Jump to content

Προβλημα με τα cd διαχειριστή ανάκτησης

Νοστραδαμος

Recommended Posts

Εχω ενα laptop Hp Envy 15 καποια στιγμη εκανα φορματ περασα τους οδηγους κανονικα και λειτουργουσε της πρωτες μερες , τωρα δεν ανοιγει ετσι οπως ανοιγε κολλαει συνεχεια εχω windows 7 γνησια. (Hd ssd)

Αγορασα τα cd System recovery&Application and driver Recovery που στο συνολο ειναι 3 τα 2 ειναι τα windows 7 και το ενα ειναι οδηγοι και εφαρμογες.

Μπηκα bios και εβαλα να φορτωσει απο τα windows απο τo dvd/cd αλλα ουτε καν που το βλεπει.

Eκανα εγκατασταση απο τον υπολογιστη μεσα και δεν ξεκιναει καν.

Χρειαζεται κανενα προγραμμα?

Και καμια φορα μου βγαζει μια ειδοποιηση οτι σταματησε να τρεχει οι καρτα γραφικων

Οποιος γνωριζει ας βοηθησει

Για πειτε καμια λυση

Μηπως ξερει καποιος?

Ρε παλικαρια βοηθεια σας παρακαλω

Εχω ενα laptop Hp Envy 15 καποια στιγμη εκανα φορματ περασα τους οδηγους κανονικα και λειτουργουσε της πρωτες μερες , τωρα δεν ανοιγει ετσι οπως ανοιγε κολλαει συνεχεια εχω windows 7 γνησια. (Hd ssd)

Αγορασα τα cd System recovery&Application and driver Recovery που στο συνολο ειναι 3 τα 2 ειναι τα windows 7 και το ενα ειναι οδηγοι και εφαρμογες.

Μπηκα bios και εβαλα να φορτωσει απο τα windows απο τo dvd/cd αλλα ουτε καν που το βλεπει.

Eκανα εγκατασταση απο τον υπολογιστη μεσα και δεν ξεκιναει καν.

Χρειαζεται κανενα προγραμμα?

Και καμια φορα μου βγαζει μια ειδοποιηση οτι σταματησε να τρεχει οι καρτα γραφικων

Οποιος γνωριζει ας βοηθησει

Πρέπει να πας στα sites των κατασκευαστών των διαφόρων parts του PC σου και να κατεβάσεις ότι drivers βρεις για windows 7.

Aν δεν ξέρεις ποιοί είναι οι κατασκευαστές κατέβασε αυτό το προγραμματάκι και θα τους δεις.

Οκ ευχαριστω να σε καλα αλλα εχω την εξης απορια πρεπει τους drivers που εχω επανω να τους βγαλω?

η δεν χρειαζεται?

Κανονικά για να γίνει σωστή δουλειά ναι. Tους drivers της κάρτας γραφικών πάντως οπωσδήποτε. Και για να αφαιρέσεις τους drivers της κάρτας χρησιμοποίησε αυτό το εργαλείο.

Όλους τους άλλους άστους και αν στο τέλος έχεις πάλι πρόβλημα τότε τους αφαιρείς.

Πάντως εγώ στην θέση σου θα αφαιρόυσα πρώτα όσους drivers μπορούσα και μετά θα εγκαθιστούσα τους καινούργιους. Κι αυτό γιατί μερικοί drivers κάνουν replace με τους παλιούς.

Έχεις μπει στο BIOS να γυρίσεις το "first boot device" στο cd-dvd drive;

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.