Joker Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 2, 2010 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 2, 2010 Έχω ενα σύστημα με mobo ASUS p5q-vm και gpu ATI 4850. βρίσκεται συνδεδεμένο σε μια τηλεόραση SONY 32 FULLHD, με HDMI.Το πρόβλημα έχει ως εξής, είτε τρέχει κάποια εφαρμογή είτε όχι μου γυρναει τα χρωματα και μου τα δείχνει πρασινοκόκκινα. ο Υπολογιστής καθαρός απο φορμάτ κλπ. Αν αλλάξω καναλι κ το ξαναγυρίσω στον υπολογιστή τα χρώματα φτιάχνουν.Γενικά αν κάνει refresh η τηλεοραση τα χρωματα επανέρχονται.Εχτές εκανα την εξης δοκιμή.Συνδεσα στην ΤV ενα άλλο pc με 5770 και όλα λειτουργησαν άψογα. άρα η TV ειναι οκ.Στον υπολογιστή μου σύνδεσα μια οθονη υπολογιστη samsung 23" fullhd και όλα επίσης λειτουργησαν άψογα. άρα κ το pc ειναι ok.Οπότε το πρόβλημα ειναι αναμεσα στην gpu μου και στη TV. γνωρίζετε αν η κάρτα αδυνατεί να σηκώσει τετοιες αναλύσεις? είχε κανεις παρόμοιο πρόβλημα? αν η καρτα ζορίστεί ειναι λογικό να συμπεριφερθει έτσι?Συγνωμη για το μεγάλο του ποστ!Ευχαριστώ Link to comment Share on other sites More sharing options...
cabdik Οκτώβριος 2, 2010 #2 Κοινοποίηση Οκτώβριος 2, 2010 η καρτα μπορει να σηκωσει και μεγαλυτερες απο 1920χ1080 αναλυσεις..! φτανει μεχρι 2500χ1600. για ελεγξε, ομως, τα HZ στην καρτα και στην TV. παιξε λιγο με τις ρυθμισεις. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Joker Οκτώβριος 2, 2010 Author #3 Κοινοποίηση Οκτώβριος 2, 2010 ναι το ξέρω οτι σηκώνει παραπάνω, αλλα με τι άλλα χαρακτηριστικά?γτ μετά το refresh επανερχονται ομως?λογικα η τηλεόραση παίζει στα 100hz απο μαμία..η κάρτα θα παίζει μεχρι 60 λογικά..απο ρυθμισεις οτι μπόρεσα έκανα....πραγματικα με εχει δυσκολέψει αυτό το πράγμα Link to comment Share on other sites More sharing options...
cabdik Οκτώβριος 2, 2010 #4 Κοινοποίηση Οκτώβριος 2, 2010 ειναι περιεργο οντως!! αλλους drivers ATI δοκιμασες? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Joker Οκτώβριος 2, 2010 Author #5 Κοινοποίηση Οκτώβριος 2, 2010 προηγούμενους εννοείς? αυτο το πρόβλημα το χω πάρα πολύ καιρό, αλλά τωρα βρήκα ευκαιρια να ασχοληθώ.α συγνωμη να πω κ κατι πιο περιεργο. το χε σταματησει καποια περιοδο να το κανει στα windows και το εκανε μονο στο pes10. σε κανενα άλλο παιχνιδι,σε καμια εφαρμογή.....αλλα μετα το φορματ...τα παιξε πάλι Link to comment Share on other sites More sharing options...
cabdik Οκτώβριος 2, 2010 #6 Κοινοποίηση Οκτώβριος 2, 2010 να σε ρωτησω κι εγω κατι πιο περιεργο?αναβαθμιση BIOS εχεις κανει? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Joker Οκτώβριος 2, 2010 Author #7 Κοινοποίηση Οκτώβριος 2, 2010 οχι δεν έχω...λες να πηγαινει προς τα κει το θεμα? Link to comment Share on other sites More sharing options...
atiman Οκτώβριος 2, 2010 #8 Κοινοποίηση Οκτώβριος 2, 2010 Ψαξε μεσα απο το control panel (CCC) της καρτας σου για τις σωστες ρυθμισεις μεταξυ της καρτας και της TV.Οσο κι αν σου φαινεται περιεργο το HDMI προτυπο εχει διαφορες απο το DVI και σ αυτο φταιει η TV. Link to comment Share on other sites More sharing options...
cabdik Οκτώβριος 2, 2010 #9 Κοινοποίηση Οκτώβριος 2, 2010 φιλε atiman, επειδη ειχε κι ενας φιλος, διαφορα προβληματα με μια 4670, οπως πχ, στο μονιτορ του (samsung 2333HD συνδεση με HDMI) δεν μπορουσε να εχει σωστη και καθαρη εικονα σε full HD και αναγκαζοταν να την εχει σε 1680χ1050 για να διαβαζει..!! επισης κολλαγανε ΟΛΑ τα παιχνιδια, ακομα και παλιοτερα NFS που δοκιμασε!!!! με διαφορους drivers της ATI δοκιμασμενο! οταν μου το εφερε να του ριξω μια ματια, παρατηρησα οτι η μητρικη ειχε το "μαμισιο" BIOS. μολις του εκανα αναβαθμιση, τα προβληματα "ως δια μαγειας", εξαφανιστηκαν! και τωρα τρεχει νερακι! για αυτο προτεινα αναβαθμιση BIOS...!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
atiman Οκτώβριος 2, 2010 #10 Κοινοποίηση Οκτώβριος 2, 2010 Κανεις δεν διαφωνει.Το σχολιο μου ηταν συμπληρωματικο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tristeno Οκτώβριος 2, 2010 #11 Κοινοποίηση Οκτώβριος 2, 2010 Δοκίμασες να παίξεις στην τηλεόραση μέσω VGA/DVI είσοδο (όχι HDMI)? Κάνει τα ίδια κόλπα? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Joker Οκτώβριος 2, 2010 Author #12 Κοινοποίηση Οκτώβριος 2, 2010 λοιπόν, έκανα αναβάθμιση στο bios αλλα το πρόβλημα συνεχίζει.ναι με όλους τους τρόπους κ σε όλες τις θύρες τα χω δοκιμάσει!ατιμαν μπορεις να γινεις πιο συγκεκριμένος?μπας κ μου διαφευγει τπτ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.