Jump to content

Mobile Barton 2500+ Toasting @2400, 1.6V

Chosen

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Εφτασε το τεμαχιον σημερα, χωρις DFI βεβαια λογω της επαγγελματικοτητας που αναφεραμε σε αλλο θρεντ, αλλα και η Zenith καλα κρατει.

Ειναι ενας AQZFA0340VPMW , 2500+, 1.45V default Vcore, μοβ core, καφε packaging.

Επαιξε:

- μεχρι 10Χ200 @1.450V

- μεχρι 10.5Χ200 @1.450V

- μεχρι 11Χ200 @1.525V

- μεχρι 11.5Χ200 @1.550V

- μεχρι 12Χ200 @1.600V

Εκει ειμαι τωρα (12Χ200@1.600) οπου και βρισκομαι στην 2η ωρα Prime95.

Δεν ξερω ποσο θα παει και δε με πολυαπασχολει εδω που τα λεμε καθως ο desktop Barton 2500+ που εχω, παιζει 2.508 @1.975V

Περισσοτερα στη συνεχεια.

post-129-1416070810,7089_thumb.jpg

Παρα πολυ καλα.Σαν του Μαριου ενα πραγμα!Μαλλον σε απασχολει ομως γιατι φαινεται πως ειναι αρκετα καλυτερος απο τον παλιο σου...

Αρχική απάντηση από .38-.45

δως του ρευμα, μην το λυπασαι :D :D

Δεν την λυπαμαι την "αμμουδια", απλα περιμενω να ριξω το νερακι στο νεο το κουτακι και να κανω το τσιπακι να τα δει ολα κοκκινα! >: >

Μπράβο Πέτρο καλορίζικος :D Ax :inlove: για δες καιρό που τα έφτυσε η κούκλα μου :'(

I ll be back :alien:

κατι ασχετο γιατι δεν κατεβαζεις τον πολλαπλασιαστη και να ανεβασεις το fsb.. δεν θα δεις καλυτερα αποτελεσματα ?

Αυτο:

truebluepw.jpg

Update: Ο XP-M ειναι σε καλη φαση (12*216) και ψηνεται με 1.9V BIOS (~1.875V full load) με Prime απο τις 18:00.

[EDIT] Οι αισχρες τασεις οφειλωνται στους 4 δωδεκαρηδες που τελικα εβαλα πανω στο ιδιο τροφοδοτικο κι οχι σε ξεχωριστο :)

Καλα, αμα δειτε το μονταρισμα στο νεο κουτι, θα παθετε Καραμανλιτιδα... :tomato:

[/EDIT]

post-129-1416070822,5391_thumb.jpg

?????

είναι πολύ καλά. με 2v μπορεί να πιάσει και prime stable τα 2700 :) (3950+ για να μη ξεχνιόμαστε :p )

Αρχική απάντηση από Enduracell

?????

είναι πολύ καλά. με 2v μπορεί να πιάσει και prime stable τα 2700 :) (3950+ για να μη ξεχνιόμαστε :p )

Α καλα....περιεμενω.....

To 3950+ ......αστο καλυτερα......γιατι μπορει θεωρητικα να ειναι τοσο πρακτικα ομως ειναι γυρω στα 3600+

Τελικά chosen έχουμε ολόιδιο cpu

Και με την ΑΝ7 δεν είμαι τελείως σταθερός στα 2,300

Με psu 350w Herolchi

Ενώ με 2800+ lock barton που είχα έφτανα στα 2,400 ( 12,5*191 με 1,90v στο bios )

:( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :(

Καλά πήγε αν και να είμαι ειλικρινής για 2400 και 1.6 περίμενα να μη θέλει 1.9 για 2600... ίσως είναι και οι ανεμιστήρες που έβαλες, πρέπει να το κανονίσουμε αυτό :)

Αρχική απάντηση από chroma

Καλά πήγε αν και να είμαι ειλικρινής για 2400 και 1.6 περίμενα να μη θέλει 1.9 για 2600... ίσως είναι και οι ανεμιστήρες που έβαλες, πρέπει να το κανονίσουμε αυτό :)

Ναι, τελικα οι 12αρηδες μου ειναι 0.22Α οποτε μπορεις να προχωρησεις την "αλλη" λυση, at your convenience of course, δεν βιαζεται κανεις. Βασικα δεν ξερω τι παιζει ακριβως, ενω εχω μικροτερο "καθαρο" Vcore, η 12αρα μου ειναι ακλονητη οπως και πριν στα ~12.01. Ξερω οτι οι μετρησεις του πολυμετρου ειναι σαφως καλυτερες απο καθε Win-software αλλα ουτε η σαρκα ουτε το πνευμα ειναι προθυμα... :)

Αρχική απάντηση από jax7480

Γιατι εγω νομιζω οτι δεν πηγε πολυ καλα?

Με 1.9 απο BIOS μονο 2.592?

Λιγα δεν ειναι????

Ναι, δεν ειναι πολυ καλα Ζαχο, απλα ηλπιζα να μη μου κατσει μπανανα, στην χειροτερη δηλαδη να μην ειναι χειροτερος απο τον desktop Barton που εχω (να δινει δηλαδη τουλαχιστον 2600 με λογικο ρευμα ή 2400 με χαμηλο) και ετσι κι εγινε :)

Απο κει και περα ειναι επιλογη μου, το γνωστο διλλημα "να παρω αλλα 200ΜΗζ με ανταλλαγμα φασαρια και ρευματα ή καλα ειμαι εδω;"

Και ναι, Εντου, υπερβαλλεις λιγο, PR για τους XP να υπολογιζεις βαρια βαρια ενα γιγα πανω, και κατω απο ιδανικες συνθηκες (σε συνδιασμο με ψηλα fsb και χαμηλα timings that is)

Αρχική απάντηση από Enduracell [Σήμερα, στις 10:45]

Συγνώμη Borg και εσύ σε Mobile αναφέρεσαι?

ναι

ιδιο cpu με τον chosen εχω !

Αρχική απάντηση από Borg

Τελικά chosen έχουμε ολόιδιο cpu

Και με την ΑΝ7 δεν είμαι τελείως σταθερός στα 2,300

Βρες ρε αδερφε καποιον με αλλη μητρικη (κανα σταθερο ΚΤ600 πχ) και δες τις δυνατοτητες του επεξεργαστη γιατι πολυ φοβαμαι οτι το προβλημα σου ειναι κατα ΑΝ7 μερια και οχι στον Mobile...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.