Jump to content

Epson BX300F.... τι μελανι να βαλω???

Recommended Posts

Καλησπερα σε ολους....

Ειχα παρει καιρο τωρα το πολυμηχανημα που αναφερεται στον τιτλο του θεματος και ηρθε η ωρα να ανοιξω επιτελους το κουτι και να τον βαλω στο ραφι...

Βρηκα ενα καλο torrent με πανω απο 1100 ebooks περι pc.

Τα 20 τουλαχιστον που ξεδιαλεινα φτανουν γυρω στις 7.000 σελιδες για τυπωμα! Σε ασπρομαυρο παντα...

Το original μελανι κανει 9€ ,που βγαζει περιπου 250 σελιδες (αν δεν κανω λαθος).

Στην τιμη αυτη περνει καποιος 3 αλλης εταιριας.

Το ερωτημα ειναι : Πια ειναι η συμπεριφορα του Epson σε 'ημιτασιον' μελανια??? Τι μαρκα να διαλεξω αν πω οτι θα βαλω αλλης εταιριας???

Ευχαριστω... :)

Μονο ebay θα βρεις πολλα φτηνα μελανια.

Οι epson μια χαρα τα πανε με αυτα.

Αλλα 7000 σελιδες ειναι τραγικα πολλες για Inkjet εκτυπωτη.

Ισως σου ερθει φτηνοτερα ή και το ιδιο να αγοράσεις εναν laser για να κανεις τη δουλειά σου.

Κανε μερικες πραξεις και πραξε αναλογα

Μονο ebay θα βρεις πολλα φτηνα μελανια.

Οι epson μια χαρα τα πανε με αυτα.

Αλλα 7000 σελιδες ειναι τραγικα πολλες για Inkjet εκτυπωτη.

Ισως σου ερθει φτηνοτερα ή και το ιδιο να αγοράσεις εναν laser για να κανεις τη δουλειά σου.

Κανε μερικες πραξεις και πραξε αναλογα

Σιγα μην μπλεξω με ebay για μελανια! :p:)

Ειδα πχ ,στο e-shop μελανακια της pelican με 3€.

Με βαση τους υπολογισμους μου βγαινουν 28 μαυρα μελανια. Δλδ 84€ για 7.000 σελιδες.

Ενω με εναν laser που η ταινια του κανει 35€ και ειναι για 1.500 σελιδες ειναι............μμμμμμμμμμμμμμ.....161€.Συν αλλα 140 πες για το μηχανημα!

Εκτως και αν πιστευεις οτι στην διαδρομη θα τα φτυσει ο Epson!!! E?E? :p

Ναι ισως τα φτησει(να τον πας να σου αδιασουν το μελανοδοχιο που παει το αχρηστο μελανι, ή ακομα και να χαλασει) οπως λες.

Νομιζα οι laser ειχαν πεσει κατω απο 100 Ευρω :unsure:

Στειλε link των pelican :o

Ναι ισως τα φτησει(να τον πας να σου αδιασουν το μελανοδοχιο που παει το αχρηστο μελανι, ή ακομα και να χαλασει) οπως λες.

Νομιζα οι laser ειχαν πεσει κατω απο 100 Ευρω :unsure:

Στειλε link των pelican :o

Ψεματα!!! :sorry:

Το pelican εχει 5€. http://www.e-shop.gr/show_ana.phtml?id=ANA.PEL0145

laser αγοράζεις και με 20 ευρώ και με μελάνι που κάνει 70 ευρώ για 7000 εκτυπώσεις

Ο φιλος μου εβαλε την ιδεα για laser και εριξα μια γρηγορη ματια στο e-shop.

Black-white laser : απο 153€

Colour laser : απο 138€.

Αν δεν σου ειναι κοπος στειλε ενα link με τον laser στον οποιον αναφερθηκες...

Ευχαριστω!

Με 11 ευρω +μεταφορικά εγω ειχα πάρει 6αρα πολύχρωμα.

Δεν συμφέρει απο εδω να πάρεις.

Εγω προτεινω laser να αγορασεις.;)

Εκτως και αν βρω κανεναν να του βαλω τα μελανια...να του δωσω και τιποτα για την 'φθορα' και να κανω την δουλεια μου!! :p

Ευχαριστω.

Η αληθεια ειναι οτι οταν τον ειχα πρωροπαρει ,ειχε παρει το ματι μου στο youtube αυτες τις πατεντες.

