Jump to content

Ποσταρετε θερμοκρασιες W/C για δημιουργια DATABASE

Skinny13

Recommended Posts

επειδη εχω μαλλον μπερδευτει με το Sandra....

γνωριζει κανεις να μου εξηγησει τι εκφραζει ο λογος C/W και πως μπορω να βγαλω συμπερασματα απο αυτον ?

μιας και σε idle κατασταση οπου τo Vcore ειναι υψηλο, η cpu Temp χαμηλη ο δεικτης αυτος κυμαινεται ΣΤΟ 0,12C/W και τα Watts του cpu γυρω στα 100+

ενω σε full load οπου το Vcore πεφτει, η cpu temp ανεβαινει και τα Watts του cpu παιζουν γυρω στα 90 ο δεικτης ανεβαινει εως το 23C/W

μια υποθεση ειναι οτι η SP αποδιδει καλυτερα οσο ανεβαινει η θερμοκρασια του επεξεργαστη λογω της χρησης heatpipes αλλα και παλι μπορει και ειναι τελειως ασχετο...

Καθε βοηθεια ευπροσδεκτη...

ο λογος c/w, δειχνει ποσο βαθμους ανεβαινει η θερμοκρασια, για καθε watt ενεργειας που παραγεται. κανονικα ο τυπος ειναι c/w=(θερμοκρασια τσιπ-θερμοκρασια αερα)/watt , αλλα το sandra χρησιμοποιει τη θερμοκρασια της μητρικης επειδη δεν εχει πληροφοριες για τη θερμοκρασια του αερα.

οσο πιο μικρος ο λογος αυτος, τοσο πιο καλα δουλευει το συστημα ψυξης.

• 3 weeks later...

To post αυτο γινεται μονο και μονο για να γελασετε...

γιατι το aquarius III οπως και κα8ε ετοιμο κιτ w/c ειναι για :jump: γελια :jump:

λοιπον σε εναν 2,8 @ 3,63 με 1,650v πανω στο wannabemotherboard MAX3 abit

idle ...41oC

load...54oC

:D ΕΕ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΓΕΛΙΑ :D

Γενικο Setup:

CPU Block :Eleven's

Αντλια :Hydor Seltz L20

Ψυγειο :120.3 απο Χακσοπ(το κλασσικο)

Ανεμιστηρες ψυγειου:2χ120μμ ΤΙΤΑΝ @1200RPM

Ολα αυτα πανω σε AMD AthlonXP 2600+ξεκλειδωτος(12χ200=2400Mhz@1.8Vcore)

Temperatures:

Δωματιου : 23 βαθμοι

Εσωτερικο κουτιου : 27 βαθμοι

Επεξεργαστης σε αδρανεια : 32 βαθμοι

Επεξεργαστης σε μεγιστο φορτο : 36 βαθμοι

Υ.Γ.

μια παρατηρηση για να γινει οσο το δυνατον καλυτερη η βαση δεδομενων υδροψυξης και να μπορουν να γινονται καλυτερα οι συγκρισεις.Εαν ειναι δυνατον να μετρηθει η θερμοκρασια δωματιου και η θερμοκρασια στο εσωτερικο του κουτιου καθως οι 2 αυτοι παραγοντες επηρεαζουν σηματικα τα μερη του συστηματος.(ειδικα στην 1η περιπτωση την αποδοση του ψυγειου.:cool: :...:

Αρχική απάντηση από greekfragma [Σήμερα, στις 20:29]

Υ.Γ.

μια παρατηρηση για να γινει οσο το δυνατον καλυτερη η βαση δεδομενων υδροψυξης και να μπορουν να γινονται καλυτερα οι συγκρισεις.Εαν ειναι δυνατον να μετρηθει η θερμοκρασια δωματιου και η θερμοκρασια στο εσωτερικο του κουτιου καθως οι 2 αυτοι παραγοντες επηρεαζουν σηματικα τα μερη του συστηματος.(ειδικα στην 1η περιπτωση την αποδοση του ψυγειου.:cool: :...:

εγω ειπα για c/w αλλα κανενας δε μου δινει σημασια.

με συγχωρεις αρχηγε μου αλλα δεν πολυκαταλαβα πως μετραμε τα watt(δεν εχω ιδεα απο Sandra.η αληθεια ειναι οτι δεν διαβασα εξ αρχης το θρεντακι λογω κουρασης(μολις γυρισα απο τη σχολη).

Σχωρα με καλε μου ανθρωπεεεεεεεε:'(

θα προσπαθησω να κατεβασω το Sandra να καταλαβω τα περι c/w και θα διορθωσω το ποστ μου.

:cool:

υπαρχει benchtest.com αλλα λεει διαφορετικα νουμερα για τα watt (οποτε και το c/w βγανει διαφορετικο), απο το sandra, που τα δειχνει κατευθειαν (αλλα κανει διαφορα περιεργα)

post-9-1416070901,5465_thumb.gif

Αρχική απάντηση από Zarras

λοιπον σε εναν 2,8 @ 3,63 με 1,650v πανω στο wannabemotherboard MAX3 abit

idle ...41oC

load...54oC

καποιος αλλος που εχεις την ic7 max3 θα μπορουσε να πει θερμοκρασιες?υπαρχει λογος...

επισης αυτο που καταλαβα ειναι οτι για καποιους full ειναι μετα απο 20 λεπτα και για καποιους αλλους μετα απο 2 ωρες!

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.