DragonFlight Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 18, 2004 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 18, 2004 Την εκανε τελικα παλι η DFI!!Χθες μου ηρθε απο www.overclockers.co.uk η DFI Ultra Infinity.Μετα την ******* που εκανα με την Lanparty, την οποια διαλυσα βαζοντας το water/block, ειπα να δω τη κανει αυτη! Πρωτο μπουτ, και μπεννω ΒΙΟΣ. Κανω save&exit , και αρχισαν οι συρινες! ΑΜΑΝ λεω. Τελικα μετα απο μιση ωρα ξαναμπουταρε. Δουλεψα 2-3 ωρες, εβαλα windows κτλ, και μετα ειπα να κανω και λιγο οβερκλοκ. Μετα παλι απο 3-4 save&exit, αποφασισε να μην ξαναμπουταρει . Τι να κανω? Τι να κανω??? Λεω , ισως ειναι ΒΙΟΣ, και εβαλα πανω το ΒΙΟΣ της χαλασμενης Lanparty. Εκανε κανονικα μπουτ ! Παω στο αλλο pc και κατεβαζω ΒΙΟΣ για να κανω hot-flash. Δοκιμασα 5-6 φορες αλλα μου ελεγε παντα οτι το ΒΙΟΣ δεν τεριαζει. Τελικα λεω, ας δοκιμασω να μπω windows με το ΒΙΟΣ της Lanparty. Και τι εγινε???? Τωρα ειμαι με την Infinity αλλα με το ΒΙΟΣ της Lanparty και σερφαρω κανονικα! Επεξα και 10 λεπτα παιχνιδια! Κανενα προβλημα!!!! Τωρα εμενα οι αποριες μου ειναι: 1) Αμα θελω να κανω flash το ΒΙΟΣ, να το κανω με ΒΙΟΣ της Lanparty? 2) Δεν υπαρχει περιπτοσει να γινει κατι κακο στη μητρικη? 3) Γιατι να ειμαι τοσο γκαντεμης αλλα και ταυτοχρονα τοσο κολοφαρδος?? Τα σχολια δικα σας! Link to comment Share on other sites More sharing options...
soki Μάρτιος 18, 2004 #2 Κοινοποίηση Μάρτιος 18, 2004 Μεγαλη ατυχια φιλε Κωστα.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DragonFlight Μάρτιος 18, 2004 Author #3 Κοινοποίηση Μάρτιος 18, 2004 Τελικα ο φιλος ΤΡΙΣΤΕΝΟ, μου προτινε να δοκιμασω να φλασαρω μεσα απο Windows. Αν και δεν ξερω αν το εχει δοκιμασει κανεις αλλος να αλλαξει το Bios chip μεσα απο τα windows, εγω το εκανα και πετυχε!!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.