pastelidis.n.s. Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 2, 2010 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 2, 2010 Hello Guys, μπορειτε να μου πειτε αν γνωριζετε, απο που μπορω να παρω ενα καλωδιο το οποιο να ειναι απο Mini-Firewire σε usb?Ρωτησα Πλαισιο δεν εχει κατι, κοιταω eshop και εκει δεν εχω βρει κατι....Bρηκα ebay αλλα δεν γινεται απο εκει γιατι το θελω για αυριο μεθαυριο... Link to comment Share on other sites More sharing options...
kostasdriver Οκτώβριος 2, 2010 #2 Κοινοποίηση Οκτώβριος 2, 2010 Ψαχνεις κατι τετοιο αν ειμαι σωστος http://www.play247.gr/index.php?main_page=product_info&products_id=20157 ???? Link to comment Share on other sites More sharing options...
pastelidis.n.s. Οκτώβριος 2, 2010 Author #3 Κοινοποίηση Οκτώβριος 2, 2010 Οχι φιλε...αυτομ που μου εδωσες ειναι το κανονικο firewire εγω θελω το mini firewire Το δεξι στην εικονα Link to comment Share on other sites More sharing options...
hayabusa Οκτώβριος 2, 2010 #4 Κοινοποίηση Οκτώβριος 2, 2010 κάπου πρέπει να έχω ένα τέτοιο. αν μπορείς να περιμένεις μέχρι αυριο το βράδυ που θα επιστρέψω σπίτι θα κοιτάξω και θα σου πω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.