vkot Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 18, 2004 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 18, 2004 Έχω την Μ/Β Asus K7S5A pro και εχω βαλει εναν Athlon XP 2000+. Η Μ/Β αναγνωριζει μονη της τη CPU και δεν μου δινει καμμια επιλογη (πλην του FSB)... εκτος αν εχει κανα αλλο κολπο που δε το ξερω.Μου λεει λοιπον οτι ο επεξεργαστης μου δουλευει στα 1250MHz αντι για τα 1600τοσα που θα'πρεπε να ειναι. Αν παιξω με το FSB δε ξεκιναει το συστημα. Τι να κανω; Link to comment Share on other sites More sharing options...
RootX Μάρτιος 18, 2004 #2 Κοινοποίηση Μάρτιος 18, 2004 Asus έχεις ή ECS??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
soki Μάρτιος 18, 2004 #3 Κοινοποίηση Μάρτιος 18, 2004 Asrock μαλλον.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sisman Μάρτιος 18, 2004 #4 Κοινοποίηση Μάρτιος 18, 2004 Χμμ.. ειχα μια Elite Grup με τετοια ονομασια, to SiS 735 φορουσε:wassat: Link to comment Share on other sites More sharing options...
vkot Μάρτιος 19, 2004 Author #5 Κοινοποίηση Μάρτιος 19, 2004 Εχμ, τελικα επαιξα λιγο παραπανω με τα MHz και τα καταφερα. Μαλλον βιαστηκα να γραψω το προβλημα μου... τι ντροπη... Link to comment Share on other sites More sharing options...
billpeppas Μάρτιος 19, 2004 #6 Κοινοποίηση Μάρτιος 19, 2004 "Εχμ, τελικα επαιξα λιγο παραπανω με τα MHz και τα καταφερα" Εννοώντας?Έβαλες το σωστό FSB Frequency της CPU ή overclocked? ( υψηλότερο FSB από το κανονικό ? ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
vkot Μάρτιος 26, 2004 Author #7 Κοινοποίηση Μάρτιος 26, 2004 Επανέρχομαι για να πω οτι τελικά μόνο μια φορά δούλεψε στη κανονική συχνότητα (FSB/DRAM=133/133) όπου το BIOS αναγνώρισε σωστά τον επεξεργαστή ως XP 2000+. Τις επόμενες φορές που δοκίμασα, το πισί ή κόλλαγε ή έσκαγε ή δε ξεκίναγε. Τι να υποψιαστώ οτι φταίει; Μήπως επειδή η τάση του τροφοδοτικού δεν είναι ακριβής; Μήπως οι μνήμες (DDR) έχουν πρόβλημα και δεν τρέχουν στα 133; Ελπίζω να υπάρχει εύκολη διάγνωση, αλλιώς θα αναγκαστώ να ξηλώνω και να ράβω κομμάτια για να δω ποιό/τι φταίει Link to comment Share on other sites More sharing options...
billpeppas Μάρτιος 29, 2004 #8 Κοινοποίηση Μάρτιος 29, 2004 Πιθανότατα φταίει η μητρική.Δοκίμασε την ίδια CPU σε άλλη mobo.Και πες μας τι έγινε. Link to comment Share on other sites More sharing options...
JimmyFox Μάρτιος 31, 2004 #9 Κοινοποίηση Μάρτιος 31, 2004 Κατέβασε το Cheepobios.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.