JiMk Μάρτιος 21, 2004 #21 Κοινοποίηση Μάρτιος 21, 2004 Mortisboy.. για πρόσεχε γιατι το RMA της DFI με την Quest δεν είναι ότι καλύτερο.... άσε βρε καλός και ο 2600.... τι μπλέκεσε.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
icy20 Μάρτιος 21, 2004 #22 Κοινοποίηση Μάρτιος 21, 2004 Την εκανα ηδη την δοκιμη μην αγχωνεστε.Οπως τα ειχα πει...Αλλωστε αυτη τη φορα ηταν και αλλοι που εφαγαν την μπανανα με το φλουδι Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vadergr Μάρτιος 21, 2004 #23 Κοινοποίηση Μάρτιος 21, 2004 Αρχική απάντηση από icy20 Την εκανα ηδη την δοκιμη μην αγχωνεστε.Οπως τα ειχα πει...Αλλωστε αυτη τη φορα ηταν και αλλοι που εφαγαν την μπανανα με το φλουδι Χαχαχαχαχαχαχα!Τωρα δεν σε πειραζει που την επαθαν και αλλοι ε? Link to comment Share on other sites More sharing options...
icy20 Μάρτιος 21, 2004 #24 Κοινοποίηση Μάρτιος 21, 2004 LOL ετσι νομιζεις?Απλα παντα μου την εσπαγε οτι ημουν ο μονος που το παθαινε.Τωρα τα παιρνω αλλα οχι οσο παλιοτερα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sam.... Μάρτιος 21, 2004 #25 Κοινοποίηση Μάρτιος 21, 2004 Μάριε ήσουν ο μόνος που την πάθαινε γιατι ψώνιζες μόνος σου!! Τώρα δεν νοιώθεις τύψεις που πήρες και άλλους στο λαιμό σου??? :p :p :laughing: :p :p Link to comment Share on other sites More sharing options...
mortisboy Μάρτιος 21, 2004 #26 Κοινοποίηση Μάρτιος 21, 2004 Jimk ξερω πολυ καλα τι γινεται με τους προμηθευτες ....ειμαι και της δουλειας βλεπεις και να εισαι σιγουρος οτι ξερω τι κανω και τι προτεινω.....εχω 2xbredb και 2x2500+ και κανω συνεχεια αλλαγες και δοκιμες....οποτε μια παραπανω δεν βλαπτει .....thanks παντως για την συμβουλη!! Icy ....αφου εβγαλες συμπερασμα οκ ......μην το βαζεις κατω Link to comment Share on other sites More sharing options...
unstoppable Μάρτιος 21, 2004 #27 Κοινοποίηση Μάρτιος 21, 2004 Αρχική απάντηση από Sam.... [Σήμερα, στις 15:56] Μάριε ήσουν ο μόνος που την πάθαινε γιατι ψώνιζες μόνος σου!! Τώρα δεν νοιώθεις τύψεις που πήρες και άλλους στο λαιμό σου??? :p :p :laughing: :p :p lol Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.