δε ξερω... στα ΟPN codes δεν υπαρχει πουθενα "Ι"

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.