Ειναι αξιοπιστες? Για ποσες σελιδες ειναι,ξερουμε?

Ευχαριστω φιλε μου...

Η αληθεια ειναι οτι τον βρηκα και απο αλλο καταστημα 40€ αλλα ελεγε στο τελος ΑΝΑΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΜΕΝΟΣ!!!

Τι εννωουσε?

Αρα μηπως και αυτος που μου εδειξες ειναι ανακατασκευασμενος?

Ευχαριστω.

Η αληθεια ειναι οτι οταν τον ειχα πρωροπαρει ,ειχε παρει το ματι μου στο youtube αυτες τις πατεντες.

Ειναι αξιοπιστες? Για ποσες σελιδες ειναι,ξερουμε?

Απολυτα αξιοπιστες και πολυ ευκολες στην πετιπτωση τον Epson. Εγω εχω συστημα CISS σε sx100

Δε ξερω ποσες σελιδες βγαζει ..αλλα με 100 ml σε καθε μελανι υπολογιζεις ( διαιρεσε με τα τα ml που περιεχει καθε μελανακι και με το ποσες σελιδες βγαζει) Αν σου τελειωσει δε η μελανη απλα αγοραζεις ενα μπουκαλι μελανη και γεμιζεις τα εξωτερικα δοχεια, αρα δε ξαναγοραζεις ολο το συστημα. Επισης δε χανεις σε εγγυηση αν ειναι εντος...γιατι ολες οι μεταβολες ειναι αναστρεψιμες

Δεν τα δινεις εξω να στα εκτυπωσουν? Πες 0,03 λεπτά το ασπρο - μαυρο Α4 , εσυ εχεις 7000 σέλίδες αρα 210 ευρώ...Αμα κανεις και παζάρι κατι θα κερδίσεις...εσυ με το εκτυπωτη θες 9 ευρω το μελανι για 250 σελίδες αρα θες 252 ευρώ σε μελανια για τις ιδιες σελιδες (δηλαδή θες 28 μελάνια..)

Δεν τα δινεις εξω να στα εκτυπωσουν? Πες 0,03 λεπτά το ασπρο - μαυρο Α4 , εσυ εχεις 7000 σέλίδες αρα 210 ευρώ...Αμα κανεις και παζάρι κατι θα κερδίσεις...εσυ με το εκτυπωτη θες 9 ευρω το μελανι για 250 σελίδες αρα θες 252 ευρώ σε μελανια για τις ιδιες σελιδες (δηλαδή θες 28 μελάνια..)

Μα μεχρι τωρα εξω τα τυπωνα...

Αλλα 200-300 σελιδες.

Τωρα 7.000 ειναι πολυ!!!

Στην συγκεκριμενη συμφερει ενας laser οπως ειπαν οι φιλοι πιο πανω...

θα τυπώσεις μπρος πίσω τα βιβλία?

έχεις να λύσεις άλλα πρακτικά προβλήματα μετά τα μελάνια

τροφοδοσία χαρτιού

σύρραψη

γύρισμα σελίδων(αν τυπώσεις μπρος πίσω) αν δεν σου τυπώνει αυτόματα μπρος πίσω...

εγώ αδερφέ αντί για μελάνια θα έψαχνα για ένα γαμιστερό pdf reader.

είναι αποστολή αυτοκτονίας να προσπαθείς να τυπώσεις το σύμπαν.

θα τυπώσεις μπρος πίσω τα βιβλία?

έχεις να λύσεις άλλα πρακτικά προβλήματα μετά τα μελάνια

τροφοδοσία χαρτιού

σύρραψη

γύρισμα σελίδων(αν τυπώσεις μπρος πίσω) αν δεν σου τυπώνει αυτόματα μπρος πίσω...

εγώ αδερφέ αντί για μελάνια θα έψαχνα για ένα γαμιστερό pdf reader.

είναι αποστολή αυτοκτονίας να προσπαθείς να τυπώσεις το σύμπαν.

Δεν με προβληματιζει κατι απο ολα αυτα....

Εχω τυπωσει ηδη κατι manual των 200-300 σελιδων με ΒΙΒΛΙΟΔΕΣΙΑ - ΣΠΙΡΑΛ και ειμαι μια χαρα!!!

Αυτα τα 20 ebooks που φτανουν τις 7.000 σελιδες ειναι 200-400 σελιδες το καθενα... αρα ειμαι οκ!

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.