Jump to content

Music Projects Live

Reficul

Recommended Posts

Αυτο το αρθρο αφορα καποια live sets τα οποια ποσταρω στο internet ...

Φυσικα ειμαι 40 εκπομπες μακρια απο τα 200 ....

οποτε θα το ανανεωνω τακτικα !!!

Enjoy

Reficul

p.s : Αν εχετε οποιοδηποτε request για καποιο κομματι που θελετε να ακουσετε στα επομενα sets η θελετε να σχολιασετε ....feel free !!!

Πολυ ωραια η ιδεα σου να τα μοιραστεις μαζι μας! Η αρχη μου αρεσε πολυ..θα κατσω να το ακουσω με την ησυχια μου αυριο!

Επισης θα μπορουμε να τα κατεβασουμε απο καπου ? εαν ειναι ευκολο ? :T: (EDIT: Ακυρο βρηκα download link :p )

Εχω και εγω μερικα τετοια, με house ομως.. :man_in_love:

Μονο Trance;:nada:

Οχι οτι δεν γουσταρω και trance δηλαδη!

Εχεις κατι αλλο συγκεκριμενο στο νου σου ? (εκτος απο κλαρινα :p)

Πολυ ωραια η ιδεα σου να τα μοιραστεις μαζι μας! Η αρχη μου αρεσε πολυ..θα κατσω να το ακουσω με την ησυχια μου αυριο!

Επισης θα μπορουμε να τα κατεβασουμε απο καπου ? εαν ειναι ευκολο ? :T: (EDIT: Ακυρο βρηκα download link :p )

Εχω και εγω μερικα τετοια, με house ομως.. :man_in_love:

δεν εχω προβλημα να μου στειλεις και houseακια και να τα speedαρω λιγακι ...

το soundcloud που ποσταρω ειναι καλο εχει και download link και το ακους κατευθειαν !!!!

Postαρε τα :upside:

on it !! :p

Εκανα acc στο soundcloud..!Το επισκευτομαι συχνα γιατι ποσταρει ενας φιλος μου σετακια (dimpap)!Αλλα ποτε δεν αξιωθηκα να γινω μελος!

(αντε τωρα να ανεβασεις 100+mb κομματι με 90kb/s upload:tomato: )

Να speedαρεις εεε ? :p

Εκανα acc στο soundcloud..!Το επισκευτομαι συχνα γιατι ποσταρει ενας φιλος μου σετακια (dimpap)!Αλλα ποτε δεν αξιωθηκα να γινω μελος!

(αντε τωρα να ανεβασεις 100+mb κομματι με 90kb/s upload:tomato: )

Να speedαρεις εεε ? :p

να τα πειραξω λιγακι μωρε :p

μηπως θες και την συνδεση μου να κανεις κανα Upload της προκοπης :p

Arno Cost & Arias - Magenta, τώρα το είδα... τρομερό κομμάτι και έχει παίξει ελάχιστα τουλάχιστον στο Ελλada.

*off, Είσαι και Rotterdam, FullonFerry είχες πάει; του έχω αδυναμία..χεχε.

Εμ, το Magenta το ειχαν χιλιο-σπαμαρει οταν ειχε πρωτοβγει (MAD, ραδιοφωνα και στα clubs μαλλον).

θα σας γελασω γιατι εχω φυγει απο την Ελλαδα απο το 2003 οποτε δεν ξερω ποσο ακουγονται τα κομματια αυτα , στα clubs ομως η σε events απλα τα σπανε εδω που ειμαι !!!!

Dj-Chris L - DJ-Chris - Trance All Stars (Episode 163) - SoundCloud enjoy :)

θα σας γελασω γιατι εχω φυγει απο την Ελλαδα απο το 2003 οποτε δεν ξερω ποσο ακουγονται τα κομματια αυτα , στα clubs ομως η σε events απλα τα σπανε εδω που ειμαι !!!!

Dj-Chris L - DJ-Chris - Trance All Stars (Episode 163) - SoundCloud enjoy :)

fixed sound issue

Dj-Chris L - DJ-Chris - Trance All Stars (Episode 163)Fixed Sound - SoundCloud

ευχαριστω για τα pm εκει που επαιξα ειχε προβλημα η κονσολα και ηθελε ενα normalize να στρωσει !!!

• 2 weeks later...
  • 2 weeks later...

Αυτη την εβδομαδα θα λειπω Ολλανδια για ενα live set ......

12/11/2010 Will be the day to remember ... tune in on Discovertrance.com and listen the Found Treasures Guestmix on decks Dj-Chris !!! Live link from the Netherlands

12/11/2010 @ Midnight (UK Time)

Tune in :)

• 3 weeks later...
  • 1 month later...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.