amorfis Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 1, 2010 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 1, 2010 Χαιρετε. εχω το thermaltake armor+ με την υδροψυξη. ηθελα να ρωτησω εαν η αντλια που εχει αντεχει ενα μονο ψυγειο ακομα να βαλω πισω.. να ρωτησω εαν αντεχει και διπλο? Link to comment Share on other sites More sharing options...
amorfis Οκτώβριος 3, 2010 Author #2 Κοινοποίηση Οκτώβριος 3, 2010 Κανεις??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
elk Οκτώβριος 3, 2010 #3 Κοινοποίηση Οκτώβριος 3, 2010 στην πρώτη υδρόψυξη που είχα φτιάξει είχα συνδέσει στην ίδια μικρή αντλία της thermaltake ένα ακόμη ψυγείο Thermaltake σε σειρά οπότε είχα συνολικά 2... δεν είχε πρόβλημα για 6 μήνες που την κράτησα... φυσικά είχα κρατήσει την ίδια διάμετρο σωληνώσεως σε όλο το κύκλωμα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
bikouras Οκτώβριος 4, 2010 #4 Κοινοποίηση Οκτώβριος 4, 2010 Εμενα αντεχει κανονικα το μονο της Tt και ενα ακομα Διπλο!Εδω και 9 μηνες και τα παει αριστα !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
bikouras Οκτώβριος 4, 2010 #5 Κοινοποίηση Οκτώβριος 4, 2010 Να και το setup! Link to comment Share on other sites More sharing options...
amorfis Οκτώβριος 5, 2010 Author #6 Κοινοποίηση Οκτώβριος 5, 2010 Υπαρχει περιπτωση να βρουμε αυτη την τετραγωνη βαση που μπορει να κρατησει το ψυγειο πισω στο κουτι ορθιο? χανεις γμτ τον ανεμηστηρα πισω απο τους δισκους Link to comment Share on other sites More sharing options...
amorfis Οκτώβριος 6, 2010 Author #7 Κοινοποίηση Οκτώβριος 6, 2010 Καλημερα. η παραγγελια εγινε.. με 2χ1300 στροφες ανεμηστηρες ειμαι οκ? αυτοι οι πορτοκαλι της thermaltake Link to comment Share on other sites More sharing options...
jimsid Οκτώβριος 6, 2010 #8 Κοινοποίηση Οκτώβριος 6, 2010 Φιλε μου πριν αντικαταστησω την συγκεκριμενη αντλια την δουλευα με το ψυγειο της ΤΤ και ενα τριπλο Nexos Extreme χωρις προβλημα Link to comment Share on other sites More sharing options...
amorfis Οκτώβριος 6, 2010 Author #9 Κοινοποίηση Οκτώβριος 6, 2010 θα κανω το ιδιο setup με του bikoura... μακαρι να εμπαινε τριπλο αλλα που.. αλλα νομιζω ενα διπλο και ενα μονο θα ειναι μια χαρα.. αλλα ισως χρειαζεται και ενα αλλο waterblock... http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.650880 Η http://www.eworld.com.gr/front/details/1009 πολυ καλυτερα πιστευω το δευτερο! Link to comment Share on other sites More sharing options...
bikouras Οκτώβριος 6, 2010 #10 Κοινοποίηση Οκτώβριος 6, 2010 Μπορεις να κανεις και το παρακατω setup... Για να μην χασεις τον ανεμιστηρα των δισκων!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
amorfis Οκτώβριος 6, 2010 Author #11 Κοινοποίηση Οκτώβριος 6, 2010 Ωραιος! το σκεφτηκα αλλα λεω θελει πολυ καμπυλη καλη με σωληνα για να εχεις ευκολια με καρτα γραφικων και ανεση και ειπα να μη βαλω πολυ ροη.. θα δουμε θα το μελετησω!! παραγγειλα και ενα μπλοκ μιλησα με κοπριτη το πρωι(τον ευχαριστω επισης) και θα δουμε πως θα παει ολο!! thnx a lot! Link to comment Share on other sites More sharing options...
