Jump to content

Γκαντεμης στράικς μπακ

LL_NEO

Recommended Posts

Ποιος γνωστός μας φίλος κα ξακουστός γκαντέμης, κατάφερε να φτάσει έναν Barton-M 2500+ στην αστρονομική συχνότητα των 2400MHz(unstable) με μόνο 1,75Vcore????

Hint:

mitsotak.jpg

Μακαρι να μπορουσα να κανω Quote ολα τα παραπανω........χαχαχαχαχαχαχααα

Κορυφηηηηηηηηηηηηηη.

Ρε Icy μην τα παιρνεις ρε.Οταν βρηκα καποιους απο τους παραπανω στο MSN η πλακα πηγαινε συννεφο οταν ομολογησα οτι δεν εχω βαλει κανεναν ανεμιστηρα πανω στο ψυγειο.

Εγω ειμαι μαζι σου φιλε μου..................:flower: :flower: :flower:

Χεχε... ειναι οντως γκαντεμης.Επειδη ομως τοση γκαντεμια παραπαει,εγω πιστευω πως ετσι και δωσει την cpu του σε αλλο μηχανημα θα ανεβει σιγουρα... Δεν γινεται τοσες φορες να φταιει μονο το hardware... Με πιασατε? :D

Αρχική απάντηση από Vadergr

Χεχε... ειναι οντως γκαντεμης.Επειδη ομως τοση γκαντεμια παραπαει,εγω πιστευω πως ετσι και δωσει την cpu του σε αλλο μηχανημα θα ανεβει σιγουρα... Δεν γινεται τοσες φορες να φταιει μονο το hardware... Με πιασατε? :D

Κάτι σαν και σένα με τους P4 δλδ, :p

Παει την εβαψες μαριε! Τωρα εχεις σημαδευτει για μια ζωη.......

ΥΓ: Μην κανεις την βλακεια και χαλας τα λεφτα σου σε προπο λοττο και αλλα τετοια.... Ειναι χασιμο χρηματων για σενα!:p

Mαριε μην πτοησαι ρεεε.....και γω πετυχα ενα κομματι που παει 2600 αλλα ειναι locked ....τι να πεις :mad: ......παντως προσφερομαι να κανουμε μια δοκιμη και στο δικο μου μηχανημα να δουμε πως θα τα παει;) .

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.