Jump to content

προβλημα με 24αρα οτε/cod

johnymag

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

καλησπερα παιδια..με την αναβαθμηση μου σε 24mbps εχει δημιουργηθει ενα προβλημα στο cod 6..δεν μου βρισκει ευκολα games,δεν μπορω να συνδεθω ευκολα με φιλους μου για να παιξουμε στο ιδιο party και επισης πολλες φορες κανει dc..η κατασταση εχει γινει σπαστικη τελευταια καθως το χω λιωσει το παιχνιδακι και προσπαθω να παιξω με το clan μου..ρουτερ εχω το sagem fast 1540wg σε isnd γραμμη..με την 2αρα συνδεση παλια δεν μου τα κανε αυτα τοσο πολυ..δεν ειχα dcs,εβρισκε πιο γρηγορα games και λιγες φορες δεν με βαζε σε party φιλων..τι λετε να φταιει?πως μπορω να το διορθωσω?τι αλλες πληροφοριες θελετε?

ευχαριστω

ps.σορρυ για το μεγαλο ποστ:flower:

Μάλλον θα είναι ο θόρυβος της γραμμής και εξού οι αποσυνδέσεις και μη συχρονισμοί του...δρομολογητή.

Συμβιβάστηκα με την 2άρα γραμμή, είχα παρόμοια προβλήματα, θέλει αναβάθμιση το ελληνικό δίκτυο γενικά φίλε μου..

το ξερω οτι οι γραμμες κλπ ειναι για το π30ς αλλα υπαρχει κατι που μπορω να κανω εγω ή ο οτε για να φτιξω την συνδεση?ας παιζω και με 10mbps αν φτιαξει αυτο..δεν με πειραζει..αλλα να μην ξαναγυρισω και στα 2..

Nα υπολογίσεις με τη βοήθεια κάποιου που έχει το ρουτερ σου το θεωρητικό μέγιστο bitrate της γραμμής μέσω θορύβου και ενίσχυσης σήματος και να ζητήσεις να πάνε την ταχύτητα σου εκεί κοντά από τον οτε εφόσον αυτό είναι εφικτό.

Αυτό προτείνω...ελπίζω να βοήθησα

Δες τιμές πάντως snr margin και line attenuation μήπως και μπορέσω να σε βοηθήσω περαιτέρω

Όντως υπάρχει ένα θεματάκι, κοίτα και μόνος σου κάποια λινκ που θα σε βοηθήσουν στο

να αναγνωρίζεις κάποια πράγματα http://www.adslgr.com/forum/showthread.php?t=21205

Το μόνο που μπορώ να παρατηρήσω είναι ότι μάλλον υπάρχει αρκετός θόρυβος στη γραμμή και γιαυτό είναι και οι αποσυνδέσεις...

Οι τιμές αυτές του θορύβου κυρίως, καθώς το attenuation είναι μια χαρά-αν είναι καλύτερες σε μικρότερη ταχύτητα τότε ζήτα καλύτερα να σου μειώσουν τη σύνδεση...

του λες να σου γυρίσει τη γραμμή σε PSTN και να κοιτάξει να σε βάλει και σε κάνα καινούριο ''απερχόμενο'' και ''κεντρικό'' καλώδιο γιατί προφανώς το ISDN καλώδιο που βρίσκεσαι είναι για κλάματα.

• 2 weeks later...

post-12577-1416074639,2732_thumb.jpg

πηρα τον οτε,μου ανεβασανε τον θορυβο της γραμμης αλλα παλι τα ιδια..τωρα εχω και χαμηλωτερη ταχυτητα και υψυλοτερο ping..:wall: εκανα και update το firmware του router να δουμε πως θα παει.. τι αλλο μπορω να κανω?:hm:

του λες να σου γυρίσει τη γραμμή σε PSTN και να κοιτάξει να σε βάλει και σε κάνα καινούριο ''απερχόμενο'' και ''κεντρικό'' καλώδιο γιατί προφανώς το ISDN καλώδιο που βρίσκεσαι είναι για κλάματα.

:lock:

τους το ειπα και μου λενε οτι δεν γινεται..οσο για το pstn δεν το αλλαζω γιατι με το isdn εχω 2 γραμμες που τις χρειαζομαι..

σπάστους τα φρύδια στο 121 και δήλωνε βλάβη.....αν χρειαστεί πήγαινε και στο τοπικό κατάστημα ΟΤΕ να μιλήσεις με τον υπεύθυνο βλαβών.

αν βαριέσαι να το παλέψεις παράτα το και άσε το πρόβλημα να συνεχίζεται. δεν υπάρχει κάτι άλλο σαν λύση πάντως.στο λέω να το ξέρεις.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.