jimsid Οκτώβριος 7, 2010 #12 Κοινοποίηση Οκτώβριος 7, 2010 θα κανω το ιδιο setup με του bikoura... μακαρι να εμπαινε τριπλο αλλα που.. αλλα νομιζω ενα διπλο και ενα μονο θα ειναι μια χαρα.. αλλα ισως χρειαζεται και ενα αλλο waterblock... http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.650880 Η http://www.eworld.com.gr/front/details/1009 πολυ καλυτερα πιστευω το δευτερο!Και εμενα η γνωμη μου ειναι το δευτερο μακραν! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Κοπρίτης Οκτώβριος 7, 2010 #13 Κοινοποίηση Οκτώβριος 7, 2010 το cuplex kryos ειναι πολυ καλο μπλοκακι χωρις να εχω δουλεψει το thermaltake, δεν πιστευω οτι μπορει να συγκριθειριξε εδω μια ματιατο θεμα ειναι οτι ειναι σχετικα περιοριστικο οσο αφορα τη ροηοποτε για την ηδη ζορισμενη αντλια σουμαλλον θα επελεγα κατι τετοιο κι αργοτερα κατι τετοιο για πιθανη αναβαθμιση σε socket 1156/1366 Link to comment Share on other sites More sharing options...
amorfis Οκτώβριος 7, 2010 Author #14 Κοινοποίηση Οκτώβριος 7, 2010 http://www.eworld.com.gr/front/details/427 αυτο πηρα που ειπαμε Γιωργο.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
amorfis Οκτώβριος 8, 2010 Author #15 Κοινοποίηση Οκτώβριος 8, 2010 Τα πραγματα ηρθαν. πριν το φτιαξω να ρωτησω ποια ειναι η καλυτερη διαδρομη να ακολουθησω? thermaltake sytem -> διπλο ψυγειο -> cpu? η και αντιθετα? Link to comment Share on other sites More sharing options...
amorfis Οκτώβριος 8, 2010 Author #16 Κοινοποίηση Οκτώβριος 8, 2010 Με μια απωλεια απο ενα πυκνωτακι και 1-2 σπανιαρισμενες βιδες... οι βιδες φταινε ομως... Link to comment Share on other sites More sharing options...
bikouras Οκτώβριος 8, 2010 #17 Κοινοποίηση Οκτώβριος 8, 2010 Πολυ καλος!!! Βλεπω ασχοληθηκες και με τα καλωδια :happy2: Την εισοδο μου φαινεται οτι την εχεις λυγισει λιγο παραπανω απ'οτι θα επρεπε. Τσεκαρε το μηπως και σου τσακισει! Link to comment Share on other sites More sharing options...
amorfis Οκτώβριος 8, 2010 Author #18 Κοινοποίηση Οκτώβριος 8, 2010 Ευχαριστω πολυ bikouras. ναι μου βγηκε λιγο οριακα.. δεν ειναι τσιτα τελειως... στο επομενο λυσιμο θα ειναι καλυτερο (τωρα δε λυνω αλλο) Link to comment Share on other sites More sharing options...
tsokos Οκτώβριος 18, 2010 #19 Κοινοποίηση Οκτώβριος 18, 2010 Αυτό το waterblock που έχει το σύστημα πανω ειναι καλό? Εχω ακριβώς το ιδιο κούτι και θελω και εγω κατι αντίστοιχο. Απλα σκεφτόμουν να βγαλω το μονο ψυγειο και να βάλω ενα αλλο . Τριπλό ψυγείο χωράει στο πάτωμα του κουτιού? amorfis τι διαφορές εχουν τώρα οι θερμοκρασίες σου σε σχέση με πριν? Link to comment Share on other sites More sharing options...
amorfis Οκτώβριος 18, 2010 Author #20 Κοινοποίηση Οκτώβριος 18, 2010 Το μπλοκ ειναι πολυ καλο. τριπλο δε χωραει κατω οχι.. μπορεις να κανεις το ιδιο σχεδιο με κατι διαφορετικο επισης.. θα λυσεις ολη την υδροψυξη και να βαλεις το ψυγειο με τον ανεμηστηρα του πισω και ενα διπλο κατω αλλα τα ρακορ του ψυγειου θα ειναι απο την πισω μερια.. ετσι ολοι οι σωληνες θα ειναι κονταμε μικρες αποστασεις γτ ετσι οπως ειναι τωρα δουλευει λιγο οριακα η αντλια.. αλλιως μπορεις απλα και ενα διπλο ψυγειο αλλα να βελτιωσεις με ενα μπλοκ..και 2 ανεμηστηρες 1500rpm.. εμενα ειναι στις 1300 αυτοι εδω.. απο θερμοκρασιες σε κατι convert mp3 και σε βιντεο που δουλευε 100% δεν ειδα πανω απο 40 στα 3.8ghz. 40 που λεω ειναι πολυ ηταν 38 αλλα το λεω 40 για σιγουρα.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.